• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlarrrr bende kahverengı lekeler devam edıyor eger cocuk varsada dusucek galıba :(

canım lütfen öyle düşünme, nolur...benim arkadaşımın da aynı senin gibi ilk 3 ay sürekli kahverengi lekeler geldi, ama doktoru ona lekeler kırmızı kan olmadığı sürece çok önemli olmadığını ama mutlaka böyle kahverengi bir leke geldiğinde her işi bırakıp dinlenmesi gerktiğini söyledi...sen de ona göre evdeysen hemen yat uzan, işyerindeysen otur dinlen mutlaka...ama arkadaşım şimdi 5 aylık oldu ve cok saglıklı bebeği...o da o kadar kormuştu ki, hepimiz korkmuştuk...sabahlara kadar uyuyamıyodu korkudan bişey olucak bebeğe diye...ama hiç bişey olmadı. sadece maksimum miktarda dinlenmeye çalış, olur mu...kavuşucaksın bebeğine inşallah...

bnm normalde bgn regl olmam gerekırdı olmadım...göğüslerım damarlandı ama hiç ağrı sızı yok adetımden bır hafta once tutamazdm bıle göğüslerımı cok acırdı bu ay olmadı....sol kasığımdaki ağrı dısında su an belrgn bır belırtm yok...birr de aşırı idrara cıkma var sızce bır ıhtımal varmıdır arkdslar...

ya kızlar bişey sorcam regl neden uzar, bugün 6.ncı günüm ve hala bitmedi:(

folik asitten olabilir mi, gerçi geçen ay böyle olmamıştı :(

ya ben ayın 27sınde hastalndım pembemsı bıseyler geldı 30unda kesıldı yanlız. sonrasında kahvegengı lekeler basladı halada devam edıyo. normalde hastalıgım 5-6 gun surmesı gerek boyle kesılmezdı. ıkı gundur de asırı belım agrıyo bıde kasıklarım. sankı hastalnmdımda hastalnckmısım gıbı. test mı yapıyım yoksa doktoramı gıdeyım . ya bıde aılemın yanındayım esım yurt dısında valla boyle kalakaldım sasırdım testmı yapsam ama bebek umudum yok yanı ha bıde karnımda şiş

ya benim de adetim 5-6 gün geçti hamilelik belirtileri de var ama ben sevinemiyorum çünkü 1 yaşında oğlum var ve moralim çok bozuk inşl. hamile değilimdir Allah isteyen herkese versin benim için daha çok erken özellikle kasık ağrıları ilk hamileliğimde de ollmuştu

ya ben ayın 27sınde hastalndım pembemsı bıseyler geldı 30unda kesıldı yanlız. sonrasında kahvegengı lekeler basladı halada devam edıyo. normalde hastalıgım 5-6 gun surmesı gerek boyle kesılmezdı. ıkı gundur de asırı belım agrıyo bıde kasıklarım. sankı hastalnmdımda hastalnckmısım gıbı. test mı yapıyım yoksa doktoramı gıdeyım . ya bıde aılemın yanındayım esım yurt dısında valla boyle kalakaldım sasırdım testmı yapsam ama bebek umudum yok yanı ha bıde karnımda şiş

canım bence bir doktora görünsen iyi olur, senin durumun biraz ilginçmiş, kan testi yaptırır öğrenirsin. doktora gidemiyorsan evde yap bir test de meraktan kurtul.

Bugün itibariyle 4 günüm kaldı reglimin gelmesine hala bütün belirtiler var ama dün akşam eşimin ısrarıyla eczaneden test alıp baktım negatif çıktı,umudum yarınlara kaldı....

Benimde 2 Ekim'di muhtemel tarih henüz bişi yok.. Bahsedilen belirtilerden hiç biri bende yok şuan. Sadece sağ yumurtalık civarında bazen kısa süreli sancılar oluyo. Hala beklemedeyim =) Belki bugün idrar testi yaparım ama çıkmaz sanırım çok erken. ilk hamileliğimi 10 gün geçince görebilmiştim idrarda.. (25 haftalık erken doğumla sonuçlanmıştı 1,5 yıl önce.. ) Merak işte yaparım belki off =))

Bugün itibariyle 4 günüm kaldı reglimin gelmesine hala bütün belirtiler var ama dün akşam eşimin ısrarıyla eczaneden test alıp baktım negatif çıktı,umudum yarınlara kaldı....

Çok erken davranmışsın bence =) İdrar testleri malesef o kdr erken sonuç vermiyor :(

Ahh erkek milleti =) Benimde yapasım var bugün ama ilk idrar olmayacak bu da çok önemli.. yapmasam mı çok kararsızım .. umarım allah hayırlısını verir bizlere.. beklemek her ne şekilde olursa olsun hem sıkıcı hemde zor..

kızlar bende 30 ağustosda regl olmam gerekiyordu hala olmadım.Dün testyaptım çıkmadı.Çıkmaması normal mi.Testi erken mi yaptım acaba.

kızlar bende 30 ağustosda regl olmam gerekiyordu hala olmadım.Dün testyaptım çıkmadı.Çıkmaması normal mi.Testi erken mi yaptım acaba.

Son 30 ağustossa 1 ay geçmiş canım idrarda dahi her türlü çıkar =) ama eylülse bilemicem bence dene hbr ver .. kaydirigubbakcemile4

aklım nere kaçtı acaba benim :D sallamışım tamamen.. idrar yanıltabilir cnm daha erkenmiş.. eğer hamile isen tam 5 haftalık sat a göre .. ilk idrar olayı önemli ilk idrarla mı yaptın ?

Son düzenleme:
Ahh erkek milleti =) Benimde yapasım var bugün ama ilk idrar olmayacak bu da çok önemli.. yapmasam mı çok kararsızım .. umarım allah hayırlısını verir bizlere.. beklemek her ne şekilde olursa olsun hem sıkıcı hemde zor..

ilk idrarmı olmayacak? insan hamileliği kafasında planladıysa düşünmeden edemiyor. benim 4 ünde yani bugun olması gerekıyor adetim aslında eylül ayında 2 sınden ıtıbaren kahverengı lekeler gelmeye başladı 6 sında adet oldum ondan önceki ayda 6 sında olmuştum sanki 31 günde bir olmuş gibi oldum.gecen ay usuttum galıba neden bilmiyorum dengem şaştı.normalde 29 günde bir oluyorum.bu ay o yüzden gün kestiremiyorum tam olarak ama bugunden itiberen başlamalı gibi bilmiyorum.ama merak ediyorum yarın test yapsammı acaba

ilk idrarmı olmayacak? insan hamileliği kafasında planladıysa düşünmeden edemiyor. benim 4 ünde yani bugun olması gerekıyor adetim aslında eylül ayında 2 sınden ıtıbaren kahverengı lekeler gelmeye başladı 6 sında adet oldum ondan önceki ayda 6 sında olmuştum sanki 31 günde bir olmuş gibi oldum.gecen ay usuttum galıba neden bilmiyorum dengem şaştı.normalde 29 günde bir oluyorum.bu ay o yüzden gün kestiremiyorum tam olarak ama bugunden itiberen başlamalı gibi bilmiyorum.ama merak ediyorum yarın test yapsammı acaba

Olacak.. testlerde bile yazar sabah uyanınca ilk idrarla daha ii sonuç veriyormuş..

yarın sabah testi deneyim bari ya da bikaç gün daha mı beklesem kararsız kaldım.

Herkeste bir olmaz malesef.. kimisinde erken beliriyor kimisinde geç.. döllenmeyle alakalı bi durum sanırım.. geç - erken..

Back