boshayallersmileArkadaşlar herkese merhaba! Ben bu forumu uzun zamandır takip ediyorum.Bugün kan testinde hamile olduğumu öğrendim.Ahdım vardı... Buradaki bilgiler bana çok yardımcı oldu.Ben de kendi erken gebelik belirtilerimi yazacağım diyordum kendi kendime.Şimdi sözümü yerine getirip sizleri meraktan kurtarmak istiyorum.
Ben Allah yukarda daha bebek rahme düştüğünden beri hamile olduğumu biliyordum; hiçkimse bana inanmazken bile.Gelelim belirtilere ama herkeste hepsi olacak diye de bri kaide yok;çevremden biliyorum.
İlk olarak gögüslerim çok büyüdü(yaklaşık adetten 10-12 gün önce) sonra yumurtalık bölgesinde hafif ama ciddi hissedilir ağrılar ve bel ağrıları oldu.Bel ağrısı ani girip 2-3 saat sürüyor aniden kayboluyordu.Adete 1 hafta kala memelerimde mavimsi çok belirgin damarlar çıktı.yine karnımın alt kısmında pembemsi aşağıya doğru bir çizgi belirdi.Onu görünce emin oldum zaten.Aç kalınca hafif baş dönmeleri,koku hassasiyeti,yüzü ateş basması,vücut ısısının 36.7 olması(adetten önce 1 hafta boyunca ölçtüm),halsizlik,yemekten 1 saat sonra hiçbir şey yememiş gibi karın kazınması,hamile olduğum rüyalar,sol mememin koltuk altına doğru bir ağrı bastırınca acıma,alt karın şişliği
(adetten 10 gün önce başladı)ve sertliği, adet günleri de karında gaz sancısı,baskı ve gerginlik oldu.
İşte hepsini yazdım.Umarım faydalı olur da, benim gibi bu forumdan okuduklarım gibi erkenden anlarsınız hamile olduğunuzu.Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.