Erken Hamilelik Belirtileri

bak yine ben geldim sen kacmissin!!!1gercekten bugün olmadigim icin cok üzüldm muhabbetiniz cok güzelmis....hepimiz icin en hayirlisini dilyiorum hayirlarin tek sahibi Yüce Yaradandan...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ben geldim canım ama hemen hazırlanıp işe gitmem lazım evet gece bayagı iyi sohbet vardı ara ara yine gelirim ama gece burdayımmmhihoyyyt

ben 25 yaşındayım 2 sene 2 günlük evliyim:)) erken evlenmişsin sende erken anne olcaz inşallah benim eşim 30 yaşında ben o yüzden bir an önce bebişimiz olsun istiyorum

kızlar ya benim kafam bu limona takıldı şimdi hala dökmedim neden dibinde beyaz bir su oluştu ??

manyadım ben iyice bakıp bakıp duruyorum kaydirigubbakcemile3

zeytin yağı ve su nasıl olur bunlarda öyle oldu fisfisfisfisfisfis anlamadım..idrar üstte fisfisfis

cansu bence sen eczaneye git yoksa kafayı takıcan bu limona. inşallah valla ya o güzel haberi veririz birbirimize

bence limonlada teset olmaz cunki idrar asit ve limonda eksi zaten onlar birbirleriyle karismazlar ama hadi hayirlisi sen hamile haberini ver bende limona inanim

Bende inanmıyorum..Eczaneye hemen gitmiycem =)
Adetimin geçmesini bekliycem inat ettim

Sonuç o zaman zaten 8 gün kaldı

ama inşallah bu ay olmuştur

inşallah bu ay bebek isteyen herkes hamile kalır..o kadar içten dua ediyorum ki rabbbim inşallah duyar

yok inat ettim ben 10 günden aşağı inemem gerçi daha hiç gecikmedi adetim maşallahh. zaten 10 gün gecikse teste gerek kalmaz kesin hamileyimdir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…