Erken Hamilelik Belirtileri

komik ama ben ne zmn yumurtlama günümü hesaplasam yada doktor bu hafta ilişkiye gir dese biz hep tartıştık ve es geçtik. normal zamanlardada hiç hesaplamadım ama tutmadısengözlerimebaksanab

komik ama ben ne zmn yumurtlama günümü hesaplasam yada doktor bu hafta ilişkiye gir dese biz hep tartıştık ve es geçtik. normal zamanlardada hiç hesaplamadım ama tutmadısengözlerimebaksanab

ya kızlar adetin 8. günü yumurtlama olurmu nolur söyleyin ya kafayı yiycem

bu arada benim mayıs ayında 3.5 aylık bebişim karnımda öldü şimdi hamiş olabilirmiyim su 8. güne cevap yazın ya

sevindim arkadasım ne güzel bu ay rahatsın. bende çok takmıyorum bu ay tahliller falan varya aklım onlarda hamişlikten çok rahim filmini taktım. yani illaki takacak bir şey buluyorumhihoyyyt İnşallah bu ay ikimizde hiç ummadıgımız bi anda hamiş kalırızkaydirigubbakcemile5 ama eger bu ay kalamazsam ben bir dahaki ay korunacagım.:çok üzgünüm::çok üzgünüm: çünkü rahim filmine ilaçlar röntgen falan bebişime zarar vermeyim dimi annesi kıyamaz onaaaananiknanik:asigim:

slm kızlar bi şey sorucam adetim 14 eylül ama 3 gündür sağ kasığım belim ağrıyor akıntımda var sizce ne olabilir....

Arkadaslar şunu anlatmak istiyorum... ben bu ay bütün belirtileri yaşadım damar belirginliğinden gögüs büyümesine idrar sıklıgına yani bildiginiz bütün belirtileri yaşadım halada yaşıyorum hatta alt karında bile şişlik var. ama hamiş degilim ve eminimki psikolojik. bizler çok stres yapıyoruz ve hatta bunun yüzünden kalamıyoruz. Birgün bir arakadasım anlattı uzun süre korunmayan bir arkadası varmış bir türlü hamiş kalamıyormuş dr u hiç birşeyi olmadıgını söylüyormuş ama kadın çok takıyormuş kafasına bir gün zil zurna sarhoş olup ilişkiye girmiş ve hamiş kalmış o ilişkide hemde o ay çok az ilişkiye girmiş. tabi benim tasvip etmedigim bir yöntem ama anlatmak istedigim ilişkiye girerken bile aklımızda sadece bebiş var (özellikle benim malesef ki) birazcık aklımızı dagatalım. açıkcası sitede bana yaramıyo okudukça aklıma daha da kazınıyor ama işte arkadaslıklarımı bırakamıyoruma.s.:1hug:

bende katılıyorum bu stres olayına.yani benim bir tanıdığım ve kendisi hemşire bu tür şeyleri biliyor benim çocuğum olmayacak diye durup dururken takıntı yapmıs ve senelerce olmadı bebişi ve sonra gereksiz bir tüp bebek denemesiyle ikizleri oldu ve doktor hiçbir şeyin yok stre demiş kendisine.ve inanın doktor bulamadı tüp bebekle oldu işte diye söylenirken ikizlerinden hemen sonra 2.adetini görmeden yine hamiş kaldı.hamile kalmıyorum diye korunmsmış.yani gerçektende stresten olduğu ortaya cıktı.tabi 3üde kız.ve birbirlerine cok benziyorlar.3.süde dahil olmak üzere.:))

canım sana örnek veriym kızıma hamiş kalmadan önce korunmayı bıraktık niye olmuo die 8 ay taktık 9. ay bıraktım artık yeter dedim hamiştim ikinci gebeliğimde yani düşük olaan bi bırakim dedim ölesine takmadımya aynı ay hamiştim kesinlikle psikolojik acık baska seylerle vakit gecirmeye bak bence

son çare psikolog zaten benim ii ce sıyırmaya başladım... o dil arkdaslarım dalga geçiyorlar artık test yapıyorum bariz pozitif bi daha yapıyorum peşine negatif diyorlarki senin hormanlar yine arızaya bagladıhihoyyythihoyyyt

ben geçen ay fazla takmamaya çalıştım bu ayda aynıyım.bir saat yatmak,belinin altına yastık koymak.....hiçbirini uygulamıyorum.düşünsenize hiç beklemediği bir zamanda kazara hamile kalanlar sizce belinin altına yastık koyup bir saat yatıyor mudur?Allah ne zaman nasip ediyorsa o zaman oluyor.bu işler şu tarihte hamile olucam diye planlamakla olmuyor maalesef.herşey Allahtan deyip biz çalışmalarımıza devam edelim ama takıntı haline getirmeden yoksa psikolojimiz bozuluyor.

kesinlikle katılıyorum nasip herşey nasip eeeeeeeee ben hemen aynı ay hamiş kaldım hiçbi sorun yoktu ama 3.5 aylık karnımda öldü buda nasip hersey allahtan canım

Ona çok inanıyorum bigün birisi bana dediki aynı anda (biraz açık olacak ama) boşalmazsanız kalamazsın bende saf ya inandım ... başka bir ablamla konuşurken anlattım bunu dediki sen salakmısın tecavüze ugrayanlar nasıl hamile kalıyor o zmn sonra dank etti. ben çok safım ya ne deseler inanıyorum lafta da akıllıyım diye geçiniyorum bu bebiş gelmeden delirti beni gelirse ne apcam bilemiyorum

valla dünyanın en güzel şeyi annelik kızım benim herseyim rabbim innnnşşşaaalllllaaaahhhh en kısa zamanda sizlere ve tüm isteyenlere tabi banada sağlıklı sıhhatli nasip eder ya rabbim

kesinlikle katılıyorum nasip herşey nasip eeeeeeeee ben hemen aynı ay hamiş kaldım hiçbi sorun yoktu ama 3.5 aylık karnımda öldü buda nasip hersey allahtan canım

geçmiş olsun canım.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.:Saruboceq::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…