• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

valla dünyanın en güzel şeyi annelik kızım benim herseyim rabbim innnnşşşaaalllllaaaahhhh en kısa zamanda sizlere ve tüm isteyenlere tabi banada sağlıklı sıhhatli nasip eder ya rabbim

Aminnnnnnnn İnşAllahhhh.. hepimize saglıklı ve hayırlı evlatlar versin. ben kaçıyorum kızlar ii geceler hepinize

sevindim arkadasım ne güzel bu ay rahatsın. bende çok takmıyorum bu ay tahliller falan varya aklım onlarda hamişlikten çok rahim filmini taktım. yani illaki takacak bir şey buluyorumhihoyyyt:utangac::utangac: İnşallah bu ay ikimizde hiç ummadıgımız bi anda hamiş kalırızkaydirigubbakcemile5 ama eger bu ay kalamazsam ben bir dahaki ay korunacagım çünkü rahim filmine ilaçlar röntgen falan bebişime zarar vermeyim dimi annesi kıyamaz onaa:asigim:

insallah canim,insallah bu ay haberlerimiz güzel olur...ama olmassada napalim allahtan ümit kesilmez,belki bize süpriz yapmak istiyorlardir bebislerimiz...galiba hamilelik süphen olursa röntgene almazlar galiba...insallah hic bunlara gerek kalmazzzz!!!veee :CüvCüv::CüvCüv: haberini alirimm:Saruboceq::Saruboceq::

Ona çok inanıyorum bigün birisi bana dediki aynı anda (biraz açık olacak ama) boşalmazsanız kalamazsın bende saf ya inandım ... başka bir ablamla konuşurken anlattım bunu dediki sen salakmısın tecavüze ugrayanlar nasıl hamile kalıyor o zmn sonra dank etti. ben çok safım ya ne deseler inanıyorum lafta da akıllıyım diye geçiniyorum bu bebiş gelmeden delirti beni gelirse ne apcam bilemiyorum

ben inanıyorum ki kk daki bütün kadınlar çok süper bir anne olurlar.çünkü o kadar çok özlemle bekliyoruz ki meleklerimizi herhalde kendi gözümüzden bile sakınırız:ecrin_bebek::enbuyukkk:

Aminnnnnnnn İnşAllahhhh.. hepimize saglıklı ve hayırlı evlatlar versin. ben kaçıyorum kızlar ii geceler hepinize

bak yine ben geldim sen kacmissin!!!1gercekten bugün olmadigim icin cok üzüldm muhabbetiniz cok güzelmis....hepimiz icin en hayirlisini dilyiorum hayirlarin tek sahibi Yüce Yaradandan...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

komik ama ben ne zmn yumurtlama günümü hesaplasam yada doktor bu hafta ilişkiye gir dese biz hep tartıştık ve es geçtik. normal zamanlardada hiç hesaplamadım ama tutmadısengözlerimebaksanab

aynen işte benimde öyle hep bir şeyler çıktı bi doğru düzgün denk getiremedik ki yabi tartışma ya birisine bi şey oluyor canımız sıkkın oluyor bu zamana kadar genelde öyle geçti ama dün akşam konuştum eşimle bu ayda olmazsa gidelim dedi ama zavallım kötü bi şey duyarsak sen çok üzülürsün diyor yine beni düşünüyor yazık kafasına takıyor benneyaptımki

gunaydin kizlar bende geldim adetime son iki gun bugun test yaptim bisey cikmadi:( tum belirtileri yasamistim halbuki bu ay..yine hayal kirikligi..allah herseyin hayirlisini versin

tubacık dur daha 2 günün var pat diye çıkmaz öle:)) gerçi tüm belirtileri yaşamışsan genelde psikolojik oluyor allah gönlüne göre versin inşallah hamişsindir

yok gannocum bu ay yine tutturamadik :) benim yaptigim test cok hassas test adet gecikmesi olmadan 6 gun once belli ediyomus aldim bisey cikmadi..normal testler 100mIU bu 10mIU ama negatief. cok ugrasiyom belki ondan tutmuyodur ama belirtiler gercekten hamile oldugumu dusunduruyordu.. karin sismesi.. rahimde batma, goguslerde damar belirginligi, mide bulanmasi, yorgunluk, gogus buyumesi, acimasi, yani nerdeyse hepsini bence bu is boyle olmicak :)

işte biz düşündükçe vucudumuz ne istersek onu yapıyor sanki belirti gibi ama değil beynimize söylüyoruz oda organlara bildiriyor bu şahsiyet kendini hamile zannetsin diye:)) mesela eşim yarın başım dönecek boynum ağrıyor der ve cidden ertesi gün bütün gün başı döner buda onun gibi bi şey işte:)

valla testen sonra aglama krizlerine girdim ama esimin destegiyle iyi oldum..olmadiysa yine deneriz yine olmassa yine dedi elbet birgun bizimde bir cocugumuz olcak dedi. eh iste iyi olmaya calisiyoruz

Back
X