• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Önceden hiç anlamazdım çocuğu olmayanlar neden bu kadar üzülürler ne varki bunda derdim, insan başına gelmeyince anlamıyo 4 ay benim için bu kadar zor geçtiyse (daha ne kadar sürecek bilmiyorum ama) ne kadar zor geçmiştir kimbilir darısı bizim başımıza

canım benim deneyimlerime güven lütfen yakında bu güzel günlerini nasılda acıyla geçirdim diye üzülceksin bebişini kucagına alcaksın inşallah gör bak

aydında benim arkadaşımda var şarkta beraberdik onlar aydına gitti biz istanbula geldik oda bizden oda dertliiki senedir onunda olmuyor

ben aydınlıları cok severim belkide arkadasımı cok sevdiğim içindir benimde üniversteden arkadasımdı hala görüşürüz okul biteli 9 sene oldu ama komadık

bilmiyorum onlar kesin çineli değillerdir o zaman :) biraz değişik insanları burunları havada oluyo bizim gibi değiller

ben aslen kırıkkaleliyim burda çalışıyoruz çine ilçesindeyim

anladım canım lütfen dediklerimi 1 ay dene sonucu görceksin hamiş olduğunu ilan ediceksin burdan bak gör kıyamam sana vallahi moral için söylemiyorum yazın didime gelcem senide hamiş görcem aydından gecerken

Benden sonra evlenen bütün tanıdıklarım şimdi hamile gelde sıkıntıya girme stres yapma hatta benden sonra evlenipte 2. çocuğunu kucğına alanlar bile var

canım biraz rahatla lütfen.bak gecen gün bana arkadaşlar geldi.cocuğu daha 2 yasını doldurmadı bana 2.ci için çalışmalara başladık dedi.artık istiyoruz dedi.zamanı gec kalıyoruz dedi nisbet yapar gibi bide bende 3 yaş küçük ben 25 yasındayım düşün yani.2.ci bebeklerini yapacaklar.ama ben umursaadım bile.benim 2 düşük yaptığımı tedavi gördüğümüde biliyor.ama insanlar işte düşüncesiz.ben bu ay cok rahatım artık.şutarafagitti:sm_cool:sositosositotakmayacağım.beni benden başkası düşünmez diyorum.taktıkça kafaya sağlığımızdanda oluyoruz.neden yıpratayımkı kendimi diyorum artık.sende rahatla biraz olumsuzlukları at düşüncelerinden.a.s.

anladım canım lütfen dediklerimi 1 ay dene sonucu görceksin hamiş olduğunu ilan ediceksin burdan bak gör kıyamam sana vallahi moral için söylemiyorum yazın didime gelcem senide hamiş görcem aydından gecerken

Ne kadar güzel şeyler yazıyosunuz ya bayılıyorum bu siteye, ne kadar çok isterdim

canım biraz rahatla lütfen.bak gecen gün bana arkadaşlar geldi.cocuğu daha 2 yasını doldurmadı bana 2.ci için çalışmalara başladık dedi.artık istiyoruz dedi.zamanı gec kalıyoruz dedi nisbet yapar gibi bide bende 3 yaş küçük ben 25 yasındayım düşün yani.2.ci bebeklerini yapacaklar.ama ben umursaadım bile.benim 2 düşük yaptığımı tedavi gördüğümüde biliyor.ama insanlar işte düşüncesiz.ben bu ay cok rahatım artık.şutarafagitti:sm_cool:sositosositotakmayacağım.beni benden başkası düşünmez diyorum.taktıkça kafaya sağlığımızdanda oluyoruz.neden yıpratayımkı kendimi diyorum artık.sende rahatla biraz olumsuzlukları at düşüncelerinden.a.s.

işte olay budur arkadaslar seni tebrik ediyorum canim allahim senide tez zamanda güldürür inşallah

Ne kadar güzel şeyler yazıyosunuz ya bayılıyorum bu siteye, ne kadar çok isterdim

BU SİTENİN AMACIDA BU ZATEN BEN DÜŞÜKTEN SONRA KAFAYI SIYIRIYODUM AMA İNAN BU SİTE SAYESİNDE KURTULDUM SAĞOLSUN COK ARKADAS DESTEK VERDİ YANIMDA OLDU ALLAH RAZI OLSUN VALLA:enbuyukkk:

Ben burda anlattıklarımı hiç kimseyle paylaşmadım anlatsamda burda bizzat bunları yaşamış olanlar kadar kim anlarki beni

Back
X