• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

13.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::

tubacik:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::16 eylül
papri:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 eylül
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 eylül
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::20 eylül
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül
kurtlular:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 eylül
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
serdi :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????????? ??

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv: :nazar:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv: :nazar:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv: :nazar:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv: :nazar:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar:

selam kızlar.kimse yokmu.bu akşam iftara kayınvalideme gidiyoruz.gece 12 den sonra gelirim ancak yarında pazar:))

slm canım.bizde bugün komşuya gidiyoruz.benim dönüşümde 12 yi bulur.nete girersem görüşürüz

canim benim....ne yazikki türkiyedeki en büyük sorunlardan biri bu!secim yapilma zorunlulugu!!!eltimle gecenlerde konusmustuk bu konuyu.bende egitime devam yapmak istedigimi ama cocukta istedigimi söylemistim.o benden 6 yas büyük.ve gercekten kendi sahasinda kendini yetistirmis biriki benim yasimdayken daha bekardi.ama cok sey kaybettigini ve yawrularinin yerine hicbir duyguyu koyamadigini söyledi.ve ben simdi ne istedigimden o kadar eminimki...evet Allah nasip ederse yükselicem ama yanimda kendimden bir canla...biseyleri onunla basaricam!!!sonradan pisman olacagimiz kararlar aldirmasin rabbim...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bugun konuştuk bende dogum kontrol hapı kullanıyporum diye yalan söledim :utangac: mecbur bırakıldım yapacak bişeyim kalmamıştı ve bunun üzerine seni çok seviyoruz şirket olarak senin için güzel planlarımız var dedi Allahım affetsin yalan söledim ama cidden mecburdum

eşimin testi iyi çıktı bana rahim filmi yolları gözüktü off Allahım off

canım hiç üzülme bi defa çektiriyorsun filmi sonra bebiş gelecek:ecrin_bebek:bende çektirdim 2 ay önce biraz zor oldu ama herkes aynı olacak diye bir kural yok bazıları hiç acı duymyor inan hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallaha.s.

bende şimdi geldi.kayınvalidemlere gitti ordayken arkadaşlar aradı biyerlere gidip çay içelim diye.arkadaşlarla takıldık yeni geldik eve gelir gelmezde açtım.nasılsınız bakalım kızlar.

Back
X