Erken Hamilelik Belirtileri

ben hep burda olucam zaten istesem de başka topikte olmucam çünkü benim hiç olmayacak :senağlama

kızlar gebelikte göğüs ağrısı farklı sanırım yanı benim 2.ayda ağrımaya başlamıstı göğüslerim ilk gebeliğimde ve ergenlik döneminde göğüsler büyürken ağrır ya aynı o şekilde ağrımıstı sızlıyordu resmen.ama herkeste olacak diye birşey yok.o ağrıda süt kanalları oluşmaya başladığı için oluyor sanırım.

umutsuz lütfen ya aynı filmi başa sarmayalım lütfen hani takmak yoktu.bak sen hamiş olunca bunları bir bir hatratacağım sana haberin olsun.

benim 4. ayım daha evet erken olabilir, ama neden 4 aydır olmadı bi sorun var kesin başkalarının hemen oluyo (

ben hep burda olucam zaten istesem de başka topikte olmucam çünkü benim hiç olmayacak :senağlama

umutsuz kızıyorum ama ablacım yaa.niye böyle düşünüyorsun.klava:bundan sonra olumlu düşün daha yolun başındasın.bak ben 8. aya giriyorum ve hala umudumu kaybetmedim.birgün bende bu şansı yakalıcam.:CüvCüv::ecrin_bebek:

4. ayda olmadı diyorsun başkalarının hemen oluyor diyorsun ama 4-5 yıl hatta 10 yıl olmayanlar var.neden karamsar düşünüyorsun.daha çok basındayız bak benimde 4.ayım bak deneme sürelerimiz aynı.takmak yok canım rahatız biz takmıyoruz.

umutsuz lütfen ya aynı filmi başa sarmayalım lütfen hani takmak yoktu.bak sen hamiş olunca bunları bir bir hatratacağım sana haberin olsun.

haklısın canım başa sarıyorum her seferinde ama ne yapıyım kendime söz geçiremiyorum, benim için çok uzak bi hayal hamilelik artık hiç yakın gelmiyo bana, geçenlerde hamile olduğunu öğrendiğim arkadaş kıyafetlerini bile hamileliğini hesaplayarak alıyodu, düşük yapmıştı daha önce ve yine hemen hamile kaldı

canım düşüklerde ve doğumlardan sonra hamile kalmak daha kolay süt korur diyorlar ama korumuyor bazen ve hemn hamilelik oluyor.çünkü rahim zaten gebeliğe hazır bir durumda horanlar bile normale dönmüyor .yanı düşün ben ilk gebeliğimde düşük yaptım ve kendimi hamile hissediyorum demiştim eşime inanmıyorum demitim inanmam için bana idrar testi aldı al bak dedi yıpratma kendini dedi bende yaptım ve daha düşük yapalı 1 hafta olmusken bile testte pozitif cıkmıstı düşün yani.

çok ilginç ya, düşük olması ile bi ümit aslında hiç olmamış olmasından daha iyi gibi geliyo bana yani en azından bi ümit var hamile kalabiliyo dmekki

evet canım bir umut tabiki ama unutmakı 2. gebeliğim 1 sene sonra oldu korunmamızı cıkarırsak 7 ay sonra olmustu.ama unutmakı 2 kez düşük yaptım ve cok buyuk bir sıkıntı insanın pskolojisi bozuluyor.her an kaybetme korkusu birşey olacak korkusuyla yaşıyor insan.

komşumuzun oğlu benden 2 hafta önce evlenmişti ve eşi ilk geceden hamile kalmış ve bir kızları oldu.benim o zaman kendimi bir yerlerden atmam lazım.bu sadece bir şans işi bazıları hemen yakalar bazılarınında bizim gibi biraz çabalaması gerekir.ben umudumu kaybetmedim kaybetmicem.sende silkelen ve kendine gel canım.olumlu olllll

ve kızlar her düşük insan beynindeki hücrelere zarar veriyormus ve ilerleyen yaşlarda bir takım hastalıklara karsı duyarlı olunabiliyormus.bizim komsumuz 5 düşük yapmıstı ve suanda o kadar unutkankı aklı gidip geliyor.işitme sorunuda var ama tedavi oldu erkenden.teyzemde de kansızlık olustu.yani muhakkak birşey bırakıyor ama yasımız erken ve dayanma gucumuz kuvvetli olduğu için farkında değiliz.o yuzden sağlıklı bir gebelik diye dua edlim.sende en kısa zamanda hamiş kalacaksın ama inanılmaz bir stres var sende.biraz rahat ol canım co etkiliyor bu gerçekte.

ben başkaları için çok olumluyum aslında, burda belirtilerini yazanlar için hep kesin hamile diyorum,bende yaşasam şu belirtileri biraz ümitlenirim belki ama yok hiç olmadı, özellikle midemin bulanmasını çok istiyorum mesela hatta diğer aylarda bulansın diye çok uğraşırdım biraz ümitleneyim diye :)) özellikle yapar gibi hep adetten sonra başım döner :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…