geçmiş olsun canım.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.:Saruboceq::teselli:
sağol canım rabbim kimseye yasatmaz inşallah banada yasatmasın yaradanım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.:Saruboceq::teselli:
valla dünyanın en güzel şeyi annelik kızım benim herseyim rabbim innnnşşşaaalllllaaaahhhh en kısa zamanda sizlere ve tüm isteyenlere tabi banada sağlıklı sıhhatli nasip eder ya rabbim
sevindim arkadasım ne güzel bu ay rahatsın. bende çok takmıyorum bu ay tahliller falan varya aklım onlarda hamişlikten çok rahim filmini taktım. yani illaki takacak bir şey buluyorumhihoyyytİnşallah bu ay ikimizde hiç ummadıgımız bi anda hamiş kalırızkaydirigubbakcemile5 ama eger bu ay kalamazsam ben bir dahaki ay korunacagım çünkü rahim filmine ilaçlar röntgen falan bebişime zarar vermeyim dimi annesi kıyamaz onaa:asigim:
Ona çok inanıyorum bigün birisi bana dediki aynı anda (biraz açık olacak ama) boşalmazsanız kalamazsın bende saf ya inandım ... başka bir ablamla konuşurken anlattım bunu dediki sen salakmısın tecavüze ugrayanlar nasıl hamile kalıyor o zmn sonra dank etti. ben çok safım ya ne deseler inanıyorum lafta da akıllıyım diye geçiniyorum bu bebiş gelmeden delirti beni gelirse ne apcam bilemiyorum
Aminnnnnnnn İnşAllahhhh.. hepimize saglıklı ve hayırlı evlatlar versin. ben kaçıyorum kızlar ii geceler hepinize
komik ama ben ne zmn yumurtlama günümü hesaplasam yada doktor bu hafta ilişkiye gir dese biz hep tartıştık ve es geçtik. normal zamanlardada hiç hesaplamadım ama tutmadısengözlerimebaksanab
merhaba ganna nasilsin?