• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

off ya şimdi tüp bebek bölümünden bi şeyler okudum off içim sıkıldı onlarda dört gözle bekliyor ama belliki çok zorlu bir süreç allah yardımcımız olsun ya

valla allah hepimizin yardimcisi olsun..kizlar bisey sorucam ben test yaptim negatief cikti tamam yani gebelik yok..peki neden hala derecem normalden yuksek..ovulasyondan beri takip ediyorum ve hala yuksek?? ben anlamadim yahu..

valla ben ölçmüyorum hiç ateşimi bence onunla bağlantısı yoktur ya bi türlü aklım ermedi şu ateş işine

selam kızlar.muhabbetiniz bol olsun..bugun heyecenla beklemeler,umutsuzluklar var konuda.aman sakın moralinizi bozmayın.benimde 2 düşüğüm oldu.ve suanda hergun iğne vuruluyorum kan pıhtılaşması var.ve doğuma kadarda kullanmam gereken bir iğne.evet bende stres yapıyorum ama birazda iğneler yuzunden.ilikiyi görev olarak düşünüyorum artık.yumurtlama gunu geççince anlamı kalmıyor sankı.sorun olabiliyor buyuzden.ama sakın moralinizi bozmayın.bende bu ay kırmızıları gördüm yine ama hiç üzülmedim bu ay gecen ay cok üzülmüştüm. birde ailenizi yada bilmiş arkadaşlarınızı bu işlere karıştırmayın derim.yani bi ara benim annemde söylüyordu ama sonunda sert çıktım ve dedim kafama ben takmıyorum zorla stres yaptırıyorsun bana dedim.doktorum tedvi olunacaksa söyler neden acele ediyorsunuz dedim.konuyu açma bidaha dedim.zaten bişe olsa ben söylerim dedim.adet oldunmu diye bile sorma dedim.hamile kaldığımda ilk paylaşacağım kişiler sizsiniz dedim anneme.yani annede olsa biraz uzak durmalı böyle şeylerden.özel hayatımıza bu kadar çok mudahale edilmemeli diye düşünüyorum.istersek paylaşırız ancak.belki kalp kırdım ama pişman değilim zamanla oda gördü çünkü beni ne kadar etkilediğini.suandada kırgınlık falan yok.bilmiş geinen arkadaşlarlada pek fazla görüşmüyorum 3-4 ayda bir.yani suanda kendimizi düşünmeliyz.malum streste cok önemli.belkide ondan olmuyor diye düşündüm biara.insanların bizden beklentilerine cevap veremeyınce strese giriyoruz.biraz daha mesafeli olmalıyız galiba.ailede olsa.hatta eşlerimize karsı bile.yani ayıptır söylemesi ben eşimin yanında çamasırlarımı değiştirmem cok ssefer.görsün istemem o şekilde.diyorum ya herkesle mesafemiz olmalı bence.anneme gelnce şimdi babam bana sakasına dede işi ne oldu diye sorduğunda babama kızar rahat bırak diye.o kadar olumlu oldu sert cıkmam. sakın yanlış anlamayın kzılar özel yaşantınıza mudahale etmek değil benimkisi.ama birazda ne olur kendinizi düşünün. uzun yazdım ama sizlerin yaşadıklarını bende yaşıyorum ve paylaşmak istedim.

valla allah hepimizin yardimcisi olsun..kizlar bisey sorucam ben test yaptim negatief cikti tamam yani gebelik yok..peki neden hala derecem normalden yuksek..ovulasyondan beri takip ediyorum ve hala yuksek?? ben anlamadim yahu..

canim bu ay benimde öyle olmustu,diger sayfalatda yazmistim hatta sanami yasdim bilmioyrum.ama adet günüme kadar 38.1 falan cikiyoredu,ve ne zaman adet oldum 35 lere düstüm.sanki bu ates iside kisiden kisiye degisen bir durum.:uhm::uhm:
bakalim hayirlisi olsun....:1hug:

gelgit tam benim mevzuya değinmişsin ben annemle normalde çok mesafeliyim annem biraz sert mizaçlıdır ve genelde bu aile içide olsa hep mesefasini koymuştur bugüne kadarda hiç sormamıştı bebek düşünüyormusunuz falan diye ama geçen gün telde siz sanırım istiyorsunuz ama olmuyor bence doktora gidin diyince baya üzüldüm ama bi şey söyleyemedim anneme. arkadaşlara gelince o konuda herkesi susturma becerim var çok şükür anında laf değiştirebiliyorum:))) kayınvalidem zaten hiç karışmaz bana sormadı bile böyle bi şey ama gerçekten sorulması kötü insan kendini daha kötü hissediyor. geçen gün yengem aradı yok bilmem kim hamile sende hala bi şey yok zaten ne zaman arasa aynı muhabbet bende aynen senin gibi yapıp kapatalım konuyu dedim ama ne zaman onun aradığını görsem hıh diyorum yine başlıyıcak. allah bize hayırlısını versin inşallah. ben hiç adet olduğumda ağlamadım yada çok üzülmedim inşallah olucak bi gün belki doğal yollarla belki doktor yardımıyla. bende amma uzun yazdım:)))

off ya şimdi tüp bebek bölümünden bi şeyler okudum off içim sıkıldı onlarda dört gözle bekliyor ama belliki çok zorlu bir süreç allah yardımcımız olsun ya

aslinda bence biz hata yapiyoruz biliyomusun gannocum!!!hep gidip daha kötüsünü okuyoruz ve somrada sebebsiz bi telas sariyor beynimizi,bedenimizi!!!benimde yakinimda bi abla var onun bebisi olmuyorr .kendi 38 yasinda ve 9 yildirda evliler.ama uzun bir müddet korunmuslar!!!tür bebek istiyorlar ama onada ablanin hormonlari müsait degil!!!bende kendimi onunla kiyaslayip duruom.hadi bende böyle olursam!!!
sanki daha ic acici seylerle ugrassak daha iyi olmazmi??hani bi alimin sözü varya!güzel düsünen güzel yasar diye!!!biz (cok afedersin ama)eslerimizle beraber olurken bile olmazmi diye oluyoz!!!Allah yardimcimiz olsun:1hug::1hug::1hug:

gelgit tam benim mevzuya değinmişsin ben annemle normalde çok mesafeliyim annem biraz sert mizaçlıdır ve genelde bu aile içide olsa hep mesefasini koymuştur bugüne kadarda hiç sormamıştı bebek düşünüyormusunuz falan diye ama geçen gün telde siz sanırım istiyorsunuz ama olmuyor bence doktora gidin diyince baya üzüldüm ama bi şey söyleyemedim anneme. arkadaşlara gelince o konuda herkesi susturma becerim var çok şükür anında laf değiştirebiliyorum:))) kayınvalidem zaten hiç karışmaz bana sormadı bile böyle bi şey ama gerçekten sorulması kötü insan kendini daha kötü hissediyor. geçen gün yengem aradı yok bilmem kim hamile sende hala bi şey yok zaten ne zaman arasa aynı muhabbet bende aynen senin gibi yapıp kapatalım konuyu dedim ama ne zaman onun aradığını görsem hıh diyorum yine başlıyıcak. allah bize hayırlısını versin inşallah. ben hiç adet olduğumda ağlamadım yada çok üzülmedim inşallah olucak bi gün belki doğal yollarla belki doktor yardımıyla. bende amma uzun yazdım:)))

ya her insana cevap verecek olursak varya,tükeniriz biz!!!bence gelgite tamamen katiliyorum ve sanada arkadasim!!!kimsenin benim özelimi karistirmaya hakki yok.annem babamda olsa!!!benimde kayinvallidem evlendigimiz günden beri sorar,hatta korunursaniz hakkimi helal etmem bile demisti!ve halada ne zaman arasa yokmu diye bi hatirlatir!bende olsa haberiniz olur zaten derim!!!ya düsünsenize insanlar ne kadar anlayissiz,kadinin bedenin,ruhunun,yaradilisinin geregidir annelik ve her kadin bu sebeble anne olmak ister,ama erkekde dahil olmak üzere herkes soyun devami olarak bakarlar!!ne adaletsiz bi durum!!!Allah onlara uydurmasin,biz canimiza can katsin diye istiyoruz bebislerimizi,ve rabbim bu samimi duygularimizi karsiliksiz birakmaz....

öyle yengelerden ve kayınvalidelerden uzak durulalı:))yani tehlikeli onlar.Allahtan benim kayınvalidem hiç karışmaz aksine vati zamanı varmıs der.kafaya takma der ama son zamanlarda 2dir soruyor galiba oda artık son haddine geldi beklemenın.ama lafı cevirdim.konu kapatma konusunda usta olduk galiba.:)) evet takmayalı kafayı bişeye.bu arada tüp bebeği bırakın aşılamaya baktım ben netten onda bile gözüm korktu.bayramdan sonra hamile kalmazsam doktora gideceğim gel demişti bana doktorum ekimde.aşılama falan derse kaçarım ordan.artık öyle şeyler yaşamak istemiyorum.o koltuğu görünce bile tüylerim diken diken oluyor artık.

EcrinDe cok haklisin.. Benim kendi annem hic sormaz ama kayinvalidem allahim hergun sorar herseferindede yok hastayim derim hasta olmasam bile..gerci hamile kalsam bile 3 ay kimseye soylememeye yemin ettim..herseye burnunu sokuyolar..banada hap kullanirsan hakkimi helal etmem dedi hatta kullaniyonmu diye hergun kontrol ederim dedi..sonra hamile kaldim ve buyuk konustu..sonra kizdim bana bisey sorma yok istemiyorum cocuk diyorum..susuyo

öyle yengelerden ve kayınvalidelerden uzak durulalı:))yani tehlikeli onlar.Allahtan benim kayınvalidem hiç karışmaz aksine vati zamanı varmıs der.kafaya takma der ama son zamanlarda 2dir soruyor galiba oda artık son haddine geldi beklemenın.ama lafı cevirdim.konu kapatma konusunda usta olduk galiba.:)) evet takmayalı kafayı bişeye.bu arada tüp bebeği bırakın aşılamaya baktım ben netten onda bile gözüm korktu.bayramdan sonra hamile kalmazsam doktora gideceğim gel demişti bana doktorum ekimde.aşılama falan derse kaçarım ordan.artık öyle şeyler yaşamak istemiyorum.o koltuğu görünce bile tüylerim diken diken oluyor artık.

valla çok şükür benimde kayınvalidem sormuyor sadece bir kere eşime sormuş hihoyyyt
bende bu ay olmazsa doktora gidicem dün eşimle konuştum muhtemelen bayram sonrası en azından doktor kontrolunde olsun ne olucaksa :Saruboceq:

ben suanda zaten folik asit alıyorum iğne dısında.sen kullanmıyormusun folik asit yani gebelik düşünmeye başlayınca kullanın kızlar.ben korkuyorum acıkcası doktora gitmekten o koltuğa oturmaktan cok çektim zamanında.o yuzden tiksindim artık afedersiniz alttan baktırmaya bile korkuyorum artık.istemiyorum hiç.cesaretim yok hiç.hamile kalamazsak aynı dönemlerde doktora gideceğiz sanırım seninle.

ben daha burdayım yarım saat daha sona hazırlayacağım yemeklerimi.maluk 2 kişiyiz hemen oluveriyo yemek.zaten hazır sayıır.herkes ifta hazırlığına gitti sanırım.

evet gelgit bir dahaki adet tarihim 8 ekim eğer olmazsam muhtemelen 15inde doktorda olurum bende korkuyorum sadece iki kere oturdum o koltuğa ve iğrençti off off inşallah gitmek zorunda kalmayız yani sıkıntılı olmaz inşallah sonuçta gitcez mecburen kaçış yok:(

yok ben daha eşimi bekliyorum 5 dak kadar geliyorum dedi ama onun 5 dak 1 saati buluyor:)) yok ben folik asit kullanmıyorum ya ben aslında hiç bi şey yapmıyorum sadece bekliyorum:))) daha doğru düzgün günleri bile yakalayamadık hep bi şeler çıktı yumurtlama zamanlarımda

benim eşimde senin eşin gibi 5 dk sı 1 saat nerdesin derim ışıklardayım der ama hangı ışıklarda olduğunu söylemez:))benimde 10 ekim adet tarihim bende 18 inde giderim olmazsa.bu arada başka bir topikte arkadaşın biri gitti doktora adetin 2. gunu gitmiş ve tesadüfen 2.gunu yapılması gereken testler varmış.haberin olsun.benim test yaptırmayı gerekircek bişey yok sanırım cünkü ben bütün testleri yaptıdım düşüklerimden sonra hormon testleriydi filmdi hepsini yaptırdım.

hım iyi oldu bu söylediğin ben adet olduğumun ikinci günü giderim yani inşallah olmam:( ay olmiyim gözüm korktu valla:( hala gelmedi tam saat 5 de aradım 5 dak dedi şu anda saat 6 umarım gelir bir an önce acaip uyanık benim kociş evde yemek olduğunu biliyor ondan oyalanıyor:))

Back
X