Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

pardon canım son adet 30 ağustos.30 eylül de olması gerekiyordu hala olmadı.dünkü testtede çıkmadı yardım

Bende gidip test alayım bakim =) olmazsa bi kaç gün sonra tekrar denerim .. Tabi hasta olmazsam.. sonucu yazarım yarım saat içinde ..

folik asit kullanıyormusunuz doktor muayene sonrası folik asit yazmıştı 20 gundur kullanıyorum karnımda şişlik oluştu sanki

Ya arkidişler günü geçmeden kanda çıkıyo mu bu yaaa???beklemek ne sinir

günü geçmeden kan tahlilinde çıkıyormuş evde yapılanlar kesın sonuç vermıyormus galıba daha dogrusu negatif çıkanın yanılma payı oluyormuş.

Mesela benim 2 gün geçti yapıcam öğlene doğru bi süre su içmeden bekleticem idrarı.. sonra yapıcam =) şimdi mutfağa geçiyorum yemek yapmam lazım . depremde oldu evde tekim tedirgin geçecek bugün.. halledip gelirim mucks şakkıdı

senin2 gün benim 4 gün bekleyelim bakalım ne olacak
bennde temizlik yapacam görüşmek üzere byby

allah analı babalı büyütmek nasip etsin kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla dünyaya geetirmek nasip etsin

hafta sonu giremedim nete o yüzden sizinle şimdi paylaşıyorum.hatırlarsanız doktora gidecegim demiştim.neyse sabah doktorumu aradım burda dedıler neyse erkenden eşimle gittik dediler ki doktor yok o kadar sinir oldum ki anlatamam gitmeden aradım bide neyse kan testı yaptırayım dedım 45 lıra ve cıkmaya bılır dedıler 2 gun gecmıstı adetım ben sınır oldum yaptırmadan cıktım o sınır gırdım eczane aldım 2 lıralık test eve gıttım 4 saat ıdrarımı tuttum sonra testı yaptım ve cok sukur ıkıncı cızgı anında belırdı cok mutluyum kızlar cok Allah isteyen herkese nasip etsin.sonra emin olmak için eşimle baska bır hastaneye gıttık ve kan testı yaptırdık beta hcg oranı 1980.3 cıktı yanı gebelık var kızlar cok mutluyum allah hepınıze nasıp etsın tez zamanda inş

gelelım belırtılere bende en onemlı belırtı yerleşme kanasıydı adetıme 3 gun kala hafıf pembe ve daha sonra kahverengı kanamam oldu ve cok kısa sürdü.onun dışındakı belırtıler tamamen adet belırtılerıyle aynı sadece bazı farklar var sol kasıkta sureklı agrı ıgne batması şeklınde ara ara üşüme ve ateş basması burnumda hafif kanama karında şişkinlik ve aşırı gaz sancısıagızda sureklı kuruluk ve su içme isteği ben bıde gece uykusuzluk gunduzde uyku halı yasadım baska aklıma gelenler şimdilil bu kadar kızlar haa bıde ıdrarda beyaz tortular akıntının fazlalaşması agızda acımsı bır tat ama en onemlısı annelık hıssı kızlar ben hıssettım bebegımı yerleşme kanamasını oldugu gun eşime soledım ben hamıleyım bana ınanmadı tabı üzülmemı ıstemedıgı ıcın cunku kendımı kaptırmamı ıstemıyodu şimdi o benden daha heyecanlı kızlar evde oturamıyo sureklı gulerek gezıyo yavrum benım neyse cok uzattım galıba belırtılerle ılıgılı yardımcı olduysam ne mutlu bana canlarım hepınızı kocaman öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…