bugün adet olmam gerekiyordu olmadım
adet belirtileri var
ha oldum olacam diyorum sabahtan beri
hamilelik belirtileride
adet belirtileri gibiymiş
doğru mu???????:18::26:
cnm bende yarına kadar adet olmazsam test yapıcam yaa ntte bir araştırma yaptım şimdi dr.alper mumcunun yazısını okudum sende bakabilirsin erken öğren im için idrarı en az 4 saat bekletmek lazımmış 4 saatlik idrardan sonra bence daha sağlıklı sonuç alırsın tekrar yaparsan aklında bulunsun diye söylüyorum
evet cnm benim daha önceki gebeliğimden biliyorum bulantı dışında pek fark olmuyor adetle gebelik belirtisi benim ablamda senin gibi ha oldum ha olucam derken 3 gün bekledi ve test yaptı gebe çıktı ama bu herkez için geçerli olamıyabilir cnm sitrese girme bence
Ben kızıma hamıleyken regl gunum gelmeden 4gun oncesı ayakta duramıcak kadar cok agrım olmustu bel kasık.. Regl olucam dıye beklıyordum emındım hatta o agrılardan sonra ama hamıleymısım..
merhabalar kızlar sitede şöööyle bir geziniyordum bu sayfayıda okudum veee işte burası tam benlik dedimbende nerdeyse 2 senelik evliyim 1 düşüğüm oldu daha önce benimde bugün adet olmam lazım fakat daha olmuş değilim bende sizler gibi gebemiyim acebe diyorum günüm geçmedi diye testte yapmak istemedim bendede arara sancı gelip gidiyor ama eski adet sancılarım gibi değil sık sık idrara çıkıyorum iştah yerinde ve bu ay 1 kilo almışım aslında eskiye göre uyku düzenimde değişti nedersiniz sizce bunlar belirtimi hiç adet olmak isssteeemiiiyoooruuum
cnm sen bu gebeliği istemiyomusun yoksa
bende de aynı belirtiler var ..yarın adet olmam gerek meraktan çatlıyorum..
ama test yapmıcam bu defa..
korkuyorum...bende adet olmak istemiyorum uzun süredir..
ama merak ediyorum şimdi ne olacak diye...
tam anlamıyla istemiyo değil ama çokta hevesli değilim açıkçası korunuyorduk ve beklenmedik bir anda olacak olursa
bu belirtileri hisseden kimse yokmu..
en azından fikir verebilecek kimse...
en iyi cevap beklemek galiba..
slm canım adetin kaç gün geçti evde yapılan testi en on gün geçince yap diyorlarmerhaba arkadaşlar benim de adetim gecikti ve sürekli mide bulantısı baş dönmesi sorunu yaşamaktayım testte negatif çıktı.bi fikri olan var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?