bende yumurtlama gününü takip ediyorum benden önce eşim diyor hadi bugü bizim günümüz diyor kameraya kaydetsek hallerimizi gülmekten ölürsünüz eşim yastık koyar dur şöyle olsun dur olmadı komedi yaaa
Valla öyle, bilmiyorum çokmu üstüne gidiyorum acaba, ama ne yapıyım bu iş olmadan çocuk olmuyoki eziyetine katlanacak artık :) (öyle görüyo galiba eziyet olarak) yani emrivaki gibi oluyo ondan hiç hoşlanmıyo
Valla bende amuda kalkmadığım kaldı dicem onuda yaptım yani yapıyorum yerini bulsun diye olmuyo dekekki ama beli sakatlıcaz böyle giderse, ne kadar yatıyosun ilişkiden sonra
Hayır bilmiyorum hiç doktora gitmedik ondanda korkuyorum, gitsek iyi olacak aslında bi problemimiz varmı onu öğreniriz ama doktor daha erken derse muayene etmezse
eder canım neden gitmediniz eğer bir sorun varsa çaresine bakarsınız 4 yıllık evlisin deyilmi gidin bene geç bile kalmışsınız doktora gitmeden neden kendini sıkıntıya sokuyorsun ki
bizde üç yıllık evliyiz geçen sene iki aşılama oldum tutmadı eşimin görevi nedeni ile hakkariye gittik orda yaptırdık aşılamayı oranın koşulları iyi deyildi ama biz yinede yaptırdık ama tainimiz istanbula çıktı şimdi şartlar çok iyi eğer adet olursam aşılama olacağım tekrar
adetiyin üçüncü günü klomene başlıyorsun 5 gün günde birtane alıyorsun yonurtalar büyüyünce çatlama iynesi vurunuyorsun 36 saat sonra ilişkiye giriyorsun
Böyle şeylerden hiç hoşlanmıyorum aslında inşallah gerek kalmaz, alında doktora bi kez gittim korunmadığımızdan beri adetlerim sancılı oluyodu onu söyledim ama amacım farklıydı, alttan baktı çok ürktüm bişey gelmedi elime diyo ne gelmesi gerekiyosa sanki, ondan sonra bi daha gitmicem dedim ama gidicem galiba