• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

işte olay budur arkadaslar seni tebrik ediyorum canim allahim senide tez zamanda güldürür inşallah

yani haksızmıyım arkadaşlar.bakın bundan önceki ay adet görünce o kadar üzüldümki 3 gun ağladım abartısız.her belirti vardı tamam dedim hamileyim ama olmadı.sonra baktım sadece ben yıranıyorum tamam eşimde üzülüyor ama ne olursa olssun içgüdüsel annelik duygularıyla bizim gibi hissedemzler.baktım ben zararlı cıkıyorum.vazgectim üzülmekten artık.özele gireceğim biraz ama afedersiniz ilişkiyi bile görev olarak görüyordum artık.ve ilişkide sorun yaşamaya başladım 2 aydır.buda problem olusturuyor bizden gelen rahimdeki terleme ile oluşan sıvı erkekten gelen spermleri yumurtaya götürür ve o bende cok azalmıstı arkadaşlar ve bunun pskolojik olduğunu farkettim.o yuzden bundan sonra ne yapıyoruz arkadaşlar eşimizle beraber olmanın tadını çıkarıyoruuzzzzzz.:utangac:kaydirigubbakcemile3:lepi::asigim:

yani haksızmıyım arkadaşlar.bakın bundan önceki ay adet görünce o kadar üzüldümki 3 gun ağladım abartısız.her belirti vardı tamam dedim hamileyim ama olmadı.sonra baktım sadece ben yıranıyorum tamam eşimde üzülüyor ama ne olursa olssun içgüdüsel annelik duygularıyla bizim gibi hissedemzler.baktım ben zararlı cıkıyorum.vazgectim üzülmekten artık.özele gireceğim biraz ama afedersiniz ilişkiyi bile görev olarak görüyordum artık.ve ilişkide sorun yaşamaya başladım 2 aydır.buda problem olusturuyor bizden gelen rahimdeki terleme ile oluşan sıvı erkekten gelen spermleri yumurtaya götürür ve o bende cok azalmıstı arkadaşlar ve bunun pskolojik olduğunu farkettim.o yuzden bundan sonra ne yapıyoruz arkadaşlar eşimizle beraber olmanın tadını çıkarıyoruuzzzzzz.:utangac:kaydirigubbakcemile3:lepi::asigim:

Valla benimki tadını falan çıkaramıyo artık, benide geriyo iyice

Aslında benim merak ettiğim bişey var ama sormaya biraz çekiniyorum fazla özel galiba isterseniz sorarım yoksa sormam

Kadınların orgazmı ile ilgili sorum, kadının orgazm olması spermlerin hareketini hızlandırıyo galiba bununla ilgili bişey biliyomusunuz(asıl sorum başkaydı aslında neyse)

inşallah canım inşallah.bal damlıyor ağzından.ama hele adetim bitsinde ondan sonra umutlanalım bari.samsunada gideceğiz bu bayram eşimle.yani düşünecek zamanımda kalmayacak bu ay stresten uzak olacağım.inşallah hamiş haberleri veririz beraber.

arkadaşlar biz böyle karamsar olursak olumsuz düşünürsek olurmu olmaz iyi düşünki iyi olsun benim eşim bana hep sen herşeyde oyumsuz düşünürdün ben ise olumlu düşünürdün olunlu olur der sana kalsak biz evenemezdik diyor doğru söylüyor nasıl bakarsak öyle oluyor

Kızlar moralim çok bozuk iş yerimde tam yükselecekken genel kordinatör hamiş kalmak istedigimi ögrendi ve erteledi. bugunde müdürüm kordinatöre sölemiş fatoş yükselsin artık yeter diye o da o çocuk istiyo hamile kalırsa gidecek gidecek birine güvenemem demiş :(( ben ne yapacam ya çocukta istiyorum ama bilmiyom off kafam karışıkkkkkk.. aslında zaten mdr.yrd yim ama maaş bodromda yazmıyo sadece ondada yazması lazım ama çocuk içi,n yazdırmıyorlar offf Allahım off

canim benim....ne yazikki türkiyedeki en büyük sorunlardan biri bu!secim yapilma zorunlulugu!!!eltimle gecenlerde konusmustuk bu konuyu.bende egitime devam yapmak istedigimi ama cocukta istedigimi söylemistim.o benden 6 yas büyük.ve gercekten kendi sahasinda kendini yetistirmis biriki benim yasimdayken daha bekardi.ama cok sey kaybettigini ve yawrularinin yerine hicbir duyguyu koyamadigini söyledi.ve ben simdi ne istedigimden o kadar eminimki...evet Allah nasip ederse yükselicem ama yanimda kendimden bir canla...biseyleri onunla basaricam!!!sonradan pisman olacagimiz kararlar aldirmasin rabbim...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kadınların orgazmı ile ilgili sorum, kadının orgazm olması spermlerin hareketini hızlandırıyo galiba bununla ilgili bişey biliyomusunuz(asıl sorum başkaydı aslında neyse)

canım asıl sorun neydi peki anlamadım.yani az öncede yazdım.ilişki esnasında bizden bir sıvı geliyor ve halk dilinde orgazm sıvısı olarak biliniyor.ancak o sıvı aslında rahim duvarlarında oluşan ter ve spermlerin yumurtaya gitmesini hızlandırıyor.bir sitede okumustum bende eğer bulursam o siteyi gönderirim size de bakarsınız ama hiç hatırlamıyorum hangi sağlık sitesi olduğunu.

Back
X