canlarım bişey sorcam size
ben pazartesi günü yani 12,gün yumoşlarıma baktırdım ve 2 tane yumoşum vardı biri 20,5mm diğeri 19,8 mm doktor çatlatma iğnesi vurdurttu.
malesef kocam ancak bugün ilişkiye girebildi.
bende bugün dil altından ateşimi ölçtüm 36,8 çıktı
pek anlamam çıkan sonuçtan ancak merak ettiğim şey acaba yumoşlarım çatladımı
dünde yüksekti ateşim
fikri, bilgisi olan varmıdır?
birkaç yere yazdım ama bi cevap alamadım(
doktorum bugün yada 36 saat içinde demedi
1 hafta boyunca gün aşırı dedi çıktı odadan
soğuk bişeydi zaten
benim doktorlarım bu sitede :))
herkese ıyı aksamlar bugun adet oldum az önce 1 aydan berı nete gırmıyordum daha öncelerı sızlerden ayrılamıyordum ama canım sıkıldı konusuyoruz dertlesıyoruz ama her ay aynı olunca dedım bıdaha gırmeyecem ve yıne husran adet oldum çok şükür bu ayda hamıle değilim çok şükür bı hastalığım yok
belkide yumurtaların çatlama süresi 1 haftadır.o zaman geç kalmış sayılmazsın canım.
hayırlısı artık, kısmette ne varsa o olacak
sende durumlar nedir?
bekle bakalım, inşallah kırmızılar gelmezde hamile haberini verirsin bize
Rabbim nasip etsin en kısa zamanda
ben 1 hafta 10 gündür adet ağrısı çekiyorum ama benim adetim 3'ünde.belirti diyerek umutlanmak istemiyorum.bakalım Allah nasip ederse inşallah hepimiz hamileyizdir bu ay.:CüvCüv::enbuyukkk:
merhaba canım bende senin gibi 1 haftayı geçti adet sancısı gibi sancılar çekiyorum daha da 6 gün var adetime hamilelerin çogunda olmuş ama işte ümitlenmemek lazım benim de kuzenimin eşi hep adet olucam diye beklerken hamile çıktı inşallah bizde hamileyizdir...
cnm ii aksamlar ıns hamılesındır rabbım tum ısteyenlere versın o yuce duyguyu herkese yasattsınCanım merhaba ,benim de 6 günüm var adetime..Benim arasıra kasıklarım hafif sızlıyor sabaha karşı.Bir de göğüs uçlarım çok şiş..Hayırlısı olsun hepimiz için..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?