Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım bu belirtileri ne zaman yaşamaya başladın? Mesela göğüslerde şişme adet tarihinden önce mi, sonra mı oldu?

merhaba..allah insallah isteyen herkese versin minik bebeklerini...bizde uzun zamandir istiyoruz ama henuz bisey yok ortada..ama bu ay cok tuhaf hersey...adetime 2,5 hafta kala,sanki adet olacakmisim gibi belirtilerim var..bilmiyorum belkide psikolojiktir..en son regl oldugumda ammaaaan bosver kafaya takma diye avtmustum kendimi..sonraki haftada pek bir calismada olmamisti...ama yasadigi belirtiler delirtecek beni...kanim cok agiriyor...belimde sanki damarlarim cekiliyormus gibi oluyor..gogus agrim cok az var ama gecen ay da agriyordu..relg oldum sonra..ve o kadar halsizim ki kilimi bile kipirdatacak halim yok...ama buna ragmen kendimi umitlendirmiyorum...cunki adetime daha cok var..sadece bu kadar erken cektigim agrilar beni mahvetti...kendimi resmen cok kotu hissediyorum...
insallah bu sefer olur...insallah herkesin dlegi kabul olur ve bir an once bebislerine kavusur...herkese sevgiler..

sagol canim,sendeki belirtilerde hamilelige´delalet ediyor,hayirlisi olsun insallah sen ve ve dileyen herkes bu duyguyu yasar canimm

ya bende de bazı belirtiler var. umut bağlamıycam diyorum ama hep şüpheleniyorum işte. bu üçüncü ayım geçen ay test yaptımçıkmadı. bu ayda test yapıp tek çizgiyi görmek istemiyorum. kasıklarım çok ağrıyo göğüslerim şiş adetime 2 gün var ama adet belirtisi gibi ağrım var.offf bende hamileyim demek istiyorummmm

benim de adetime 6 gün var ama kasıklarımda ağrılar başladı...normalde pek yaşamam böyle şeyler..ya hamileyim ya da soğuktan üşütmüş olabilirim...

Ben kızıma hamıleyken regl gunum gelmeden 4gun oncesı ayakta duramıcak kadar cok agrım olmustu bel kasık.. Regl olucam dıye beklıyordum emındım hatta o agrılardan sonra ama hamıleymısım..

merhaba arkadaşlar ben 6 ay önce dış gebelik geçirdim ve bu ay yeniden çocuk düğşünmeye başladık ama hiçbir belirti yok bi de tabi tekrar dış gebelik geçirmekten de korkuyorum. yani akıntım biraz fazla sanki ama göğüslerimde falan hiçbir belirti yok bide bağırsaklarım baya bozuk şu ara gaz falan da var

Ya 6 aydır deniyoruz eşim 34 yaşında be 27 yaşındayım..
fakat hamile kalamadım herkes erken diyo ama her ay olacakmışım gibi bekliyorum fakat sonu negatif
şimdi mensime 3 gün var 4 gün önce de bir bel ağrısı oldu geçti..
şimdi de sol kasığımda iğne şeklinde ağrım var batıp çıkıyo..
test yapmaktan korkuyorum..karnım şiş değil..
iştahım yerinde..
acaba hamile olabilirmiyim..
tecrübeli ve ilgilenen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

kızlar bugün adet olmam gerekiyor hala olmadım mide bulantılarım yok ama canım hep tatlı bişeler istiyor adet önceside hep ister canım böle hamile değilimdir die düşünüodum tamam içimde bi şüphe vardı ama hep korunuyoruz korunmadığımızda da dışa boşalma yöntemini kullanıoduk sanmıorum hamile olduğumu die düşünüodum ama bugün adet olamadım hala
ben de değilimdir die saçımı boyattım röntgen çektirdim gerçi internete akciğer filmi çok büyük bi radyasyon yaymadığı için bir kerede birşey olmaz dio ama saçımı da boyattım bide şuan bebek en son isteyeceğim şey napıcam ya çok korkmaya başladım
13 aylık bi oğlum var zaten biraz büyük olsa problem değil ama üffff napıcam

maalesef bugün adet oldum....

kevsercim senin adına üzüldüm ama darısı başıma Rabbim istiyen herkese nasip etsin (AMİN)

Ovulasyondan sonra 10.günü akşam kahverengi akıntım geldi. Açık kahverengi, hafif pembemsi. Akşam 20:30 gibi gördüm. 3-4 damla gelmiş, çok değil, sonra kesildi. Sabah kalktığımda da yoktu. Sonra saat 10:00 gibi 1 damla gelmiş, daha sıvı halde ve biraz daha koyusu. Şimdi de kahverengi minik iki nokta gibi birşey vardı çamaşırımda. Adetime 5 gün var. Buna benzer birşey yaşayan oldu mu? Yerleşme kanamasından şüphe ediyorum ama 24 saat boyunca ara ara bu şekilde devam etmesi normal mi?:44:

merhabalar kızlar sitede şöööyle bir geziniyordum bu sayfayıda okudum veee işte burası tam benlik dedim bende nerdeyse 2 senelik evliyim 1 düşüğüm oldu daha önce benimde bugün adet olmam lazım fakat daha olmuş değilim bende sizler gibi gebemiyim acebe diyorum günüm geçmedi diye testte yapmak istemedim bendede arara sancı gelip gidiyor ama eski adet sancılarım gibi değil sık sık idrara çıkıyorum iştah yerinde ve bu ay 1 kilo almışım aslında eskiye göre uyku düzenimde değişti nedersiniz sizce bunlar belirtimi hiç adet olmak isssteeemiiiyoooruuum

valla bende yapıcam bugün adet olmam gerekiodu yok bişey daha
inşallah senin bebişin olur bendede bişey yoktur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…