kızlarrrr bende kahverengı lekeler devam edıyor eger cocuk varsada dusucek galıba
kızlarrrr bende kahverengı lekeler devam edıyor eger cocuk varsada dusucek galıba
ya ben ayın 27sınde hastalndım pembemsı bıseyler geldı 30unda kesıldı yanlız. sonrasında kahvegengı lekeler basladı halada devam edıyo. normalde hastalıgım 5-6 gun surmesı gerek boyle kesılmezdı. ıkı gundur de asırı belım agrıyo bıde kasıklarım. sankı hastalnmdımda hastalnckmısım gıbı. test mı yapıyım yoksa doktoramı gıdeyım . ya bıde aılemın yanındayım esım yurt dısında valla boyle kalakaldım sasırdım testmı yapsam ama bebek umudum yok yanı ha bıde karnımda şiş
Bugün itibariyle 4 günüm kaldı reglimin gelmesine hala bütün belirtiler var ama dün akşam eşimin ısrarıyla eczaneden test alıp baktım negatif çıktı,umudum yarınlara kaldı....
çok erken davranmışsın bence =) idrar testleri malesef o kdr erken sonuç vermiyor
kızlar bende 30 ağustosda regl olmam gerekiyordu hala olmadım.Dün testyaptım çıkmadı.Çıkmaması normal mi.Testi erken mi yaptım acaba.
Ahh erkek milleti =) Benimde yapasım var bugün ama ilk idrar olmayacak bu da çok önemli.. yapmasam mı çok kararsızım .. umarım allah hayırlısını verir bizlere.. beklemek her ne şekilde olursa olsun hem sıkıcı hemde zor..
ilk idrarmı olmayacak? insan hamileliği kafasında planladıysa düşünmeden edemiyor. benim 4 ünde yani bugun olması gerekıyor adetim aslında eylül ayında 2 sınden ıtıbaren kahverengı lekeler gelmeye başladı 6 sında adet oldum ondan önceki ayda 6 sında olmuştum sanki 31 günde bir olmuş gibi oldum.gecen ay usuttum galıba neden bilmiyorum dengem şaştı.normalde 29 günde bir oluyorum.bu ay o yüzden gün kestiremiyorum tam olarak ama bugunden itiberen başlamalı gibi bilmiyorum.ama merak ediyorum yarın test yapsammı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?