ya zaten hamileliğin göbekteki damar atmasıyla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ve göbekte o damar atma olayı olmazsa asıl sorun o zamandır. hani göbeğim kaçtı flan derler ya o olay yani..
ya aslında ben bişey sormak istiyorum. adetim henüz geçmedi ama bu bel ağrılarım ve kasık ağrılarım beni korkutuyor. daha önce hiç böle olmazdı adet sancılarım. bi yerde okumuştum çok bel ağrısı olanlarda dış gebelik olma ihtimali varmış bilgisi olan varsa söylesin lütfen ben gerçekten korkmaya başladım.
Ben deli gibi bel ağrısı yaşadım.Allaha şükür hiçte öyle birşey olmadı.Gayet sağlıklı bir gebelik yaşıyorum.
ya arkadaslar bu ustune gorme neyse bendede onlar var sankı 28 eylulde olmam gerekırken ben 27sınde hastalandım ve 2 gun sonra yanı 30 eylulde kesıldı ertesı gun de kahverengı cukulata gııbı bıseyler geldı sımdı tamamen kesıldı hıc bıseyım yok sağ kasıgıma bısey batıyo arada. bes altı gun surerdı benım hastalıgım hıc boyle erkenden kesılmezdı kafam cok karısık yasayanınız bılenınız duyanınız var mı boyle bısey
ha bu arada ne kadarlık gebesin ve şikayetlerin ne zaman başlamıştı..
allah inş. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
ya arkadaslar bu ustune gorme neyse bendede onlar var sankı 28 eylulde olmam gerekırken ben 27sınde hastalandım ve 2 gun sonra yanı 30 eylulde kesıldı ertesı gun de kahverengı cukulata gııbı bıseyler geldı sımdı tamamen kesıldı hıc bıseyım yok sağ kasıgıma bısey batıyo arada. bes altı gun surerdı benım hastalıgım hıc boyle erkenden kesılmezdı kafam cok karısık yasayanınız bılenınız duyanınız var mı boyle bısey
6.5. aylık hamileyim.İlk ay başladı.İkinci ayın yarısına kadar devam etti.Daha çok adet ağrısına benziyordu.Benim adet ağrılarımda çok şiddetli oluyordu.Belime falan vuruyordu.Hatta kesin adet olucam hamile değilim diye düşünmüştüm.Ayaklarımı falan ısıtıyordum devamlı.
Birde 3. ayımda kum döktüm.O zamanda belim kopacak gibiydi.Öyle bir problemin var mı acaba?Hamileliklerin çoğunda kum dökme falanda yaşanıyormuş.Bebek sindirim sistemini falanda etkilediği için herhalde.
aslında hiç öle bi problemim olmadı bu zamana kadar. benimde adet dönemlerim çok sancılı geçer ama adetime daha 10 gün varken başladı ve sürekli oluyor ağrılarım az öncede bahsetmiştim özellikle oturur pozisyondayken. allahım inş. kötü bişey değildir de hamileyimdir inş.
Hastaneye gidip kan tahlili yaptırmaz mısın? Adet gününden önce de çıkıyor kanda
arkadaşlar bu yerleşme kanaması denilen şey doktorların onayladığı birşey mi??yani bu gerçekten var mı?yoksa ümitlenmiiim:))))))
evet cnm. hatta gebeliğin önemli belirtilerinden istersen internet sitelerini bi dolaş hemen hemen heryerde aynı şey yazıyor. inş. hamilesindir. ne kadar ver adetine
daha var yaa 5-6 gün kadar ama bel ağrım,kasık ağrım var.ayrıca bikaç gün önce pembe bi damla geldi,2 gündür de kahverengi akıntım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?