Erken Hamilelik Belirtileri

sağolun kızlar çok tşkür ederim inşallah sonuç olumludur.inşallah hepimiz en kısa zamanda bebek sahibi oluruz sonucu mutlaka size söylücem

Kızlar moralim çok bozuk iş yerimde tam yükselecekken genel kordinatör hamiş kalmak istedigimi ögrendi ve erteledi. bugunde müdürüm kordinatöre sölemiş fatoş yükselsin artık yeter diye o da o çocuk istiyo hamile kalırsa gidecek gidecek birine güvenemem demiş ( ben ne yapacam ya çocukta istiyorum ama bilmiyom off kafam karışıkkkkkk.. aslında zaten mdr.yrd yim ama maaş bodromda yazmıyo sadece ondada yazması lazım ama çocuk içi,n yazdırmıyorlar offf Allahım off

fts sıkma canını çocukta yaparsın kariyerde sölemeseydin bebiş istediğini yanlışlıkla oldu derdin:)) (sanırım iyi bi çözüm olmadı) yaşın kaç bilmiyorum ama ikisinden birini ertelemen lazım gibi görünüyor sanırım tercih senin ve eşinin artık ama moralinide bozma:) bu arada ilk defa akşam yazıyorum tvde bi şey bulamadım izliyicek eşimde yok bu akşam:)

12.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::

tubacik:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
mbbb::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::16 eylül
papri:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 eylül
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 eylül
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::20 eylül
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül
kurtlular:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 eylül
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
serdi :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin)

kızlar kusurabakmayın bugün liste biraz geç kaldı.öğleye doğru siteye girmeye çalıştım sorun vardı galiba ondan sonrada dışarı çıktık eşimle bu saatte ancak koyabildim listeyi

iyi akşamlar suzanşan. kızlar ben çıldırdım galiba şimdide tüp bebek yöntemlerine bakmaya başladım netten galiba bakırköy yolu göründü bana:)) neyse en iyisi bir süre bu konudan uzak durmam yazmazsam merak etmeyin bilin ki çalışmalar full time devam ediyor:))

aman aman sakın bakama ben sadece aşılamaya baktımda ödüm koptu.sakın bakma morallerini bozma emi.cok zor walla.

tüp bebek ve aşılama olaylarını unutun yoksa araştırdıkça daha kötü olursunuz.bizim böyle birşeye ihtiyacımız yok doğal yollardan hamile kalabiliriz diye düşünün bence.

öyle zor ve kötü durum ki bu deliler gibi çocuk istiyorum ama sapık gibide magazama aşıgım ikisi arasında tercih o kadar zor ki. benim düşüncem 8 aylık hamişligime kadar çalışırım bebişim 3 aylık olunca annem bakar ben geri dönerim di ama kabul etmiyor o aradaki boşlukta mutlaka yerimi dolduracak adi kadın off offf:dilcikar:

allahtan hayırlısı canım senin durum ne yaardan ne serden ama akısına bırak kısmetinde kaderde neyse o olur tabiki sen birde buna strest yapıpta dahada engelleme simdilik bekliyorsun zaten bebegin olana kadar zaman ne gosterir bilinmez hakkında hakkımızda hayırlısı olsun inşallah allah herkesin gonlune gore versin

Amin canım Allah herkese her şeyin hayırlısını versinn evladında işinde herşeyin hayırlısı olsun

mrb arkadaşlar bende sizdenim bende bir bebişim olsun istiyorum ama olmuyor üstüne ne kadar düştüysek olmadı iki kez aşılama oldum tutmadı bu ay adet olursam tekrar aşılama olacağım arkadaşlar aşılama zor diyorlar zor deyil korkmayın ben üçüncüyü olacağım geçen ay adetim bir gün oldu arkası gelmedi şimdi göğüslerim sızlıyor kasıklarık ağrıyor nedenini anlayamadım ama akıntım yok kadınlar kulübünü elden geçirdim okumadığım forum kalmadı bir umut işte ALLAH isteyen herkese versinsenağlama

bazı arkadaşlar meleklerini aldırmaya kalkıyorlar biz isteriz olmaz olanlarda değerini bilmez aldırıp çöpe atarlar herkes bir sınavda ALLAHinsanları sınarmış her şeyde vardır bir hayır

bazı arkadaşlar meleklerini aldırmaya kalkıyorlar biz isteriz olmaz olanlarda değerini bilmez aldırıp çöpe atarlar herkes bir sınavda ALLAHinsanları sınarmış her şeyde vardır bir hayır

doğru söylüyorsun canım.bazı insanlar kendilerine sunulan bu güzelliğin değerini bilmiyorlarklava::mymeka:

evet ne yazıkki ben artık kadınlar kulübüne girdiğim zaman arkadaşların yazılarını okumaya başladımmı ağlamaya başlıyorum herkes bu konulardan yakınıyor kimi dertli yazıyor kimi tiye alıyor dün gece çok ağladım arkadaşın biri uyusam hiç uyanmasam uyandığım zamanda hamile kalmış olsam yazmış ben gecenin birinde hıçkıra hıçkıra ağladım eşim kalktı yataktan yanıma geldi o teselli verdi bana içimde fırtınalar koptu

Bence çok kzımayın belki de hazır değillerdir hem maddi hem manevi . ama tabi bazıları vicadansızlıktan vucudum bozulacak die aldırıyorlarmış onlara sözüm yok ama hepinin böle olmadıgını düşünmek istiyorum

hepimiz öleyiz hepimiz brbirimize destek oluyoruz birbirimize tesselli veriyoruz ve inan birimiz hamiş kalınca havalara uçup bayram havası yaratıyoruz.,
Bu kadar büyük bir topluluguz güçlüyüz inançlıyız ve Yaradanımız bizden haberdar duyuyor sesimizi İNANIYORUM

eşim kadınlar kulübü yasak sana dedi kendini çok yıpratıyorsun bir daha girme dedi ama dinlemedim teselliyi burada buluyorum benim gibi ne kadar çok kişi var paylaşmak çok güzel bir nevi içini boşaltıyorsun dışarı çıktığım zaman aksi gibi hep karşıma hamileler çıkıyor balkona çıksam hamile görüyorum artık dışarı çıkasım gelmiyor iki haftada bir çıkıyorum oda eşimin zoruyla eşim çıkarıyor yoksa asla çıkmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…