Erken Hamilelik Belirtileri

ii aksamalar cnm bence bıras daha sabret boyllelıkle daha guclu olmaya alısırsın ben oyle yapıyorum işe yarıyo gercekten ama inş hamilesındır cnm

inşallah..canım sende...:nazar:
bazen sanki öyleymişim bazen değilmişim gb geliyor..sadece çok nadiren kasıkta ağrı çekiyorum..arada belimde ağrıyor..geliyorr gidiyorr...ama..başka belirtii yok..

inşallah..canım sende...:nazar:
bazen sanki öyleymişim bazen değilmişim gb geliyor..sadece çok nadiren kasıkta ağrı çekiyorum..arada belimde ağrıyor..geliyorr gidiyorr...ama..başka belirtii yok..

Aynen bende de canım..ara ara kasıkta hafif bir ağrı,bazan bele vuruyor..göğüs uçlarında şişlik..

Kurtlular canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..inşallah hepimiz hamiş çıkarız..
çoklu alıntı yapmayı beceremiyorum da..:utangac:

kızlar benım adetım yarın bıtıcek sanrım sız hamiş olursanıs eger sıze bende koşa koşa yetısırım rabbım bu ay nasıp etsın melegıme ol desın :Saruboceq:

Aynen bende de canım..ara ara kasıkta hafif bir ağrı,bazan bele vuruyor..göğüs uçlarında şişlik..

Kurtlular canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..inşallah hepimiz hamiş çıkarız..
çoklu alıntı yapmayı beceremiyorum da..:utangac:

üslubcumm benim göğüslerime alttan ve yandan dokunuca çok ağrıyor uçlarında şişlik yok ama koyu gb ve etrafındaki o siğil gb kabarcıklar şiştii

:1hug:
kızlar benım adetım yarın bıtıcek sanrım sız hamiş olursanıs eger sıze bende koşa koşa yetısırım rabbım bu ay nasıp etsın melegıme ol desın :Saruboceq:
inşallah canımmm Allah hepimize nasip etsinn..
kalbini ferah tut pozitif ol ben hamileyim demek işe yarıyor diyolar...:))inançta önemli sanırım

üslubcumm benim göğüslerime alttan ve yandan dokunuca çok ağrıyor uçlarında şişlik yok ama koyu gb ve etrafındaki o siğil gb kabarcıklar şiştii

Benim de göğüs ucu etrafında hafif kabarcıklar var.Göğüslerimde şişlik hissetmiyorum brislingciğim..:1rolleyes:

yaa hadi hayırlısı aynı belirtileri duyunca mutlu oluyorum..ya takip edelim durumlarımızı ben seni ekliyim arkadaş l,steme kaybetmiim seni..başabaşşş belirtiler..

Hayırlısı inşallah canım.a.s.Benim eşimde kriptoozspermi var.Normal yoldan hamiş olmamız mucize..Ben bu ay bir mucize bekliyorum:1rolleyes:

Eğer olmazsa Doktorumun tavsiyesi üzerine mikroenjeksiyon ile bebiş sahibi olmayı umud ediyoruz..Bunu da Ankara Güven hastanesinde gerçekleştirmeyi düşünüyoruz...

Merhaba arkadaşlar. Ben de uzun zamandan beri yazdıklarınızı takip ediyorum. Bizde çocuk istiyoruz ve doktorada gittik rahim filmi bile çektirdim çok şükür ki herhangi bir sorun yok(eşim de de yok) ama bu ay beşinci denememiz ve halen daha bebiş yok:( Bu ay adetime 5-6 gün varken idrar testi yaptım ve negatif çıktı. şuan adetime 3 gün var. Sizce bu ayda ümidi kesmelimiyim(yani test sonucu doğrumudur) yoksa halen daha ümit var mı?
İnşallah Allah(c.c) kısa zamanda hepimizi o çok istediğimiz bebişe kavuşturur.

Merhaba arkadaşlar. Ben de uzun zamandan beri yazdıklarınızı takip ediyorum. Bizde çocuk istiyoruz ve doktorada gittik rahim filmi bile çektirdim çok şükür ki herhangi bir sorun yok(eşim de de yok) ama bu ay beşinci denememiz ve halen daha bebiş yok:( Bu ay adetime 5-6 gün varken idrar testi yaptım ve negatif çıktı. şuan adetime 3 gün var. Sizce bu ayda ümidi kesmelimiyim(yani test sonucu doğrumudur) yoksa halen daha ümit var mı?
İnşallah Allah(c.c) kısa zamanda hepimizi o çok istediğimiz bebişe kavuşturur.

canım adetin geçmeden çıkan negatif sonuçlara güvenme moralini bozma...herkesde erken sonuç vermiyor üstelik idar testlerinde adet geçmeden yanılma payı yüksek bence adetin geçtikten 1-2 gün sonra kan testi yaptırmalısın...biraz sabret inşallah olur canım

dün gittim doktora kansızlık varmış bende... kafamçokkarıştıbide kistlerimden dolayı adet olamıyomuşum. Kistler için tekrar muayene olcam adet gördükten sonra. Adet olmadan önce normalmiş çünkü.. Hala adet görmedim ama olucam bugün yarın belli.. :Saruboceq:Bol bol pekmez yedim dün bide burdan öğrenmiştim civan perçemi aldım kaynattım iğrenççç bir tadı var ama zorla biraz içtim. Bunun dışında üzüm suyu vişne faln şimdi yerimde duramıyorum kıpır kıpır oldum yahuuu.. :dance::dance::dance:

canlarım herşey için Allah razı olsun iyiki varsınız sizi çok çoook seviyorum...a.s.:1hug: Temmuz böyle geçti... İnşallah ilerki aylarda bebiş gelirde onun için hasta olmam..

Merhaba kızlara.s.
Bende sabah test yaptım malesef tek çizgisenağlamasenağlama
sanırım bizim normal yollardan bebişimiz olmucaksenağlama
Hakkımızda hayırlısı olsun:Saruboceq:

merhaba arkdaşlar bende sürekli takip ediyorum fakat pek yazamıyorum. geçen ay 7gün günümü geçmiştim ama sonuç negatif. önceki gün doktora gittim idrara çıakrken yanma ve kaşıntı vardı bende doktor beni alttan muayne etti iltihaplı mantar varmış ve aşırı derecede idrarımda iltihap bisürü ilaç fitil felan verdi eşimede verdi. bizde evlendik 6ay oldu fakat hamile kalamıyodum bu yüsden olabilirmiş.BENZER PROBLEM YAŞAYAN ARKDAŞLAR BENCE GECİKTİRMESİNLERR.

Canım merhaba ,benim de 6 günüm var adetime..Benim arasıra kasıklarım hafif sızlıyor sabaha karşı.Bir de göğüs uçlarım çok şiş..Hayırlısı olsun hepimiz için..:1hug:

amin canım sizin hafif ağrı oluyormuş benimki dayanılmaz oluyor bazen bi vuruyor yerimden kıpırdayamıyorum inşallah hamileliktendir valla ben 9 ay da çekmeye razıyım yeter ki hamilelilkten olsun...şafak 5kafamçokkarıştı

dün gittim doktora kansızlık varmış bende... kafamçokkarıştıbide kistlerimden dolayı adet olamıyomuşum. Kistler için tekrar muayene olcam adet gördükten sonra. Adet olmadan önce normalmiş çünkü.. Hala adet görmedim ama olucam bugün yarın belli.. :Saruboceq:Bol bol pekmez yedim dün bide burdan öğrenmiştim civan perçemi aldım kaynattım iğrenççç bir tadı var ama zorla biraz içtim. Bunun dışında üzüm suyu vişne faln şimdi yerimde duramıyorum kıpır kıpır oldum yahuuu.. :dance::dance::dance:

canlarım herşey için Allah razı olsun iyiki varsınız sizi çok çoook seviyorum...a.s.:1hug: Temmuz böyle geçti... İnşallah ilerki aylarda bebiş gelirde onun için hasta olmam..

kıpır kıpırsın valla, yazdığını okudukça daha bir relax oluyor
sen bu azimle en kısa zamanda hamile kalırsın, söylemedi deme :CüvCüv: :lepi:

Merhaba kızlara.s.
Bende sabah test yaptım malesef tek çizgisenağlamasenağlama
sanırım bizim normal yollardan bebişimiz olmucaksenağlama
Hakkımızda hayırlısı olsun:Saruboceq:

Elalım öyle düşünme hiç belli olmaz, en umutsuz vakaa ben olduğum halde Rabbime teslim oldum
Cuma gününün hürmetine, okunan ezanların hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eylesin.
Bu mübarek günde Mevlam en kısa zamanda hepimizi sağlıklı ve hayırlı evlatlarla müjdelesin. ((amin))a.s.

Elalım öyle düşünme hiç belli olmaz, en umutsuz vakaa ben olduğum halde Rabbime teslim oldum
Cuma gününün hürmetine, okunan ezanların hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eylesin.
Bu mübarek günde Mevlam en kısa zamanda hepimizi sağlıklı ve hayırlı evlatlarla müjdelesin. ((amin))a.s.

Aminnn canım Benimde 6 günüm kaldı ama hiçbir belirti yok ne kasık agrısı ne bişey biraz göğüslerim acıyor ama her zaman ki gibi

Daha 1 ay öncesine kadar çocuk dediler mi tüylerim diken diken oluyodu :kızgın: Ama sonra korunmayı bıraktıktan sonra vede kazara bu siteye girdikten sonra farklı düşünmeye başladım Daha yolun başındayım bakalım bizi ne gibi süreçler bekliyo.İnanırmısınız ben çocuk yapmanın böyle zor olduğunu hiç düşünmemiştim burda insanlar aylar yıllardır bekliyolar :sm_confused: Yani tabi sorunu olanlar olabiliyor ama hiç sorunu görünmeyen bile bayağı çabalıyomuş :uhm: Umarım Allah herkesin gönlüne göre verir ve tatlı bebişlerinizi kucağınıza alırsınız (amin):dance:

Teşekkür ederim eslemcim desteğin için:1hug:a.s.
Rabbim elbet bigün bizimde yüzümüzü güldürecektir:Saruboceq:
Sevgiler:1hug:

Back