• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

evet canım bebişim daha küçük ona yeterince zaten vakit ayıramıyorum bitane daha olursa iyice ilgim bölüncek şimdi idrarda baktım negatif adet olmazsam 1-2 gün içinde gene yapıcam ama sanmıyorum çıkmaz herhalde gebelik hamileysem 4 haftalık falan olacaktı ondada idrarda çıkardı die düşünüyorum

bugün adet olmam gerekiyordu olmadım
adet belirtileri var
ha oldum olacam diyorum sabahtan beri
hamilelik belirtileride
adet belirtileri gibiymiş
doğru mu???????:18::26:

cnm bende yarına kadar adet olmazsam test yapıcam yaa ntte bir araştırma yaptım şimdi dr.alper mumcunun yazısını okudum sende bakabilirsin erken öğren im için idrarı en az 4 saat bekletmek lazımmış 4 saatlik idrardan sonra bence daha sağlıklı sonuç alırsın tekrar yaparsan aklında bulunsun diye söylüyorum :61:

bugün adet olmam gerekiyordu olmadım
adet belirtileri var
ha oldum olacam diyorum sabahtan beri
hamilelik belirtileride
adet belirtileri gibiymiş
doğru mu???????:18::26:

evet cnm benim daha önceki gebeliğimden biliyorum bulantı dışında pek fark olmuyor adetle gebelik belirtisi benim ablamda senin gibi ha oldum ha olucam derken 3 gün bekledi ve test yaptı gebe çıktı ama bu herkez için geçerli olamıyabilir cnm sitrese girme bence

cnm bende yarına kadar adet olmazsam test yapıcam yaa ntte bir araştırma yaptım şimdi dr.alper mumcunun yazısını okudum sende bakabilirsin erken öğren im için idrarı en az 4 saat bekletmek lazımmış 4 saatlik idrardan sonra bence daha sağlıklı sonuç alırsın tekrar yaparsan aklında bulunsun diye söylüyorum :61:

hımm teşekkür ederim verdiğin bilgi için
testte almadım gecikirse alırım diye
artık yarın alır bakarım
yarına kadar adet olmazsam:2:
birde en son adetimde çok oldum
annem dedi gebe olmadan önce çok olursan
bu önümüzdeki ay gebe kalacağının işareti demişti
rahim temizleniyor çok olduğun zaman gebeliğe hazırlık yapıyor demişti
bakalım artık :26:

evet cnm benim daha önceki gebeliğimden biliyorum bulantı dışında pek fark olmuyor adetle gebelik belirtisi benim ablamda senin gibi ha oldum ha olucam derken 3 gün bekledi ve test yaptı gebe çıktı ama bu herkez için geçerli olamıyabilir cnm sitrese girme bence

tabi herkes bir olmuyor
strese girmedim son 1 haftadır adet olacağım diye
hazırladım kendimi zaten sabahtan beri olmayıncada acabalar uçuştu kafamda

canım çok sağol zaten yarında akşama kadar olmazsam bidaha yapıcam valla şimdi ufaktan belim ağrımaya bvaşladı sanırım adet olucam (İNŞALLAH) yarın gene denerim

merhabalar kızlar sitede şöööyle bir geziniyordum bu sayfayıda okudum veee işte burası tam benlik dedim:1: bende nerdeyse 2 senelik evliyim 1 düşüğüm oldu daha önce benimde bugün adet olmam lazım fakat daha olmuş değilim bende sizler gibi gebemiyim acebe diyorum günüm geçmedi diye testte yapmak istemedim bendede arara sancı gelip gidiyor ama eski adet sancılarım gibi değil sık sık idrara çıkıyorum iştah yerinde ve bu ay 1 kilo almışım aslında eskiye göre uyku düzenimde değişti nedersiniz sizce bunlar belirtimi hiç adet olmak isssteeemiiiyoooruuum

bende de aynı belirtiler var ..yarın adet olmam gerek meraktan çatlıyorum..
ama test yapmıcam bu defa..
korkuyorum...bende adet olmak istemiyorum uzun süredir..
ama merak ediyorum şimdi ne olacak diye...

kizlar benim durumum sizinkinden biraz degisik ama kafam karisik oldugu icin bilgilerinize ihtiyacim var benim adetim 5 aralikta bitti adetime oniki gün var ama iki gündür akintiyla karisik acik renkte ka geliyor ve dün sol kalcam ve basenim cok siddetli agriyordu bugünde sag kalcam ve basenim cok siddetli sanciyor ayrica ben birbucuk sene önce spiral taktirmistim simdiye kadar hersey cok düzenliydi hic bir sorunum olmamisti ilk defa böyle birsey oluyor kafam cok karisti

bende de aynı belirtiler var ..yarın adet olmam gerek meraktan çatlıyorum..
ama test yapmıcam bu defa..
korkuyorum...bende adet olmak istemiyorum uzun süredir..
ama merak ediyorum şimdi ne olacak diye...

tatlım bende hala adet olmadım gebe olup olmadığımıda bilmediğim için kesin bişeyler demek zor keşke beklemek dışında yapabileceğimiz bişey olsa sabırsızlanıyorum bende korkuyorum sen gibi teste cesaretim yok aldım ama yapamıyorum daha günün gelmemiş bence sabırlı ol biliyorum cnm kolay değil ama bekle bence cnm

olsun efsa5 farketmez dertleşiyoruz hepimiz :)
bugün imceden bi karın ağrım var ama sanki göğüslerim koyulaşmaya başladı dünde rüyamda dışarıda yağmurda ıslana bi çocuk vardı camdan bana bakan git diyorum gitmiyo acaba hamileleyimde hissediyomu istenmediğini die düşündüm rüya tabi bilinç altıu:)

bu belirtileri hisseden kimse yokmu..
en azından fikir verebilecek kimse...
en iyi cevap beklemek galiba.. :(

canım benim de seninle aynı belirtilerim vardı..kasıklarımda batma ve sadece bel ağrısı olmuştu adetime 1 hafta kala..bi de yüzümde lekelenme vardı ama seninde dediğin en iyisi beklemek öyle test yapmak..

merhaba arkadaşlar benim de adetim gecikti ve sürekli mide bulantısı baş dönmesi sorunu yaşamaktayım testte negatif çıktı.bi fikri olan var mı???

Back