Erken Hamilelik Belirtileri

Evet ve benim gerçekleri paylaştığım kimse yok sadece eşim, kimseye anlatamıyorum çevremden kimseye bişeyde soramıyorum o yüzden burayı çok sevviyorum benim gibi niceleri var ortak sorunlarımı anlatıp paylaşıp çok rahatlıyorum

sohbette güzel ama ben kaçıyorum kızlar yatmam lazım.yarın görüşürüz.kendinize çok iyi bakın

doğru valla kimselere dert anlatmamak lazım yeri geliyor başımıza kakıyorlar kısırmısın yoksa doktora gittinmi eşin dr gittimi diye kendilerine mazeme arıyorlar eşlerimizden allah razı olsun

Birde son zamanlarda sanki bana kasıtlı yapılıyomuş gibi heryerde özellikle tv de mutlaka bikaç hamile oluyo kendimi kötü hissediyorum hele eşimle bunları izlemek istemiyorum hemen gözlerim doluyo

mbbb slam gebelik belirtileri nasıl benim kasıklarım ağrıyor gösüm hafif şiş ve acıyor ama akıntım yok bu nemek sence neye yoruyum bunu

valla benimde kasıklarım ağrıyor özellikle sağ taraf felaket bir akıntım var göğüslerim de bir şey yok....işallah hamilelik belirtileridir bunlar

aslında biz çok alıngan olduğumuz için hamileleri görüyoruz bizde hamile kalsak bu kadar batmaz bize sağa baksak hamile sola baksak hamile bizim yaramız bu batar tabi

Benimde son adetten önce bulantı dışında çoğu belirti olmuştu kasık ağrısı falan olmadı işte olmadı yine olmadı

umutsuz09 umutsuz olma nekadar kendine iyi bakarsan psikolojini ne kadar iyi tutarsan a kadar erken olur bebişin.

mbbb bence geçmesini bekla bazen bu belirtiler adet belirtileri oluyor bazen hormonlar yüksek olduğu için bu belirtiler olabiliyor bazen olmuyor bekle derim

İdrar tesi için en az bir hafta bekleyip yapmak daha kesin sonuçlar verilmesini sağlıyo galiba o kdar çok okudukki ve araştırdıkki başımıza gelmesede uzman sayılırız artık bazı konularda

ya nasıl stres yapmaz insan yumurtlama gününü kaçırmayım diye zorla hergün veya iki güne bir(ben zorluyorumda biraz artık bıktı benimki :) yapmak gerekiyo ya kaçarsa o gün diye nasıl stres olmam ben

Valla aynen öyle en ufak bişeyde acabamı diyoruz, her tarafımızı iyice inceliyoruz bi belirti bulalım diye hatta sanki zorluyorum kendimi bulanıyım diye :) neyi değiştireceksem, kirpiklerime bakıyorum karışmışmı diye

umutsuz09 yinede sıkma canını sen eşine gel demişsin zevkle gelsin sana kadına çok düşkün erkekler var kadın bıkmış artık bahaneler arıyor yapmayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…