Erken Hamilelik Belirtileri

61esracim canINI sIKMa elbet birgun bizimde kucagimiz dolacak..bende 1.5 yillik evliyim ilk hamileligim husran oldu simdi 8 ay gecti hala bi positief test goremedik..ama hayirlisi insallah meleklerimiz bizi fazla bekletmez..

arkadaşlar benide burdayım ama kımse benı tanımıyor heralde benımde canım çok sıkılıyor bir sohbet edelım bende 14 aylık evlıyım 6 ay eşim korundu sonra birakti 8 aydır bebek beklıyoz artık yoruldum hepimize hayırlı hamilelik nasıp etsın rabbim

tubacık neden ağlıyorsun olsun biraz daha deneyin demekki şimdi olması hayırlı değil bizler için bu arada doktora gittiniz mi bu konuyla ilgili biz birdaha ki ay düşünüyoruz gitmeyi. esra sende hoşgeldin aramıza

tubacık o zaman senin doktora gitmene gerek yok yani çalışmaların sonuç vermiş bak işte allah ne zaman nasip ederse o zaman olsun üzülme veripte vakitsiz almasın

saol canim allah hepimize sagliksi sihatli evlatlar nasip etsin..umutlanmistim ne bilim aslinda ben evlendikten sonra cocuk daha dusunmuyordum ama esimin ailesi olsun bitane demisti sonra bende istemeye basladim benim eltim 3 senelik evliydi onun olmuyodu.. sonra evlendikten 6 ay sonra hamile kaldim..bunu esimle ailesine anlattik ve kaynanam aglamaya basladi keske allah oburunede verseydi diye yani ben bastan beri sevinememistim.. galiba biraz buyuk konustu ben cocugumun oldugunu ogrendim ve ayni ay eltim hamile kaldi.. sonra yuzune dedim iste bana boyle demistin istedigin oldu benden aldi allah ona verdi..cok kotu olmustum

bu ay ayın 3 adet olmam gerekıyordu günüm geçti 7 sinde bir iki damla geldi artık yok zaten bütün belirtiler var çok sevindim hayal kuruyo işte annemlere kayın valıdemem arkadaşlarıma haber vermeyeyuzum gülüyo ikigün sonra adetımın devamı gekmazmi yıkıldım çok kotu oldum şimdi düşünuyorumda o zevkı ne zaman tadacagiz kımbilir:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

eltininkide ilginç olmuş ama duyuyordum böle kıskançlıktan hamile kalınıyormuş birilerini kıskansam kalırmıyım diyede uğraştım bi ara ama olmuyo:sm_confused: sen sıkma canını allah sanada nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bi evlat. esra seninkide hüsranla bitmiş bizimkiler gibi ama olsun ya napalım ölüm yok ya sonunda

Ya kızlar size bişey sorucam..Şu limon testi..
Tam anlamıyla nasıl oluyor..Ne kadar idrara ne yapılıyor..Ve ne kadar da sonuç veriyor ??

Bana kısaca bi anlatsanız..Birde bu limon suyu nasıl dibe çöküyor :s

şeyyyyy meraktan yaptım az öncede sadece meraktan :1rolleyes:

dün bende eşimle konuştum annem aklıma sokunca doktor işini tamam dedi ama oda daha çok kafasına takıyor eğer sorun var derseler sen kesin çok üzülürsün acaip takarsın diyor doğruda aslında takarım ama napalım olmazsa olmaz (bunu söylerken kendim bile inamıyorum aslında ama inadığım bi şey var allah nasip ederse doktora gitmeden hamile kalıcam inşalahhhh)

gannocum allah korusun kotu seyler getirme aklina..sadece dua edelim ve calisalim azimle insallah doktora gitmeden hamile kalirsin..

cansuLK canim oyle seylere inanma ya :) eskideki kadinlar adet gecmesi olmadan bilmezlerdii..bekle adetin gecerse test yap..bence bana boyle seyler cok sacma geliyor..kandan daha idrara atilmadan test positief vermez bence limon felan fasa fiso

cansu bencede inanma boşver hatta formda limon testiyle ilgili bi şey okumuştum birisi eşine yapmış sanırım limon testine göre adamcağız hamile çıkmış:))))

Yok sadece merak ettim nasıl bişey oluyo diye =)

Ama şey gibi bişey oldu idrarın alt kısmında bembeyaz bi tabaka gibi bişey oldu su kaydirigubbakcemile3

inanmaktan değilde hani insan en ufak şeylere bile merak duyar ya bende gözlemlemek için yaptım =)

amaaan neyse ben kararlıyım bu ay adetim geçmeden test yapmam zaten pek umutluda değilim..

valla zavallıları denek bile yaptık en sonunda kalacaklar sizde rahatlayın bizde diyecekler sanırım:))
günaydın arzu

ahhahaha... yok canim ben tatmak istiyom o duyguyu onlar kalmasinlar...nasil olur acaba karninda bi canli tekme atacak. oynuycak off ya allahim nolur bizleri evlat yokluguyla sinama..

haklısın gannocum.ama birazda ondan kalsınlar. Cenabı allahın bize verdiği çok harika birşey.amin tubacik gerçekten çok zor evlatsızlık .

az önce arkadaş geldi yanıma gülmekten öldürdü eşimin dün başı dönüyordu doktora gittik dedim aynen şunu söledi ' sen hamile kalayım diye uğraşırken eşin kalmış olmasın' bende dedim bizde az önce bunu konuşuyorduk acaip güldüm ama. cidden allah öyle bi yaratmış ki geçen gün ultrasyon fotolarına baktım bi siteden inanamadım gerçekten bir mucize bu ve allah bizlerede yaşatır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…