• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım aynı şey bende var işte kafa karma karışık belirsizlik çok can sıkıcı bu gün gene idrar testi yapıcam

kızlar bu arada idrarlarınaı kontrol ettinizmi benimki ince ince baloncuk çıkarıo asitli gibi ben hamileyken böle olmuştu

Kız sorma senin yöntemi uygulayım dedim. Sabahın 6sında klozete eğilmiş kabarcık ararken kocama yakalandım :9: söylesem dalga geçer diye birşeyde diyemedim.

Kız sorma senin yöntemi uygulayım dedim. Sabahın 6sında klozete eğilmiş kabarcık ararken kocama yakalandım :9: söylesem dalga geçer diye birşeyde diyemedim.

ay ne biliim ama benimki kabarcık kabarcık :))))) :52:
benden başka öle olan varmı die merak ediyom bende şimdi 3 saattir idrar tutuyorum test yapıcam gene

yaa kızlar adetime daha 10 gün var fakat aynı adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım var benim,hamile olsam bu kadar çabuk belirti vermez sanırım,üstelik dünden beri küçük tuvaletimin arkasından tuvalet kağıdınına baktığımda akıntımın arasında hafif ince ince kanamam var ancak iç çamaşırımı kirletmiyor,sadece sildiğim zaman tuvalet kağıdında görülüyor,ne şimdi bu ya,moralim çok bozuldu,aynı durumu yaşayanlar varmı acaba,ne olur bişeyler yazın,moralim çok bozuldu.

burda herkes birbirine moral mi veriyo akıl mı..
anlamadım...
bana akıl veren çıkmadı..
hemşire olduğumu mu anladınız ne..
bari bana sorunda sizi doğru bilgilendireyim.
sorulan sorulara bir cevap alamadım ama ben sizinkileri cevaplarım..
ne de olsa bilime yakın biriyim...

arkadaşlar bilimsel olarak,adet tarihinden 10 sonra tam sonuç alınır..
fakat adet tarihinde yapılan testlerde hafif olarak renk değişikliği olabiliyor yada olmuyor..
herşey idrarda beliren hormona bağlı..
ve kan testine....
bazıları fazla üretir ve gebelik belli olabilir
aynı zamanda da az üretilenlerde de çıkmayabilir..
mide bulantısı falan diyo bazılarınız mide bulantısı hemen başlamaz ikinci aydan sonra başlar.(gebelik için) kişiden kişiye değişebilir..ve bu belirtiler olmayabilir de...
ayrıca mide bulantısı ve baş dönmesinin birçok nedeni vardır..
sinüzit,stres,migren,adet öncesi sendrom vs...
zaten çoğunuz bunları biliyosunuz benim gibi..
araştırmışsınızdır..
bir aylık gebelik belirtileri belirgin değildir..
o yüzden sizlere yani gebelik geçmişi olanlara soruyorum..
alınmasınlar diğer arkadaşlarım..
en iyi tecrübe yaşanılandır..
10 gün beklemenin verdiği stresi hepimiz biliyoruz..
rahmimizi de aynadan bakıp içini göremediğimiz için ...
yapacak tek şey beklemek ama insan duramıyor işte..
sanırım adet olacağım gerginliğim bu yüzden sanırım..
kusura bakmayın..

bende sizde belirtilerimi yazayım..cok uzun zamandır deniyorduk fakat olmuyordu..benim en son adetarihim 9 kasımdı bu ay 9 unda karnım adet olacakmıs gibi değil daha hafif sekilde agrıdı ,göğüslerde her zamanki gibi hassaslık vardı..ve tükürüğüm artmıstı benim..en son belimde agrıdı adet olucam zannettım ertesi gün test yaptıgımda çift çizgiyi gördüm ..kısaca belirtiler adet belirtileriyle aynı hemen hemen..tek fark karın agrımın hafif sekildde olmasıydı..

bugün kanda gebeliğe baktırdım sonuç 1 çıktı yani negatif ama henüz adet olmuşta değilim ara ara sancı gelip gidiyo yorgunluğumda zamanlar biraz daha belirginleşiyor kokuyorum kızlar çünkü bundan önceki gebeliğimde böyle olmuştu 3-4 gün geçmesine rağmen kanda çıkmamıştı 7 günü tamamlamıştım adet olmayınca tekrar kana baktırdım sonuç 19du bebek büyümemiş karnımda 1 hafta sonra düşük yaptım gene aynı olmasından korkuyorum dirk dotorumu aradım 3 gün daha olmazsam tekrar bakalım kana dedi eğer adet olursan görüşelim diyor artık hamilede olmak istemiyor düşük yapmak çok zor kızlar yarın kalktığımda adet olduğumu görmek istiyorum :59::59::59::58:

bugün kanda gebeliğe baktırdım sonuç 1 çıktı yani negatif ama henüz adet olmuşta değilim ara ara sancı gelip gidiyo yorgunluğumda zamanlar biraz daha belirginleşiyor kokuyorum kızlar çünkü bundan önceki gebeliğimde böyle olmuştu 3-4 gün geçmesine rağmen kanda çıkmamıştı 7 günü tamamlamıştım adet olmayınca tekrar kana baktırdım sonuç 19du bebek büyümemiş karnımda 1 hafta sonra düşük yaptım gene aynı olmasından korkuyorum dirk dotorumu aradım 3 gün daha olmazsam tekrar bakalım kana dedi eğer adet olursan görüşelim diyor artık hamilede olmak istemiyor düşük yapmak çok zor kızlar yarın kalktığımda adet olduğumu görmek istiyorum :59::59::59::58:

ben 7 gündür adet olmadı ve testte yapmadım; gögüslerimde hassasiyet var ama kasıklarımda ağrı yok arada karın ağrısı gibi bir sancı oluyor başka birşey yok test yapmak için de bekliyorum ama sıkıldım

ben 7 gündür adet olmadı ve testte yapmadım; gögüslerimde hassasiyet var ama kasıklarımda ağrı yok arada karın ağrısı gibi bir sancı oluyor başka birşey yok test yapmak için de bekliyorum ama sıkıldım

bide sendede aynısı olucak diye bir durum yok beniki özel bir durum örnek olmasını istemem sadece morel verin yeter :70:

özür dilerim ben kırmak istemedim yanlızca konu benzer geldi
; ama tez zamanda bu mutluluğa ereceğini umut ediyorum,biz bayanların en yogun olarak hissettiği ve an alıngan olduğumuz konu malesef yani benim için öyle yaş 35 olunca artık daha fazla takıntılı oluyorum sanırım,

bide sendede aynısı olucak diye bir durum yok beniki özel bir durum örnek olmasını istemem sadece morel verin yeter :70:

Şubat ayı içerisinde bende düşük yaptım ve ceninin kaç günlük haftalık olduğunu doktor söylemedi,ve bende tekrar bu olayı yaşamak istemiyorum,zaten 3-4 ayda bu psikolojiyi atlatmakta çok zorlandım,ve huyum suyum inan çok değişti, ve seni yakın bulmamım nedeni buydu, tekrara özür dilerim

bende sizde belirtilerimi yazayım..cok uzun zamandır deniyorduk fakat olmuyordu..benim en son adetarihim 9 kasımdı bu ay 9 unda karnım adet olacakmıs gibi değil daha hafif sekilde agrıdı ,göğüslerde her zamanki gibi hassaslık vardı..ve tükürüğüm artmıstı benim..en son belimde agrıdı adet olucam zannettım ertesi gün test yaptıgımda çift çizgiyi gördüm ..kısaca belirtiler adet belirtileriyle aynı hemen hemen..tek fark karın agrımın hafif sekildde olmasıydı..

yazdıkların için teşekkürler..

Şubat ayı içerisinde bende düşük yaptım ve ceninin kaç günlük haftalık olduğunu doktor söylemedi,ve bende tekrar bu olayı yaşamak istemiyorum,zaten 3-4 ayda bu psikolojiyi atlatmakta çok zorlandım,ve huyum suyum inan çok değişti, ve seni yakın bulmamım nedeni buydu, tekrara özür dilerim

özür dileyecek bişey yok gerçekten asıl ben özür dilerim canım niyetim seni kırmak deyildi ben alınmadımda yazdıklarına sadece bugün morelim bozuk ruh halim yasıdı yazılarıma sanırım afedersin canım yaaa ama umarım seninki tekrarlamaz canım beni anlamanada sevindim canım beni anlayan birilerinin olması güzel ama ikimiz içinde rabbimden aynı şeyi yaşatmamasını dilerim gerçekten zor şuan okadar çok korkuyorum ki aynı şaeleri yaşamaktan neyse tatlım ben seni yanlış anlamadım gerçekten :34:rabbim hayırlısını versin teşekkürler canım

Herkesin ortak bir önerisi oluyor bana. Kafana takma sakın. Eğer çok düşünürsen aklına takarsan olmaz sende üzülürsün diye. Bende saldım gitti. Yine gecikti adetim 7 gün. 4 gün önce idrar testi yaptım yine çıkmadı. içim sıkılıyor bazen ya diyorum, ya..... :25:

ben bu ayin 28 zinde adet olmam lazimdi ama gelmedi ve üzerinden 9 gün gecti güslerimde agri var kasiklarim agriyo acayip bel agrim var gögüslerimin ucu aciyor sizce bilen varsa söyleyebilirmi hamile olabilirmiyi acaba:44:

kızlar az önce kanda baktırdım 0,15 yani 1 bile değil 2 gün geçti adet olmadım sanırım hami,le olsam bu kadar düşük çıkmazadı dimi yani sonuç negatif dimi
RAbbim istiyen herkese versin

Kasıklarım çok ağrıyo, daha evleneli 2 ay bile olmadı, adet günlerimde çok düzensizdir.
Bazı ay oluyorum bazı ay olmuyorum.Bazen ayın 20sinde gelir bazen gelmez.
Bellii belirsiz bi şey. Oyüzden adetim şu kadar gün geçikti diyemiyorum.
Bide korunuyorum. yaz 24 le.
Ama gel görki onu da düzenli kullanmıyorum unutuyorum içmeyi. 2 gün içmedim, dün gece yatarken içtim.
offff içim sıkıldı:44:

Back