canım korunurken hap ile korunduysan ağrıyı azaltır.gebeliği önlemesine gelince hiç öyle birşey duymadım.ağrın cok oluyorsa adetine yakın kendini üşütmemeye ve ağır kaldırmamaya dikkat et cünkü o zaman daha cok ğrıyor.benimde bekarken cok ağrırdı.ama evlenince azaldı ilaç içmeden bile durabiliyorum.ama eğer adetime yakın temizlik yapıp sularla uğraşıp cok eğik durursam yada ağır kaldırırsam ağrım oluyor ancak o zaman ilaç içiyorum
şu anda ayaklarım buz gibi resmen hemde antalya gibi bir yerde.nedeni neki merak ettim şimdi.
suzanşan biz bu gece yine çalışma yapıcaz olur ya belki bu gece tutar geçti yumurtlamamız ama ne biliyim olur ya, belki yumurtlama gecikmiştir
şu anda ayaklarım buz gibi resmen hemde antalya gibi bir yerde.nedeni neki merak ettim şimdi.
akşamları üşümede gebelik belirtisiymiş:))
akşamları üşümede gebelik belirtisiymiş:))
bizde çalışma yapalım bari bakarsın aynı gün hamiş kalırız değil mi:CüvCüv: :lepi:
-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3:smiley-cool::sm_cool:lülülülülülükafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
alemsin canım ya.herşeyi belirti yaptık bizde.bayram gelsede bi kafamızı dinlesek.
ohhhhhh iyi walla yapın çalışmalarınızı.ben beklerim sizi gelirsenin eğer.bneim misafirinde uyumaya niyeti yok sabaha kadar bizi bekleyecek heralde katlanacağız artık napalım.hadi siz çalışmaya gidin.rast gele..
-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3:smiley-cool::sm_cool:lülülülülülükafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
alemsin canım ya.herşeyi belirti yaptık bizde.bayram gelsede bi kafamızı dinlesek.
ama ben ciddiyim burda bi liste vardı orda öyle yazıyodu, benimki ondan değildir ama azıcık soğukta ellerim ayaklarım hiç ısınmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?