• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

arkadaşlar biz böyle karamsar olursak olumsuz düşünürsek olurmu olmaz iyi düşünki iyi olsun benim eşim bana hep sen herşeyde oyumsuz düşünürdün ben ise olumlu düşünürdün olunlu olur der sana kalsak biz evenemezdik diyor doğru söylüyor nasıl bakarsak öyle oluyor

bencede canım elimde değil dioruz ama aslında elimizde bence caba sarfetmelyiz su sitede sorunsuz kimseyi görmedim herkesin var problemi önemli olan doğru yaklaşım bence

peki tamam kızlar bende bu ay kafaya takmıcam, hesaplayıcılara göre şu önümüzdek bir hafta yumurtlama dönemim oluyo ve ben bunu hiç düşünmücem snki hiç onun için değilmiş gibi davranıcam bakalım sonuç ne olacak

arkadaşlar hamile kalmak için uğraş ve çaba sarfederken çok komik şeyler yapıyoruz yaparken gülüyoruz gelgit izinde nasıl olacak kız

ama hep izinde olmayacağım kiiiiiiiiiii:utangac: walla ben bu moralle gidersem galiba ben hamile kalmayacağımda eşimi ben hamile bırakacağımkaydirigubbakcemile3naniknanik

peki tamam kızlar bende bu ay kafaya takmıcam, hesaplayıcılara göre şu önümüzdek bir hafta yumurtlama dönemim oluyo ve ben bunu hiç düşünmücem snki hiç onun için değilmiş gibi davranıcam bakalım sonuç ne olacak

hah şöyle.ne güzel işte walla bebiş olsun diye ilikiye girmeyınde bebiş olmadan rahat rahat yapalım diye düşününkaydirigubbakcemile3lülülülülülü düşünsenize gece tam eşinize sarılmıssınız zırıl zırıl ağlayan bi ses.(hasretiz biz o sese) tadını cıkaralım arkadaşlar eşimizle başbaşa olmanın.nasılsa ilerde yalnız kalamayacağız:emir_bebek:

ha şöyle basından beri duymak istediğim bu yaaaa amma uğrastırdın kız gör ba adet olmıycaksın bu sefer denede gör :emir_bebek:

hah şöyle.ne güzel işte walla bebiş olsun diye ilikiye girmeyınde bebiş olmadan rahat rahat yapalım diye düşününkaydirigubbakcemile3lülülülülülü düşünsenize gece tam eşinize sarılmıssınız zırıl zırıl ağlayan bi ses.(hasretiz biz o sese) tadını cıkaralım arkadaşlar eşimizle başbaşa olmanın.nasılsa ilerde yalnız kalamayacağız:emir_bebek:

ayyy onu hiç karıstırma oda ayrı bir vakkaaaaa ay nası yapcam bidaha diye düşünüyorum valla cok zor oluyo uykusuz günler eee sizinde son ayınız inşalllaaaahhhh tadını cıkarın kız belki bende hamişimdir bu ay du bakalım

Doğru valla onuda unutmamak gerekiyo bu rahatlık geri gelmez bi daha(gerçi böyle diyerek yapmadık 3 sene)neyse ben hemen hazırım olumsuz düşünmeye bunu simemem gerekir kafamdan

Back
X