• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

olsun efsa5 farketmez dertleşiyoruz hepimiz :)
bugün imceden bi karın ağrım var ama sanki göğüslerim koyulaşmaya başladı dünde rüyamda dışarıda yağmurda ıslana bi çocuk vardı camdan bana bakan git diyorum gitmiyo acaba hamileleyimde hissediyomu istenmediğini die düşündüm rüya tabi bilinç altıu:)

yazııııık kız üzme bebişi :16: annesi ya hamileysen cnm benim biliyorsun hissedermiş rabbim sağlıklısını versin sen

bu arada ben de bu ay hamileyim gibi hissediyorum ama diyorum ki tamamen psikolojik kaptırma kendini diyorum ama belirtilerim var sanki işte belirtilerim:çok çabuk açıkıyorum sanki midem kazınıyor mide yanması var bulantı var ama kusma yok ani kasık ağrıları arada bir bel ağrısı halsizlik yorgunluk göğsüm şiş gibi ama çok acımıyor birde yeşil yeşil damarlar var ilk hamileliğimi göğsümdeki damarlardan anlamıştım ama düşük yaptım bu seferki de öyle ama heveslenmek istemiyorum 5 gün var daha reglime bakalım 5 gün sonra kırmızı kart görcem mi yoksa hamile miyim?

biliyorum buraya yazıp hamile miyim diye sorunca olmuyor müneccim misiniz ancak 5 gün var ve sizinle paylaşmak istedim:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım Allah gönlüne göre versin benim bi bebeğim var bi doğum yaptım ama anlıyamıyorum hamilemiyim die idrar testleri ne gatif 1-2 gün içinde de olmazsam kanıma baktırıcam

yazııııık kız üzme bebişi :16: annesi ya hamileysen cnm benim biliyorsun hissedermiş rabbim sağlıklısını versin sen

canım Rabbim hepimize hayırlısını versin varsa da var napim artık oğluma okadar düşkünümki sanki bebek olsa 2.ciyi okadar sevemicem gibi gelio :( yanılıyorum tabiki ama karrışık duygular içindeyim

canım Rabbim hepimize hayırlısını versin varsa da var napim artık oğluma okadar düşkünümki sanki bebek olsa 2.ciyi okadar sevemicem gibi gelio :( yanılıyorum tabiki ama karrışık duygular içindeyim

oğlun kaç aylık cnm aklını bulandırma bence onuda seversin bunu sende biliyorsun ama henüz hazır hissetmiyorsun kendini neyse hayırlısı cnm

burda herkes birbirine moral mi veriyo akıl mı..
anlamadım...
bana akıl veren çıkmadı..
hemşire olduğumu mu anladınız ne..
bari bana sorunda sizi doğru bilgilendireyim.
sorulan sorulara bir cevap alamadım ama ben sizinkileri cevaplarım..
ne de olsa bilime yakın biriyim...

anlamadım...
ne de olsa bilime yakın biriyim...[/QUOTE

neden öyle diyorsun ama ben sana karşılık vermiştim cnm okumamışsın herhalde soralım bakalım eeee sence ben gebe olabilirmiyim şuan kasık ve bel kısmımdada hafiften sancım var ne diyosun

anlamadım...

canım sen bizden daha iyi bilirsin aslında
benim günüm geçti ne ağrım ne sancım var arada ateş basıo yada üşüyorum dün olmam lazımdı olmadım idrar testi negatif sence hamilemiyim

kızlar demin test yaptım negatif çıktı ama adette olmadım galiba kasık sancılarıma cvp gelicek kırmızı kart yaniii hiç istemediğim bir durum ama galiba hasta olucam ama hala içimden bir ses bir umut var diyor offfffff offfffffff kızlar offffffff sinirlendim yaa:2:

kızlar demin test yaptım negatif çıktı ama adette olmadım galiba kasık sancılarıma cvp gelicek kırmızı kart yaniii hiç istemediğim bir durum ama galiba hasta olucam ama hala içimden bir ses bir umut var diyor offfffff offfffffff kızlar offffffff sinirlendim yaa:2:

canım hayırlısı diyelim bende tık yok ne sancı ne bişey idrar testi negatif arada sıcak basıo ilk hamileliğimde böle bişey olmadı adet belirtiside olabilir bitek arada göğüslerim sızlıo buda adet belirtisi olabilir ama ben hamile gibi hissediyorum ve buna alışmaya çalışıyorum sinirlenme sakın Allah herşeyin hayırlısını versin

anlamadım...

canım bende sana cvp vermiştim niye kızdın bu kadar tatmin etmemiş olabilir ama sende biliyorsun ki belirtilerin hamilelik belirtileri..inşallah gönlünün istediği gibi olur..

kızlar bu arada idrarlarınaı kontrol ettinizmi benimki ince ince baloncuk çıkarıo asitli gibi ben hamileyken böle olmuştu

kızlar bu arada idrarlarınaı kontrol ettinizmi benimki ince ince baloncuk çıkarıo asitli gibi ben hamileyken böle olmuştu

ben senden sonra kontrol ettimde idrarımda değişiklik yok zaten yarında olmazsam doktoruma gidicem böyle olmuyor ha oldum ha olucam sancımda geçti ne olur artık bilmiyorum rabbimden tek isteğim gecikmelerin sonu hüsranla bitmez

ben senden sonra kontrol ettimde idrarımda değişiklik yok zaten yarında olmazsam doktoruma gidicem böyle olmuyor ha oldum ha olucam sancımda geçti ne olur artık bilmiyorum rabbimden tek isteğim gecikmelerin sonu hüsranla bitmez

klozete bakıorumda yaptıktan sonra böle küçüçükm kabarcıklar çıkıo ince ince hani kolada olur ya öle hamileliğimde öle olmuştu ama bakalım artık kısmet Allah hepimiz için hayırlısınıversin

selam kızlar,daha önce eşimle korunmayı bıraktıktan sonra 8.ayımda hamile kalmıştım ama 4 aylıkken düşük yaptım.herneyse ara vermemiz gerekn zamanın üstünden 6 ay daha geçti ama ben hala hamile kalamadım,şimdi durum şu arkadaşlar ben 28 kasımda regl oldum ve 4-5 gün kadar sürdü.diğer regl tarihimde tahmini 26 aralık gibi olması gerekiyor yani daha en az 10 gün var fakat bugün sabahtan beri aşırı derecede kasık ağrım var,regliyken bile kasıklarım ağrımaz,uykum yada yorgunluk halim yok ama sürekli kasık ve bel ağrım var,sanki adet olacakmışım gibi,göğüslerim minik olduğu için şişmi değilmi anlayamıyorum bile ama acı yok,bide akşamları aşırı derecede ateş basıyor 2 gündür,akşam wc yw gittim sanki çok minik kan var gibiydi ama emin olamadım moralim bozuldu,neyse kızlar reglime daha 10 gün varken hamile kalmış olabilirmiyim ve hamile kaldıysam bu kadar çabuk belirti verirmi acaba?gülmeyin ama akşam idrar testi bile yaptım,tabiiki normal olarak negatif çıktı,belki geçen ay üstüne görmüşümdür falan diye düşündüm biranda.Allahım en kısa zaman da isteyen herkese çift çizgiyi göstersin ve bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.vayyyyy çok uzun yazmışım,söyleyin sizce hamile olma ihtimalim varmı kızlar?

kızlar bende 1 buçuk yıllık korunmadan sora hapımı bıraktım 3 ay korur diye düşünüyodum.yarın adet günüm ama 1 haftadır bel agrım ve kasıklarımda acayip agrı var testim 2 gün önce yapmıştım negatifti acaba ben hamilemiyim.göğüslerimde bi değişiklik yok ama agzımın içi bi tuhaf midemde sanki biraz bulanıyo ama psikolojikte olabilir off bilmiyorum kafam çok karıştı yardım lütfen

Back