Erken Hamilelik Belirtileri

canlarım bişey sorcam size
ben pazartesi günü yani 12,gün yumoşlarıma baktırdım ve 2 tane yumoşum vardı biri 20,5mm diğeri 19,8 mm doktor çatlatma iğnesi vurdurttu.
malesef kocam ancak bugün ilişkiye girebildi.
bende bugün dil altından ateşimi ölçtüm 36,8 çıktı
pek anlamam çıkan sonuçtan ancak merak ettiğim şey acaba yumoşlarım çatladımı
dünde yüksekti ateşim
fikri, bilgisi olan varmıdır?
birkaç yere yazdım ama bi cevap alamadım (

canım dr şu kadar saat içinde ilişkiye girin demedi mi çalatma iğnesinden sonra.genelde hep duyuyorum çatlatma iğnem yapıldı dr 36 saat içinde ilişkiye girin dedi gibi şeyler.yanlış hatırlamıyorsam tabi

eslemcim sen yinede bana bakma çatlatma iğnesi yaptırmadığım için verdiğim cevabın doğruluğu tartışılır.sen en güzeli dr'unu ara ve sor en doğru cevabı ondan alabilirsin.İnşallah ben yanlış biliyorumdur.

doktorum bugün yada 36 saat içinde demedi
1 hafta boyunca gün aşırı dedi çıktı odadan
soğuk bişeydi zaten
benim doktorlarım bu sitede :))

herkese ıyı aksamlar bugun adet oldum az önce 1 aydan berı nete gırmıyordum daha öncelerı sızlerden ayrılamıyordum ama canım sıkıldı konusuyoruz dertlesıyoruz ama her ay aynı olunca dedım bıdaha gırmeyecem ve yıne husran adet oldum çok şükür bu ayda hamıle değilim çok şükür bı hastalığım yok

umudunu kesme canım.Allah ne zamanı uygun görüyorsa o zaman sen korunsanda bir şekilde hamile kalınıyor.Allah dermansız dert vermesin kimseye:Saruboceq:

güzelim bende senin gibi düşündüm çoğu kez ancak stresimi alıyor burdaki arkadaşlar, dostlar
ümitlendiriyorlar belki ancak iyi niyetle ve dualarını hissediyorum onların, iyiki tanımışım diyorum
sabretmekten başka çaremiz yok, diliyrum ki Rabbim sana da ve biz bekleyenlere de en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bebek nasip etsin.

hayırlısı artık, kısmette ne varsa o olacak
sende durumlar nedir?

ben 1 hafta 10 gündür adet ağrısı çekiyorum ama benim adetim 3'ünde.belirti diyerek umutlanmak istemiyorum.bakalım Allah nasip ederse inşallah hepimiz hamileyizdir bu ay.:CüvCüv::enbuyukkk:

bazen ağrılar o kadar şiddetleniyorki hastalanacağım diye ped koyuyorum.adetimgenelde düzenliydi ama 2 aydır değişti.geçen ay 6 gün önce bir önceki ayda 7 gün gecikmeli geldi.bu ay 3 ünde olmam gerekiyor ama ne zaman adet olurum bende bilmiyorum.

bekle bakalım, inşallah kırmızılar gelmezde hamile haberini verirsin bize
Rabbim nasip etsin en kısa zamanda

bana müsade canım, kaç saattir pc nin başındayım
az dinleneyim, bu arada göğüs uçlarım buz gibi oldu (

selam canım bende deneyeceğim bu ateş ölmeyi.tutar işallah.hepimiz allahın izniyle kavuşalım bebişlerimize.öptüm canım

ben 1 hafta 10 gündür adet ağrısı çekiyorum ama benim adetim 3'ünde.belirti diyerek umutlanmak istemiyorum.bakalım Allah nasip ederse inşallah hepimiz hamileyizdir bu ay.:CüvCüv::enbuyukkk:

merhaba canım bende senin gibi 1 haftayı geçti adet sancısı gibi sancılar çekiyorum daha da 6 gün var adetime hamilelerin çogunda olmuş ama işte ümitlenmemek lazım benim de kuzenimin eşi hep adet olucam diye beklerken hamile çıktı inşallah bizde hamileyizdir...

Canım merhaba ,benim de 6 günüm var adetime..Benim arasıra kasıklarım hafif sızlıyor sabaha karşı.Bir de göğüs uçlarım çok şiş..Hayırlısı olsun hepimiz için..:1hug:

kızlarrr iyi geceler benimde 6 günüm var çok sabırsızlanıyorum gidip kan testi mi yaptırsam diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…