bende hoşlanmıyorum ama mecbur biz çaba göstermezsek nasıl olur ben her gitmemde ağlayarak yatıyordum acıdığından deyil acımıyor utancımdan ağlıyordum birisi önünde açılmak çok zoruma gidiyor
ben bunları hiç hayal bile etmemiştim nedense kendime çok güveniyodum ilk ay kein kalırım diyodum, adetlerim çok düzenliydi problemim yoktur diyodum, uzun süre korunmanın zararları belkide bunlar çok pişmanım kimseyi dinlemedim
canım cok haklısın ama inşallah bebişini kucagına aldığında herseyi unutacaksın bende yasadım aynı seyleri ama sonunda rabbim verdi sizlerede inşallah vericektir hayırlısıyla
sakın pişmanlık duyma canım.herşeyi yaşayarak öğrenceğiz.uzun süre korunmanın sonucu değil bunlar sakın öylee düşünme biz cok korunmadık ama olmuyor işte olsada düşüyor.o şekilde karamsarlığa itme kendini suçlamada.her şerde hayır vardır unutma.a.s.
Ne kadar sonra hamile kaldınız
arkadaşlar kimsenin uykusu yok galiba sohpete katılan arkadaşlar var arkadaşlar çay demleyimmi size
arkadaşlar kimsenin uykusu yok galiba sohpete katılan arkadaşlar var arkadaşlar çay demleyimmi size
1 sene gecti canım acımasız 1 sene umutsuz 1 sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?