Erken Hamilelik Belirtileri

düşük mü yaptın geçmiş olsun ama sonuçta artık doktorla hareket ediyorsundur bence o yüzden korkma daha bilinçlisin şu anda öyle düşün.

merhaba arkadaşlar meraktan ölmek üzereyim benimde adetlerim düzensiz olduğu için yumurtlama problemim var 1 sefer aşılama yaptırdık ama olmadı zamana bıraktık şimdi normalde yarın adet olmam gerekiyor dün test yaptım negatif çıktı bugünde sürekli ara ara giren ağrılarım var
sizce bu neden daha önce hiç böyle olmazdı

ilk düşüklere birşey yapamıyorlarmış onun için hamile kalırsam ona göre davranacaklarmış.bayağadır hamilelik için uğraşıyorum.olsunda bakacağız.inşallah olur.

edika bu konuda detaylı bilgim olduğunu söyliyemiyicem ama adetine 1 gün kala testin doğru sonuç vereceğinden emin değilim tabi bu kullandığın testlede alakalıymış bunuda bugün öğrendim. ağrıya gelince doktora görün. inşalllah olur arzu allah gönlüne göre versin

öncelikle cevap verdiğin için sağol arkadaşım ya aslında bende ebeyim ama insan kendine gelince acemi oluyo 1 senedir uğraşıyoruz beklemek çok zor inşallah allah herkesin gönlüne göre versin

slm kızlar bende sizler gibi bebek sahibi olmak istiyorum bu ay ayın 5 inde hastalanmam gerekiyodu o günve ertesi gün yani ayın 5 ve 6 pembe renkte biraz kanamam oldu ve ayın 10 una kadar hiç gelmedi ayın 10 undan beri de pembe renkte kanamam oluyo sanki akıntı gibi ama pedime bulaşmıyo sizce hamilemiyim ne zaman test yapmam gerekiyo daha önce böyle bişey basıma gelmemişti yardım ederseniz sevinirim

canım şimdi test yaparsan heralde sonuç pozitif ise çıkar idrar testinde en iyi sonuç adet gecikmesi 10 gün olduğu zamandır seninde nerdeyse 10 gün oluyor bence hiç bekleme hemen testi yap inşallah hamilesindir bana göre olumlu sonuç alırsın ama inşallah hayırlısı

slm gamze daha once boyle birseyim olmamıstı diyorsun bence bugun test alıp yarın ilk idrarınla yap cunku normal adet tarihin gecmis bayagı cıkar hamileysen buyuk ihtimalle inşallah hamilesindir bizi haberdar et allah herkese en kısa zamanda hamile olmayı nasip ertsin amin...

slm kızlar benimde 14 eylül adet tarihim 3 gündür kasık ağrısı akıntım var .sizce test yapalımıyım.yoksa bekliyeyimmi

of kızlar yaaa benim adet belirtileri 1 hafta önceden başlar bel ağrısı bacak ağrısı felan bilirim ki 1 haftaya kadar adet olcam bugün başladılar yine bu aydamı tutturamadıkbenneyaptımki
inşallah bu ayki ağrılar bebişten olsun hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız inşallah.:Saruboceq:

slm kızlar benimde 14 eylül adet tarihim 3 gündür kasık ağrısı akıntım var .sizce test yapalımıyım.yoksa bekliyeyimmi

canım benim sende hepimiz gibi anne olmak istiyorsun ama bişey kalmamış zaten biraz daha sık dişini biliyorum beklemek çok zor ama en güzeli 2 gün daha sık dişini eğer olmazsan hemen yap eğer şimdi yaparsan ve negatif çıkarsa moralin bozulacak ne gerek var 2 gün kalmış sabret bence. inşallah Allah dönlündekini versin içindede bize amiiin.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…