• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

canım korunurken hap ile korunduysan ağrıyı azaltır.gebeliği önlemesine gelince hiç öyle birşey duymadım.ağrın cok oluyorsa adetine yakın kendini üşütmemeye ve ağır kaldırmamaya dikkat et cünkü o zaman daha cok ğrıyor.benimde bekarken cok ağrırdı.ama evlenince azaldı ilaç içmeden bile durabiliyorum.ama eğer adetime yakın temizlik yapıp sularla uğraşıp cok eğik durursam yada ağır kaldırırsam ağrım oluyor ancak o zaman ilaç içiyorum

hayır korunurken hiç ilaç kullanmadım, eşim korundu hep, ne biliym ya şimdi korunmayı bırakınca neden arttı merak ediyorum

suzanşan biz bu gece yine çalışma yapıcaz olur ya belki bu gece tutar geçti yumurtlamamız ama ne biliyim olur ya, belki yumurtlama gecikmiştir

ohhhhhh iyi walla yapın çalışmalarınızı.ben beklerim sizi gelirsenin eğer.bneim misafirinde uyumaya niyeti yok sabaha kadar bizi bekleyecek heralde katlanacağız artık napalım.hadi siz çalışmaya gidin.rast gele..

-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3:smiley-cool::sm_cool:lülülülülülükafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
alemsin canım ya.herşeyi belirti yaptık bizde.bayram gelsede bi kafamızı dinlesek.

ama ben ciddiyim burda bi liste vardı orda öyle yazıyodu, benimki ondan değildir ama azıcık soğukta ellerim ayaklarım hiç ısınmaz

aman kızlar deneyin çabuk gidin şidden ne zaman ne olacağı belli olmaz zarar gelmez ya fazla ilişkiden.lütfen ama.da tuhaf olmuyormu bilgisayarı bırakı çalıştıktan sonra bilgisayarı elinize almak.:)) ben olsam kocişlerimizin yerinde kızardım wallaha.

ohhhhhh iyi walla yapın çalışmalarınızı.ben beklerim sizi gelirsenin eğer.bneim misafirinde uyumaya niyeti yok sabaha kadar bizi bekleyecek heralde katlanacağız artık napalım.hadi siz çalışmaya gidin.rast gele..

yok canım daha şimdi yapmıcaz gece uzun benimki tv ye bakıyo

-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3:smiley-cool::sm_cool:lülülülülülükafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
alemsin canım ya.herşeyi belirti yaptık bizde.bayram gelsede bi kafamızı dinlesek.

bir arkadaş demişti yine bu sayfalardan birinde hamile kaldığında ayaklarım buz kesiyordu resmen hemde havanın sıcak olmasına rağmen demişti.belirtiler herkeste farklı oluyor canım.naparsın umut dünyası işte

ama ben ciddiyim burda bi liste vardı orda öyle yazıyodu, benimki ondan değildir ama azıcık soğukta ellerim ayaklarım hiç ısınmaz

yok canım inanmadığım için demedim öyle yanlış anlamada biz her şeyi belirti dye düşünüyoruz ve kendimizi yıpratıyoruz yani bir nevi ağlanacak halimize güldüm.öok stresliyiz cünkü farkındayım.o yuzden yani.ama ilk defa duydum daha önce duymamıstım.

ayy mahvoldum iki gündür bilgisayarı elime alamadım kızlar temizlik mahvetti beni sizler naptınız bensiz neler kacırdım yaaaaaaaaaaa hamiş falaan varmı

Back
X