• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar en önemli şeyi ,beyaz krem kıvamlı kokusuz akıntıyı yazmamışım.Daha önce hiç yaşamadığım bir şeydi.Şaşırmıştım.10-12 gün geldi.şimdi bir şey yok ama belki adet dönemi sebebiyle kuruluk vardır.Ama o akıntıyı yaşayınca farklı olduğunu anlayacaksınız.Tabii herkeste oluyor mu bilemem.

canım çok saol gerçekten. senin yazdığın belirtilerin aynısı bendede var ve benim inanılmaz derecede bel ve ksık ağrım var inşallah bende hamileyimdir de bende yazıcam burdaki arkadaşlara teker teker belirtileri.

inşallah sende allahın izniyle alırsın bebeğini kucağına...

Şenizarkadalsar HA--Mİ--LE--YİMMMMMMMMMMMMMMMM.....
böyle bı mutluluk olamaz yaa.4.gectı ve testte pozitif cıktı.ben evde yapmadım doktorum hastanede yaptı .sonra kan tahlılılerımı yaptı ppozıtıf....yemek listemı verdı neler yemelıyım dıye..
pazartesı ultrasona gırecem ınş.herhangı bı sorun olmaz,düşük riski falann:)))))
beklemıyodum yaa lekem gelmıstı hastalanacam sandım yerlesme kanamasıymıs oleeeeeeeeeeey melegım gelecekkk
allahım ısteyen herkese ver rabbım aratma kımseyeee....ilk denemede basarılı olduk cok sukur...arkadaslar sevıncten aglıyorummmm

ayyy çok sevindim yaaa bekliyordun zaten.allah analı babalı büyütsün aynı günlerde doğacak seninle bebişlerimiz inşallah...

valla aslında 1 yıllık evliyiz ama 2-3 aydır deniyoruz.ama yaş 31 artık olsun diyorum:)
adetim daha gecikmedi ve canımı sıkan adet belirtilerimin hepsinin var olması:((
olsun yada olmasın yazarım canım

bendede belırtılerın hepsı vardı cnm,hatta daha once bakarsan yazmıstım bugun hastalandım umudum baska aya dıye...ama olmadım 3 gun gectı doktora gıttım test yaptı pozıtıf cıktı.yanı belırtılerın var dıyee korkma aynı belırtılerı bende yasadım.saskına dondum doktor gebesın deyınce.regl ha oldum ha olacam dıyodum cunku.sımdıden kasarsan kendını psikolojık olarak hastalanırsın valla.bekle az daha aklına getırme.haberlerını beklıyorum ışşş...a.s.

ayyy çok sevindim yaaa bekliyordun zaten.allah analı babalı büyütsün aynı günlerde doğacak seninle bebişlerimiz inşallah...

inş canım... benım kan tahlılerım ve idrar testımde cıktı ama ne kadar lık oldunu bılmıyorum henuz...pazartesı doktoruma gıdecem.saglık ocagında sadece tahlıllerım yapıldı gebelık kesınlık kazandı.şimdi tatlı telas var acaba ılk randevum nasıl olacak,kötü bise dermı doktor falann oda heyecandan oluyoo ama:)))
senın nekadarlık cnm ögrendınmı sen:teytey:

oldu cnm,hala kasıma ara ara agrı gırıyoo adet agrısı gıbı...oda normal bebegım yerlesıyoo:))))
yanı adet sancısı gıbı agrın oluyoosa,adetınde gecıktıyse guzel haber alırsın inş.
beni bılgılendırmeyı unutma ama merak ettım...
sen ne zamandır denıyosun bebek için?:teytey::

nazlı merhaba öncelikle tebrikler hamileymişsin allah kucağına almayı nasib etsin inşallah. sende belirtileri yazsana bende merak ediyorum.

boshayallersmileArkadaşlar herkese merhaba! Ben bu forumu uzun zamandır takip ediyorum.Bugün kan testinde hamile olduğumu öğrendim.Ahdım vardı... Buradaki bilgiler bana çok yardımcı oldu.Ben de kendi erken gebelik belirtilerimi yazacağım diyordum kendi kendime.Şimdi sözümü yerine getirip sizleri meraktan kurtarmak istiyorum.
Ben Allah yukarda daha bebek rahme düştüğünden beri hamile olduğumu biliyordum; hiçkimse bana inanmazken bile.Gelelim belirtilere ama herkeste hepsi olacak diye de bri kaide yok;çevremden biliyorum.
İlk olarak gögüslerim çok büyüdü(yaklaşık adetten 10-12 gün önce) sonra yumurtalık bölgesinde hafif ama ciddi hissedilir ağrılar ve bel ağrıları oldu.Bel ağrısı ani girip 2-3 saat sürüyor aniden kayboluyordu.Adete 1 hafta kala memelerimde mavimsi çok belirgin damarlar çıktı.yine karnımın alt kısmında pembemsi aşağıya doğru bir çizgi belirdi.Onu görünce emin oldum zaten.Aç kalınca hafif baş dönmeleri,koku hassasiyeti,yüzü ateş basması,vücut ısısının 36.7 olması(adetten önce 1 hafta boyunca ölçtüm),halsizlik,yemekten 1 saat sonra hiçbir şey yememiş gibi karın kazınması,hamile olduğum rüyalar,sol mememin koltuk altına doğru bir ağrı bastırınca acıma,alt karın şişliği
(adetten 10 gün önce başladı)ve sertliği, adet günleri de karında gaz sancısı,baskı ve gerginlik oldu.
İşte hepsini yazdım.Umarım faydalı olur da, benim gibi bu forumdan okuduklarım gibi erkenden anlarsınız hamile olduğunuzu.Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.

tebrıkler,yenı hamıle oldunu ögrenenler grubuyuz...:))))darısı herkese ınşş...paylaşmalara devam

nazlı merhaba öncelikle tebrikler hamileymişsin allah kucağına almayı nasib etsin inşallah. sende belirtileri yazsana bende merak ediyorum.[/mrb ebrucum.bende adet olacam sandım.27 eylulde olmam gerekıyordu ve asla adetım sasmaz.4 gun gectı ve dün yanı 1 ekımde doktora gıttım lekem gelıyoo ama adet olamadım bı turlu dedım.4 gun gectı adetım deyınce önce test yapalım dedı sonra pozıtıf dedı sasırdım.çünkü bas donmesı bulantı falan olmadı bende.kanda alalım dedı kesınlestırelım ,onada pozıtıf dedı agladım sevıncten :))baska bı duygu yaa.
yanı kasıgım agrıdı hla ara ara agrı gırıyoo.doktor yerlesıyo rahıme dedı.ne kadar dogru bılmıyorum.pazartesı kendı doktoruma gıdecem ultrasona da gırdımmı hersey daha net bellı olacak.ama yenı yenı bas dönmelerım basladı,göguslerım agrıyoo ve koyulastı.ama ögrenmeden once böle seyler yoktu.
yanı adetın gectımı hemn yap cnm testını.ii haber beklıyorum:))

inan heyecanını buradan bile anlayabiliorum hatta gözlerim doldu okurken allahım inş. bende hamileyimdir.. eminim ki çok heyecan verici bir durum ..
canım allah analı babalı büyütsün .
inş. bende hamileyimdir. önümüzdeki hafta yapıcam bi test. sonucu da yazıcam i. foruma

:Saruboceq:
inan heyecanını buradan bile anlayabiliorum hatta gözlerim doldu okurken allahım inş. bende hamileyimdir.. eminim ki çok heyecan verici bir durum ..
canım allah analı babalı büyütsün .
inş. bende hamileyimdir. önümüzdeki hafta yapıcam bi test. sonucu da yazıcam i. foruma

yaz tabı heyecanla beklıyorumm.bol bol dua et ve veren de alanda allah...cok isteen hıc bı kulunu yarı yolda bırakmıyo canım.dua et bekle,cok umutlanma cokta üzme kendını.stres en buyuk sebep sende bılıyosun ok...
canım benım inş o duygulanma anını gebelını ögrendıgın an yasıcaksın emın ol.ben ınanıyorum sende olumlu dusun...senı n ıcın dua edecmm söz..

kızlar benım sağ kasığıma bıseyler batıyo ve yıne o kahverengı lekeler var.. ben anlamadım ya yerlesme kanamasıysa onceden kırmızıydı hasta oldum dedım sımdı bu. test yapsam cıkar mı

ebruozcan85 teşekkür ederim.inşallah hamilesindir.benden nacizane tavsiye Allaha her gece dua et ve yasin oku.Ben ilk denememizde hamile kaldım.Bunu Yüce Rabbime ettiğim onlarca duaya bağlıyorum.O içindeki isteği görecektir.Ama olmuyorsa da bil ki senin için bir hayır vardır.haberini merakla bekliyorum.

nazlı2 çok teşekkür ederim.inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız.Bir de hayırlısıyla keseyi görsem tam rahatlayacağım valla.Kadınlar işte istekleri bitmiyor.

bende ilk denememi eylul ayında yaptım daha önce korunduk hep
denemeden önce smear testi falan yaptırdım bide diğer testleri
herhangi bişey çıkmadı doktor normal deneme süresinin 6 ay olduğunu söyledi bakalım artık hayırlısı
3-4 gün sonra adet zamanım ama içimden bir his bu ay hamile değilsin diyor bakalım:)

nazlı2 çok teşekkür ederim.inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız.Bir de hayırlısıyla keseyi görsem tam rahatlayacağım valla.Kadınlar işte istekleri bitmiyo

kese olayı nezamn gorunur onun merakı bendede var.pazartesı doktorumla randevum var,kötu bıse dermıkı,kese gorunurmu,ne der???bendede abuk subuk sorular olustu...
hayırlısıyla guzel haberlerle geleyımde sızlede payalasayım ınş...

Benimde yarın regli olmam gerek ama hiç bir belirti yok.Çocuk düşünmeye başladığımdan beri her ay kendimi dinlerim hani hamile kalırsam belki anlarım diğe normalde adetlerim geçikmeli olur ama geçikecekse mutlaka bende sinir yapar gecikmeyecekse de kendini belli eder hafif hafif ağrılar başlar ama bu defa ikiside yok. Bu ay çok feci ateş basmalarım oldu hatta anneme sordum korkuttu beni acaba menopozamı gireceksin diğe bi gece yarısı karnım öğle bi kazındıki anlatamam size ölücem sandım uykumdan uyanıpbilmiyorumkismile gecenin bir vakti oturdum yemek yedim ve öğle uyuyabildim sık tuvalete çıkıyorum ve yemem güzel birde karnımın alt tarafında dik bir çizgi oluşmuş acaba hamile olabilirmiyim. bilmiyorumkismile

inş canım... benım kan tahlılerım ve idrar testımde cıktı ama ne kadar lık oldunu bılmıyorum henuz...pazartesı doktoruma gıdecem.saglık ocagında sadece tahlıllerım yapıldı gebelık kesınlık kazandı.şimdi tatlı telas var acaba ılk randevum nasıl olacak,kötü bise dermı doktor falann oda heyecandan oluyoo ama:)))
senın nekadarlık cnm ögrendınmı sen:teytey:

canım ben çarşamba günü öğrendim.şuan 5+5 filanım heralde.ama moralim çok bozuk bugün.dün k.rengi leke geldi iç çamaşırıma hem de wc de.yarın hemen dr.a gidicem.inşallah terketmez bebeğim beni.ne kadar mutluydum yaaa nerden çıktı bu.neyse isyan etmim allahım her şeyin iyisini,güzelini bilir. :Saruboceq:

bendede belırtılerın hepsı vardı cnm,hatta daha once bakarsan yazmıstım bugun hastalandım umudum baska aya dıye...ama olmadım 3 gun gectı doktora gıttım test yaptı pozıtıf cıktı.yanı belırtılerın var dıyee korkma aynı belırtılerı bende yasadım.saskına dondum doktor gebesın deyınce.regl ha oldum ha olacam dıyodum cunku.sımdıden kasarsan kendını psikolojık olarak hastalanırsın valla.bekle az daha aklına getırme.haberlerını beklıyorum ışşş...a.s.

çok sağol canım beklicem ve sana neticeyi yazcam.bide bişi daa sorcam bu kahverengi lekelenme bende hal oluo sende de böle miydi?kladı reglime 5 gün :)

Benimde yarın regli olmam gerek ama hiç bir belirti yok.Çocuk düşünmeye başladığımdan beri her ay kendimi dinlerim hani hamile kalırsam belki anlarım diğe normalde adetlerim geçikmeli olur ama geçikecekse mutlaka bende sinir yapar gecikmeyecekse de kendini belli eder hafif hafif ağrılar başlar ama bu defa ikiside yok. Bu ay çok feci ateş basmalarım oldu hatta anneme sordum korkuttu beni acaba menopozamı gireceksin diğe bi gece yarısı karnım öğle bi kazındıki anlatamam size ölücem sandım uykumdan uyanıpbilmiyorumkismile gecenin bir vakti oturdum yemek yedim ve öğle uyuyabildim sık tuvalete çıkıyorum ve yemem güzel birde karnımın alt tarafında dik bir çizgi oluşmuş acaba hamile olabilirmiyim. bilmiyorumkismile

ateş basmalar kesin hamilelik belirtisidir canım..inş hamilesindir.güzel haberlerini bizimle paylaşman dileğiylee

Back