Erken Hamilelik Belirtileri

Valla insan teselli buluyor ben umutsuzum ama burdaki arkadaşlar o kadar umutlularki bana bile umut veriyolar iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum ve çok teşekkür ediyorum yalnızlığımı paylaşıyorsunuz

vicutları bozulsa ne olacakki bozulsun ölüm yok sonunda evlattan dahamı önemli vicutları birgün kara toprağa konacağız toprakla birleşeceğin beden bir emanettir bize

ben istisnalar hariç anlayışla karşılayamıyorum doğrusu.hem bebek istemiyorlar hem de korunmuyorlar.4 ay içinde 2 defa kürtaj olan birini tanıyorum.bir insan korunduğu halde 2 defa hamile kalamaz herhalde hemde bu kadar kısa bir zamanda.kusurabakmayın arkadaşlar ama ben bu vicdansızları anlayışla karşılayamam.madem bebek istemiyorlar korunmuyorlarda o zaman bir zahmet ilişkiyede girmesinlerklava::mymeka:

3 yılı geçti evlilik 24 yaşındayım, şimdi kızacaksınız belki bana daha çok erken diye ama eşim benim kadar genç değil

eşin kaç yaşındaki tabiki gençsin canım benim sabret ben 28 eşim 36 yaşında evleneli üç yıl oldu ümitlerimi kaybetmiyorum ben allah büyük pozitif düşün pozitif olsun karamsar olma

3 yılı geçti evlilik 24 yaşındayım, şimdi kızacaksınız belki bana daha çok erken diye ama eşim benim kadar genç değil

niye kızalım güzelim ya biz nasıl istiyorsak hamile kalmayı seninde böyle bir hakkın var.ayrıca yaşın 16-17 değilki sana niye kızalım valla tam yaşındasın.Allah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin:Saruboceq: :ecrin_bebek:

slm arkadaşlar 11 yıllık evliyim 3 yıl cocuğum olmadı tam aşılamayı düşünürken bebiş geldi ve ikincisini düşünüyorum 14 eylül adet tarihim allah olmayanlaraın gönlüne göre versinnnn

İnşallah çok güzel dilekler bunlar bende yürekten herkes için istiyorum bunları bizmi bilmiyoruz diye düşünüyorum başka yöntem tekniklerimi var bu işin anlamadıkki:roflol:

mbbb slam gebelik belirtileri nasıl benim kasıklarım ağrıyor gösüm hafif şiş ve acıyor ama akıntım yok bu nemek sence neye yoruyum bunu

13.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::

tubacik:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
mbbb::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::16 eylül
papri:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 eylül
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 eylül
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::20 eylül
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül
kurtlular:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 eylül
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
serdi :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin)

Aynı durum bizde de fazlasıyla var okulda arkadaşlar evde komşular ailem herkes her gören onu soruyo olmuyo daha demekde istemiyorum düşünüyoruz artık diyorum sadece

herkes sorup duruyor daha bebek yokmu diye canım acıyor artık ama güçlü olmak zorundayım

zaten o gereksiz meraklılar yüzünden sadece bu sayfalarda kalıyor bebiş özlemimiz.kimselere diyemiyoruz çünkü bu konuda kimin ne düşünüp konuşacağu belli olmuyor bazen bilerek kırıcı davranabiliyorlar kendini bilmezler.klava: bizi birbirimizden ve eşimizden başka anlayan yok kızlar bu nedenle ne kadar güvenirseniz güvenin bu tür sorunlarınızı kimseye anlatmayın.yoksa millete dert anlatmak zorunda kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…