herkese selam olsun kizlar,bugün en mutlu günüm HAMILEoldugumu ögrendim,cok cok güzel bi duygu,belirtilere gelince gögüslerim irilesti ve hala biraz agri var,ara sira kasiklarima batmalar giriyo,bazen cok halsizlik ve midem hep hafifte olsa bulaniyor,kokulara karsi cok hassaslastim,ve normade sigara kullaniyordum ama su 1 haftadir hic kullanmiyorum midem kalkiyor,belirtileri yazmak istedim ALLAH isteyen herkese versin.........
tebrık ederım tilsimben...Allah sağlıkla kucağına almayı nasiip etsin inşallah...bende adet öncesı göğüs irileşmesi kasık batması bel ağrısı zaten olur da farklı olarak idrarım sararı genelde renkszidr afedersınız...feci midem gurulduyor ve kazınıyor tok olsamda...birde bir cukurluk oludtu bıkını bölgemde..adetıme 4 gun kaldı....acaba dıyorum???????????inşallah yaaaa
Canım bu belirtileri ne zaman yaşamaya başladın? Mesela göğüslerde şişme adet tarihinden önce mi, sonra mı oldu?
ya bende de bazı belirtiler var. umut bağlamıycam diyorum ama hep şüpheleniyorum işte. bu üçüncü ayım geçen ay test yaptımçıkmadı. bu ayda test yapıp tek çizgiyi görmek istemiyorum. kasıklarım çok ağrıyo göğüslerim şiş adetime 2 gün var ama adet belirtisi gibi ağrım var.offf bende hamileyim demek istiyorummmm
kevsercim senin adına üzüldüm ama darısı başıma Rabbim istiyen herkese nasip etsin (AMİN)
canım test yap bence inşallah Rabbim gönlüne göre verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?