amin canım sizin hafif ağrı oluyormuş benimki dayanılmaz oluyor bazen bi vuruyor yerimden kıpırdayamıyorum inşallah hamileliktendir valla ben 9 ay da çekmeye razıyım yeter ki hamilelilkten olsun...şafak 5kafamçokkarıştı
merhaba arkadaşlar..
ben de adetimin 34. gününde test yapmıştım..bhcg değerim 300 civarında çıktı..doktorum hamilesin dedi ama 2 gün sonra testi tekrarla dedi..kasıklarımda ağrı vardı, midem bulanıyordu ve göğüslerimde de hassasiyet vardı..2 gün sonra testi tekrarladığımda değer 2ye katlanmadı ve maalesef dış gebelik vardı.neyseki erken dönemde teşhis edildiği için ilaçla atlattık..
bu yüzden herkese önerim gebeliğinizi farkettiğinizde mutlaka hemen doktora gitmeniz ve sıkı bir takibe girmeniz..hamileyim diye doktoru sakın ertelemeyin..
herkese sağlıklı günler
Ben de 9 ay çekmeye razıyım valla..
Özellikle sabahları kasıklarda ağrı hissediyorum hafif..
Benim de 5 günüm kaldı..6 ağustosta bekliyorum adeti..
Hayırlısı olsun:1rolleyes:
kızlar doğru dr çok önemli benim ilk dr 3 senemi aldı çok şükür şimdiki dr buldum ve şu an hamileyim
canımadetlerimiz aynı gün inşallah ikimizde olmayız inşallaahhhhhhhhh.sen ne kadardır istiyorsun
merhaba kızlar.nasılsınız.bugün yine sabahın 6 sında ağrılarla uyandım.bugün farklı ağrılarda yaşadım.sağ kasığımdan şeyime doğru bıçak saplanıyor gibiydi.hamile arkadaşlar yaşadığınız belirtileri yazar mısınız lütfen.ben önceden adet olacağım gün ağrı çekerdim ama bu ay çok farklı ve daha değişik ağrılar var bende.adetime 2 gün kaldı İnşallah olmam hamileyimdir.:Saruboceq:
Aynen canım ben de garip bir kasık ağrısı ile uyanıyorum sabahları..Ama değişik bir ağrı..sanki kasık bölgem şişiyor gibi:bbo:
Şu internette satılanm erken gebelik testi fortel den alsam mı acaba fisfisfis
Şu internette satılanm erken gebelik testi fortel den alsam mı acaba fisfisfis
üslub,senin günün geçti mi?
merhaba kızlar.nasılsınız.bugün yine sabahın 6 sında ağrılarla uyandım.bugün farklı ağrılarda yaşadım.sağ kasığımdan şeyime doğru bıçak saplanıyor gibiydi.hamile arkadaşlar yaşadığınız belirtileri yazar mısınız lütfen.ben önceden adet olacağım gün ağrı çekerdim ama bu ay çok farklı ve daha değişik ağrılar var bende.adetime 2 gün kaldı İnşallah olmam hamileyimdir.:Saruboceq:
kızlar doğru dr çok önemli benim ilk dr 3 senemi aldı çok şükür şimdiki dr buldum ve şu an hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?