• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

canlarım ben kacıyorum yemek hazırlıycam yarın akşam isterseniz devam ederiz hepinizi kocaman öpüyorum iyi geceler

hadi kolay gelsin sana.benim yemek derdim yok eşimde bu gece uyumadı çatlak tv izliyor.sabahta kalkamaz.yemeğinide yedi.yemek derdim yok benim.bu gece.

birde şu var ilişkiye girmeden önce uzun seks yapmayın erkeğin penisinde kan dolaşımı hızlı olduğu içi sipermler ölebiliyormuş bana doktor öyle demişti

birde şu var ilişkiye girmeden önce uzun seks yapmayın erkeğin penisinde kan dolaşımı hızlı olduğu içi sipermler ölebiliyormuş bana doktor öyle demişti

hadi yaa.bak onu ilk defa duyuyorum.neyse yeni birşey daha öğrendik.ama yinede buna ve benzeri şeylere odaklanmayacağım bu ay.nasılsa bu ayda olmazsa doktora gideceğiz.belli bir düşünceye odaklanmak yookk bu ay.

neyse kızlar bende yatayım artık sabah cok geç kalkıyorum.sersem oluyorum o zamnda.yarın erken kalkacağım inşallah kalkabilirsem tabi.:))

Hanımlar, dr.a gidiyorum hamile kalmak için, hsg çekildi, testler yapıldı, zararsız bir myom görüldü, ama başkaca bir sorun yok yalnız dr bana (yazısını tam okuyamıyorum ama) menaga aur gibi bi iğne verdi, bu iğneyi 5 gün vurdurup altıncı gün gene gitmem lazımmış yumurta takibi yapacağını söylemişti bu iğne ne iğnesidir bilen kullanan var mı aranızda? yani acaba myom tedavsi için filan mı yoksa bebek için mi? bir de bu iğneyi bulamıyorum, biraz da pahalı, heyet raporu lazımmış almak için. bir de rapor çıkarmaya çalışacağım. bu iğneyi hemen bugünden itibaren (reglinin 5.günü) vurdurmam lazımmış, başka gün başlasam olmuyor mu? dr.a soramadım meşguldü, ne yapacağımı bilmiyorum. sanırım pes ediyorum.

Back
X