Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla allah hepimizin yardimcisi olsun..kizlar bisey sorucam ben test yaptim negatief cikti tamam yani gebelik yok..peki neden hala derecem normalden yuksek..ovulasyondan beri takip ediyorum ve hala yuksek?? ben anlamadim yahu..
off ya şimdi tüp bebek bölümünden bi şeyler okudum off içim sıkıldı onlarda dört gözle bekliyor ama belliki çok zorlu bir süreç allah yardımcımız olsun ya
gelgit tam benim mevzuya değinmişsin ben annemle normalde çok mesafeliyim annem biraz sert mizaçlıdır ve genelde bu aile içide olsa hep mesefasini koymuştur bugüne kadarda hiç sormamıştı bebek düşünüyormusunuz falan diye ama geçen gün telde siz sanırım istiyorsunuz ama olmuyor bence doktora gidin diyince baya üzüldüm ama bi şey söyleyemedim anneme. arkadaşlara gelince o konuda herkesi susturma becerim var çok şükür anında laf değiştirebiliyorum:))) kayınvalidem zaten hiç karışmaz bana sormadı bile böyle bi şey ama gerçekten sorulması kötü insan kendini daha kötü hissediyor. geçen gün yengem aradı yok bilmem kim hamile sende hala bi şey yok zaten ne zaman arasa aynı muhabbet bende aynen senin gibi yapıp kapatalım konuyu dedim ama ne zaman onun aradığını görsem hıh diyorum yine başlıyıcak. allah bize hayırlısını versin inşallah. ben hiç adet olduğumda ağlamadım yada çok üzülmedim inşallah olucak bi gün belki doğal yollarla belki doktor yardımıyla. bende amma uzun yazdım:)))
öyle yengelerden ve kayınvalidelerden uzak durulalı:))yani tehlikeli onlar.Allahtan benim kayınvalidem hiç karışmaz aksine vati zamanı varmıs der.kafaya takma der ama son zamanlarda 2dir soruyor galiba oda artık son haddine geldi beklemenın.ama lafı cevirdim.konu kapatma konusunda usta olduk galiba.:)) evet takmayalı kafayı bişeye.bu arada tüp bebeği bırakın aşılamaya baktım ben netten onda bile gözüm korktu.bayramdan sonra hamile kalmazsam doktora gideceğim gel demişti bana doktorum ekimde.aşılama falan derse kaçarım ordan.artık öyle şeyler yaşamak istemiyorum.o koltuğu görünce bile tüylerim diken diken oluyor artık.