• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

aşılama adetiyin 3çüncü günü kılomene başlıyorsun 5 gün günde bir tane alıyorsun konturole gidiyorsun doktor yumurtaların gereken büyüklüğe geldiğini söylüyor preyling iyne vurun diyor 36 saat sonra aşılama yapılıyor rahimi bir aletle açıyor rahim içine erkekten alınan sipermi yıkalıp ayıkladıktar sonra sana enjekte ediyor bu kadar

bende hoşlanmıyorum ama mecbur biz çaba göstermezsek nasıl olur ben her gitmemde ağlayarak yatıyordum acıdığından deyil acımıyor utancımdan ağlıyordum birisi önünde açılmak çok zoruma gidiyor

ben bunları hiç hayal bile etmemiştim nedense kendime çok güveniyodum ilk ay kein kalırım diyodum, adetlerim çok düzenliydi problemim yoktur diyodum, uzun süre korunmanın zararları belkide bunlar çok pişmanım kimseyi dinlemedim

selam kızlar ben aşılamaya baktım netten resmini görünce ile ürktm.korkudan değilde bilmiyorum gına geldi o koltuğa oturup bana bir takım uygulamalar yapılmasından.tiksindim iyice inşallah gerek kalmaz öyle birşeye.hatta gebeliğimi öğrendiğimde bile alttan muane etmesini mecbur kalmadıkca istemiyorum.yaptırmam herhalde.zaten çok kasıyorum ben kendimi.kızıyorlar bana hep rahat ol diye ama nasıl rahat ederki insan.aklıma geldikçe sinir basıyr beni.

bende hoşlanmıyorum ama mecbur biz çaba göstermezsek nasıl olur ben her gitmemde ağlayarak yatıyordum acıdığından deyil acımıyor utancımdan ağlıyordum birisi önünde açılmak çok zoruma gidiyor

canım cok haklısın ama inşallah bebişini kucagına aldığında herseyi unutacaksın bende yasadım aynı seyleri ama sonunda rabbim verdi sizlerede inşallah vericektir hayırlısıyla

ben bunları hiç hayal bile etmemiştim nedense kendime çok güveniyodum ilk ay kein kalırım diyodum, adetlerim çok düzenliydi problemim yoktur diyodum, uzun süre korunmanın zararları belkide bunlar çok pişmanım kimseyi dinlemedim

sakın pişmanlık duyma canım.herşeyi yaşayarak öğrenceğiz.uzun süre korunmanın sonucu değil bunlar sakın öylee düşünme biz cok korunmadık ama olmuyor işte olsada düşüyor.o şekilde karamsarlığa itme kendini suçlamada.her şerde hayır vardır unutma.a.s.

sakın pişmanlık duyma canım.herşeyi yaşayarak öğrenceğiz.uzun süre korunmanın sonucu değil bunlar sakın öylee düşünme biz cok korunmadık ama olmuyor işte olsada düşüyor.o şekilde karamsarlığa itme kendini suçlamada.her şerde hayır vardır unutma.a.s.

Doğru söylüyosunuz ama elde değil işte hep b sebep arıyorum bi yerlere bağlamak istyorum bunu kabullenemiyorum bir türlü, hep dua ediyorum sağlıklı, hayırlı bi bebeğim olsun diye, herkes için ediyorum bu dualarımı tabi

şu an bir yandan yazıyorum bir yandanda müzik dinliyorum ibrahim tatlısesten bir meçule döndü benim hayatım dinliyorun galiba ben koptum dolmuştum iyce

1 sene gecti canım acımasız 1 sene umutsuz 1 sene

Önceden hiç anlamazdım çocuğu olmayanlar neden bu kadar üzülürler ne varki bunda derdim, insan başına gelmeyince anlamıyo 4 ay benim için bu kadar zor geçtiyse (daha ne kadar sürecek bilmiyorum ama) ne kadar zor geçmiştir kimbilir darısı bizim başımıza

Benden sonra evlenen bütün tanıdıklarım şimdi hamile gelde sıkıntıya girme stres yapma hatta benden sonra evlenipte 2. çocuğunu kucğına alanlar bile var

Back
X