iyi akşamlar suzanşan. kızlar ben çıldırdım galiba şimdide tüp bebek yöntemlerine bakmaya başladım netten galiba bakırköy yolu göründü bana:)) neyse en iyisi bir süre bu konudan uzak durmam yazmazsam merak etmeyin bilin ki çalışmalar full time devam ediyor:))
iyi akşamlar suzanşan. kızlar ben çıldırdım galiba şimdide tüp bebek yöntemlerine bakmaya başladım netten galiba bakırköy yolu göründü bana:)) neyse en iyisi bir süre bu konudan uzak durmam yazmazsam merak etmeyin bilin ki çalışmalar full time devam ediyor:))
fts sıkma canını çocukta yaparsın kariyerde sölemeseydin bebiş istediğini yanlışlıkla oldu derdin:)) (sanırım iyi bi çözüm olmadı) yaşın kaç bilmiyorum ama ikisinden birini ertelemen lazım gibi görünüyor sanırım tercih senin ve eşinin artık ama moralinide bozma:) bu arada ilk defa akşam yazıyorum tvde bi şey bulamadım izliyicek eşimde yok bu akşam:)
öyle zor ve kötü durum ki bu deliler gibi çocuk istiyorum ama sapık gibide magazama aşıgım ikisi arasında tercih o kadar zor ki. benim düşüncem 8 aylık hamişligime kadar çalışırım bebişim 3 aylık olunca annem bakar ben geri dönerim di ama kabul etmiyor o aradaki boşlukta mutlaka yerimi dolduracak adi kadın off offf:dilcikar:
allahtan hayırlısı canım senin durum ne yaardan ne serden ama akısına bırak kısmetinde kaderde neyse o olur tabiki sen birde buna strest yapıpta dahada engelleme simdilik bekliyorsun zaten bebegin olana kadar zaman ne gosterir bilinmez hakkında hakkımızda hayırlısı olsun inşallah allah herkesin gonlune gore versin
bazı arkadaşlar meleklerini aldırmaya kalkıyorlar biz isteriz olmaz olanlarda değerini bilmez aldırıp çöpe atarlar herkes bir sınavda ALLAHinsanları sınarmış her şeyde vardır bir hayır
evet ne yazıkki ben artık kadınlar kulübüne girdiğim zaman arkadaşların yazılarını okumaya başladımmı ağlamaya başlıyorum herkes bu konulardan yakınıyor kimi dertli yazıyor kimi tiye alıyor dün gece çok ağladım arkadaşın biri uyusam hiç uyanmasam uyandığım zamanda hamile kalmış olsam yazmış ben gecenin birinde hıçkıra hıçkıra ağladım eşim kalktı yataktan yanıma geldi o teselli verdi bana içimde fırtınalar koptu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?