selam kızlar,daha önce eşimle korunmayı bıraktıktan sonra 8.ayımda hamile kalmıştım ama 4 aylıkken düşük yaptım.herneyse ara vermemiz gerekn zamanın üstünden 6 ay daha geçti ama ben hala hamile kalamadım,şimdi durum şu arkadaşlar ben 28 kasımda regl oldum ve 4-5 gün kadar sürdü.diğer regl tarihimde tahmini 26 aralık gibi olması gerekiyor yani daha en az 10 gün var fakat bugün sabahtan beri aşırı derecede kasık ağrım var,regliyken bile kasıklarım ağrımaz,uykum yada yorgunluk halim yok ama sürekli kasık ve bel ağrım var,sanki adet olacakmışım gibi,göğüslerim minik olduğu için şişmi değilmi anlayamıyorum bile ama acı yok,bide akşamları aşırı derecede ateş basıyor 2 gündür,akşam wc yw gittim sanki çok minik kan var gibiydi ama emin olamadım moralim bozuldu,neyse kızlar reglime daha 10 gün varken hamile kalmış olabilirmiyim ve hamile kaldıysam bu kadar çabuk belirti verirmi acaba?gülmeyin ama akşam idrar testi bile yaptım,tabiiki normal olarak negatif çıktı,belki geçen ay üstüne görmüşümdür falan diye düşündüm biranda.Allahım en kısa zaman da isteyen herkese çift çizgiyi göstersin ve bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.vayyyyy çok uzun yazmışım,söyleyin sizce hamile olma ihtimalim varmı kızlar?