olsun efsa5 farketmez dertleşiyoruz hepimiz :)
bugün imceden bi karın ağrım var ama sanki göğüslerim koyulaşmaya başladı dünde rüyamda dışarıda yağmurda ıslana bi çocuk vardı camdan bana bakan git diyorum gitmiyo acaba hamileleyimde hissediyomu istenmediğini die düşündüm rüya tabi bilinç altıu:)
biliyorum buraya yazıp hamile miyim diye sorunca olmuyor müneccim misiniz ancak 5 gün var ve sizinle paylaşmak istedim
yazııııık kız üzme bebişiannesi ya hamileysen cnm benim biliyorsun hissedermiş rabbim sağlıklısını versin sen
KIZLARRRRRRRR kimse yok mu?
canım Rabbim hepimize hayırlısını versin varsa da var napim artık oğluma okadar düşkünümki sanki bebek olsa 2.ciyi okadar sevemicem gibi gelioyanılıyorum tabiki ama karrışık duygular içindeyim
burda herkes birbirine moral mi veriyo akıl mı..
anlamadım...
bana akıl veren çıkmadı..
hemşire olduğumu mu anladınız ne..
bari bana sorunda sizi doğru bilgilendireyim.
sorulan sorulara bir cevap alamadım ama ben sizinkileri cevaplarım..
ne de olsa bilime yakın biriyim...[/QUOTE
neden öyle diyorsun ama ben sana karşılık vermiştim cnm okumamışsın herhalde soralım bakalım eeee sence ben gebe olabilirmiyim şuan kasık ve bel kısmımdada hafiften sancım var ne diyosun
anlamadım...
ne de olsa bilime yakın biriyim...
kızlar demin test yaptım negatif çıktı ama adette olmadım galiba kasık sancılarıma cvp gelicek kırmızı kart yaniii hiç istemediğim bir durum ama galiba hasta olucam ama hala içimden bir ses bir umut var diyor offfffff offfffffff kızlar offffffff sinirlendim yaa:2:
anlamadım...
ne de olsa bilime yakın biriyim...
kızlar bu arada idrarlarınaı kontrol ettinizmi benimki ince ince baloncuk çıkarıo asitli gibi ben hamileyken böle olmuştu
ben senden sonra kontrol ettimde idrarımda değişiklik yok zaten yarında olmazsam doktoruma gidicem böyle olmuyor ha oldum ha olucam sancımda geçti ne olur artık bilmiyorum rabbimden tek isteğim gecikmelerin sonu hüsranla bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?