kızlarrr iyi geceler benimde 6 günüm var çok sabırsızlanıyorum gidip kan testi mi yaptırsam diye düşünüyorum
ii aksamalar cnm bence bıras daha sabret boyllelıkle daha guclu olmaya alısırsın ben oyle yapıyorum işe yarıyo gercekten ama inş hamilesındır cnm
inşallah..canım sende...
bazen sanki öyleymişim bazen değilmişim gb geliyor..sadece çok nadiren kasıkta ağrı çekiyorum..arada belimde ağrıyor..geliyorr gidiyorr...ama..başka belirtii yok..
Aynen bende de canım..ara ara kasıkta hafif bir ağrı,bazan bele vuruyor..göğüs uçlarında şişlik..
Kurtlular canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..inşallah hepimiz hamiş çıkarız..
çoklu alıntı yapmayı beceremiyorum da..
inşallah canımmm Allah hepimize nasip etsinn..kızlar benım adetım yarın bıtıcek sanrım sız hamiş olursanıs eger sıze bende koşa koşa yetısırım rabbım bu ay nasıp etsın melegıme ol desın :Saruboceq:
üslubcumm benim göğüslerime alttan ve yandan dokunuca çok ağrıyor uçlarında şişlik yok ama koyu gb ve etrafındaki o siğil gb kabarcıklar şiştii
Benim de göğüs ucu etrafında hafif kabarcıklar var.Göğüslerimde şişlik hissetmiyorum brislingciğim..:1rolleyes:
yaa hadi hayırlısı aynı belirtileri duyunca mutlu oluyorum..ya takip edelim durumlarımızı ben seni ekliyim arkadaş l,steme kaybetmiim seni..başabaşşş belirtiler..
Merhaba arkadaşlar. Ben de uzun zamandan beri yazdıklarınızı takip ediyorum. Bizde çocuk istiyoruz ve doktorada gittik rahim filmi bile çektirdim çok şükür ki herhangi bir sorun yok(eşim de de yok) ama bu ay beşinci denememiz ve halen daha bebiş yokBu ay adetime 5-6 gün varken idrar testi yaptım ve negatif çıktı. şuan adetime 3 gün var. Sizce bu ayda ümidi kesmelimiyim(yani test sonucu doğrumudur) yoksa halen daha ümit var mı?
İnşallah Allah(c.c) kısa zamanda hepimizi o çok istediğimiz bebişe kavuşturur.
Canım merhaba ,benim de 6 günüm var adetime..Benim arasıra kasıklarım hafif sızlıyor sabaha karşı.Bir de göğüs uçlarım çok şiş..Hayırlısı olsun hepimiz için..:1hug:
dün gittim doktora kansızlık varmış bende... kafamçokkarıştıbide kistlerimden dolayı adet olamıyomuşum. Kistler için tekrar muayene olcam adet gördükten sonra. Adet olmadan önce normalmiş çünkü.. Hala adet görmedim ama olucam bugün yarın belli.. :Saruboceq:Bol bol pekmez yedim dün bide burdan öğrenmiştim civan perçemi aldım kaynattım iğrenççç bir tadı var ama zorla biraz içtim. Bunun dışında üzüm suyu vişne faln şimdi yerimde duramıyorum kıpır kıpır oldum yahuuu.. :dance::dance::dance:
canlarım herşey için Allah razı olsun iyiki varsınız sizi çok çoook seviyorum...a.s.:1hug: Temmuz böyle geçti... İnşallah ilerki aylarda bebiş gelirde onun için hasta olmam..
Merhaba kızlara.s.
Bende sabah test yaptım malesef tek çizgisenağlamasenağlama
sanırım bizim normal yollardan bebişimiz olmucaksenağlama
Hakkımızda hayırlısı olsun:Saruboceq:
Elalım öyle düşünme hiç belli olmaz, en umutsuz vakaa ben olduğum halde Rabbime teslim oldum
Cuma gününün hürmetine, okunan ezanların hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eylesin.
Bu mübarek günde Mevlam en kısa zamanda hepimizi sağlıklı ve hayırlı evlatlarla müjdelesin. ((amin))a.s.
Elalım öyle düşünme hiç belli olmaz, en umutsuz vakaa ben olduğum halde Rabbime teslim oldum
Cuma gününün hürmetine, okunan ezanların hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eylesin.
Bu mübarek günde Mevlam en kısa zamanda hepimizi sağlıklı ve hayırlı evlatlarla müjdelesin. ((amin))a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?