Erken Hamilelik Belirtileri

kıslar ii geceler şükür bugun reglı donemını bıtırdım inş bu ay beım sızler ıcın hersey daha gusel olura.s.
üslub , brisling nasıl gıdıyo gelısmeler? test yaptınıs mı? yada gununuzumu beklıyosunus umarım hersey yolundadır arkadaslar

kızlar belirtileri kafaya takıp stres yapmayın. Ben de sizin gibi her ay beklerdim belirti delisi olmuştum. Ama takmadım ve çok şükür 2 aylık gebişim. O kadar belirti beklerken hiç ama hiç belirtim olmadı hatta hala belirtim yok. Rahat olun. Allah bebeiş isteyen herkese nasip etsin.

benneyaptımkimerhaba
ben yeni üyelerdenim benimde bebeğim olsun istiyorum ama olmuyor. Ne yapmam lazım bana akıl verin biraz :(

canım öncelikle hoşgeldin...vallahi bende 9 aydır istiyorum ama olmuyor neler denemedim ki..bu işler nasip kısmet işi rabbim istediği zaman veriyor...çok şey deneyim hamile kalamayan hiç birşey yapmadan hamile kalan çok arkadaşımız var burda ama sen yinede yumurtlama günlerini hesapla ve ilişki sırasında da ilişkiden sonra da belinin altına yastık koy...ve yarım saat kadar bacaklarını havaya dik...bekle inşallah en kısa zaman da bebişine kavuşursun...

merhaba kızlar ben bugün kırmızıları gördüm.hamilelik hayalleri gelecek aya kaldı Allah nasip ederse.bu defada birgün erken geldi acaba hamilemiyim diye düşünmeme strese girmeme fırsat olmadı.ne yapalım hakkımızda herşeyin hayırlısı.Mevlam neylerse güzel eyler.

canım arkadaşım hayırlısı olsun, bir sonraki aya daha sıkı çalışırsınız ve Rabbim nasip eder.
maşallah stres yapmaman ne kadar güzel, bu şekilde devam edersen en kısa sürede hamile kalırsın
öyle umut ediyorum. a.s.

canım arkadaşım hayırlısı olsun, bir sonraki aya daha sıkı çalışırsınız ve Rabbim nasip eder.
maşallah stres yapmaman ne kadar güzel, bu şekilde devam edersen en kısa sürede hamile kalırsın
öyle umut ediyorum. a.s.

herşeyde vardır bir hayır.herşey zamanı gelince oluyor.öyleki bizim olmasını istemediğimiz şeyler bile oluyor.hamile kalmamızında bir vakti saati var demek ki bize de çalışmaları yapıp beklemek düşüyor.Allah isteyen herkese sağlıklı bir bebiş versin((Amin)):Saruboceq:

çok rahatsızdım daha yeni kalktım.midemde iyiyken ben bir kahvaltı yapayım canım.kendimi iyi hissedersem tekrar uğrarım.benim ilk gün sancılı geçerde.kendinize iyi bakın.a.s.

dikkat et canım kendine, benimde çok sancılı oluyor ben dayanamayıp majezik alıyorum valla
kahvaltını yap biraz uzan, iyi hissedersen kendini gel muhabbet ederik a.s. öptm canım

kızlar herkese selam...
tatildeyim hala ama bi uğrayayım dedim...
2 haziran benim sat ım. ama hala olmadım. tatile gitmeden dr a gittim çıkmadı bu ara yine tahlil yaptırdım yine çıkmadı. artık adet söktürücü almaya başladım. 2 ay oldu adet olmayalı...
ben böyle düzensizlikle nasıl hamiş kalıcam yaa....

selam canım
umarım tatilin stresini alıp rahatlamana ve en kısa zamanda hamile kalmana vesile olur.
valla adeti düzensiz olanlarda hamile kalıyor, hiç takma kafana

evet stresim gitti bi rahatladım... tatil çok ii geldi... bide hamiş olsam süpper olacak...
dr adet olunca 4. veya 5. günü gel hormonlarına bakalım dedi. du bakalım ne zaman olacamda gidecem...
inşallah bişey çıkmaz. neye bakıyolar biliyomusunuz?

kızlar herkese selam...
tatildeyim hala ama bi uğrayayım dedim...
2 haziran benim sat ım. ama hala olmadım. tatile gitmeden dr a gittim çıkmadı bu ara yine tahlil yaptırdım yine çıkmadı. artık adet söktürücü almaya başladım. 2 ay oldu adet olmayalı...
ben böyle düzensizlikle nasıl hamiş kalıcam yaa....

simeraycım hoşgeldin. ben de seni düşünüyordum nerde bu kız die.
söktürücü almaya başladıysan hemen gelir diye biliyorum ben. hadi bakalım bu ay dr kontrolünde hamiş kalırsın inşallah:sm_cool:

arkadaşlar merhaba benimde 3. günüm adetim hala gelmedi sıcaklara bağlıyorum ama içimde de bir ümit fakat kendimi gereksiz yere ümitlendirmekte istemiyorum sanki olcakmışım gibi bi ağrımda var fakat adet düzensizliği yaşıyan biri değilim hamile olma ihtimalim olabilir mi ki acaba:)))sevgilerimle..

arkadaşlar merhaba benimde 3. günüm adetim hala gelmedi sıcaklara bağlıyorum ama içimde de bir ümit fakat kendimi gereksiz yere ümitlendirmekte istemiyorum sanki olcakmışım gibi bi ağrımda var fakat adet düzensizliği yaşıyan biri değilim hamile olma ihtimalim olabilir mi ki acaba:)))sevgilerimle..
merhaba canım.test alıp yapsana merakta kalacağına.enazından merakın gitmiş olur

geçen gün üstüne adet gördüğü için 4 ay hamileliğinin farkına varmamış arkadaşı olan arkadaş.bu bahsettiğin arkadaşının adeti normal mi gelmiş yoksa bir farklılık varmıymış (miktarında,renginde,düzeninde,......)yani bir bilgin varsa cevap yazabilir misin?

Back