Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar biz böyle karamsar olursak olumsuz düşünürsek olurmu olmaz iyi düşünki iyi olsun benim eşim bana hep sen herşeyde oyumsuz düşünürdün ben ise olumlu düşünürdün olunlu olur der sana kalsak biz evenemezdik diyor doğru söylüyor nasıl bakarsak öyle oluyor
arkadaşlar hamile kalmak için uğraş ve çaba sarfederken çok komik şeyler yapıyoruz yaparken gülüyoruz gelgit izinde nasıl olacak kız
peki tamam kızlar bende bu ay kafaya takmıcam, hesaplayıcılara göre şu önümüzdek bir hafta yumurtlama dönemim oluyo ve ben bunu hiç düşünmücem snki hiç onun için değilmiş gibi davranıcam bakalım sonuç ne olacak
peki tamam kızlar bende bu ay kafaya takmıcam, hesaplayıcılara göre şu önümüzdek bir hafta yumurtlama dönemim oluyo ve ben bunu hiç düşünmücem snki hiç onun için değilmiş gibi davranıcam bakalım sonuç ne olacak
orgazm olunca o sıvı siperler içinde iyi tüplere rahat gidiyormuşkayıp gidiyormuş rahim içi kuru olunca yapışıyormuş
hah şöyle.ne güzel işte walla bebiş olsun diye ilikiye girmeyınde bebiş olmadan rahat rahat yapalım diye düşününkaydirigubbakcemile3lülülülülülü düşünsenize gece tam eşinize sarılmıssınız zırıl zırıl ağlayan bi ses.(hasretiz biz o sese) tadını cıkaralım arkadaşlar eşimizle başbaşa olmanın.nasılsa ilerde yalnız kalamayacağız![]()
hah şöyle.ne güzel işte walla bebiş olsun diye ilikiye girmeyınde bebiş olmadan rahat rahat yapalım diye düşününkaydirigubbakcemile3lülülülülülü düşünsenize gece tam eşinize sarılmıssınız zırıl zırıl ağlayan bi ses.(hasretiz biz o sese) tadını cıkaralım arkadaşlar eşimizle başbaşa olmanın.nasılsa ilerde yalnız kalamayacağız![]()
inşallah hepimizin birden hamiş haberlerini duyarız hamiş haberi veririz hepimiz birden
ya asıl sorum orgazmı ikişkidn önce oluncada aynı şey olurmu acaba yni ikşikiden hemen önce olsa :)