Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

beklemek kadar iğrenç bişey yok,ama hayır bu kez ümitlenmicem

haklısın cnm okadar kasma kendını.bende adet oldum dedım,leke geldı ümitsizdim doktora gıderken ama hamılesın dedı.....birden o haberı alman daha ıyı sımdı sevınme bence sonuca sevın,emınım olacaktır cnmm üzülmeeee

adet gunum dundu olmadım bugunde olmadım ya test yapsam cıkarmı acaba beklemek cok zor ya

cnm benım adetım 3.gun oldu gecıkelı bugun hem hastanede gebelık testınde hemde kan testınde cıktı.bellı olmuyoo bazen 1 gun gecsede cıkkııyoo.kendını üzmeden bak süpriz olabılır.belırtılerın olumlu gıbı ama kasma kendını nolur.stres en buyuk sorunn

Kızlar ben kararımı verdım yarın doktoruma gıdıcem ve direk kan testi yaptırıcam emin olmak istıyorum çünkü idrar testleri pek güvenilir değilmiş anlaşılan...

git cnm ben ılk testımı hastanede doktoruma yaptırdım en guzelıı...evde gerılmedım .hatta doktoruma sarılıp agladım bugunn.baskasından duymak daha ıyıı,hem test olumluysa ardından hemen kanını alır,kılona bakar bana öle yaptıı
dualarım senınleee cnmm

ama bende şimdi kasık ağrısı ve şişkinlik var sende oldu mu?
bu arada hayırlı olsun bebişin Allah ona da sana da sağlık versin canım

bekleyen arkadaşlar inşşş en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırızz...moralinii yüksek tutun.geç erleşmeler olabilirrrr

kızlar günaydın gecenlerde sitede elimizi göbeğimize koyduğumuzda damar atması varsa hamilelikte vardır gibi bişey okumuştum ama bulamadım. bununla ilgili bilgisi olan varmı:?

ama bende şimdi kasık ağrısı ve şişkinlik var sende oldu mu?
bu arada hayırlı olsun bebişin Allah ona da sana da sağlık versin canım

oldu cnm,hala kasıma ara ara agrı gırıyoo adet agrısı gıbı...oda normal bebegım yerlesıyoo:))))
yanı adet sancısı gıbı agrın oluyoosa,adetınde gecıktıyse guzel haber alırsın inş.
beni bılgılendırmeyı unutma ama merak ettım...
sen ne zamandır denıyosun bebek için?:teytey::

valla aslında 1 yıllık evliyiz ama 2-3 aydır deniyoruz.ama yaş 31 artık olsun diyorum:)
adetim daha gecikmedi ve canımı sıkan adet belirtilerimin hepsinin var olması(
olsun yada olmasın yazarım canım

kızlar günaydın gecenlerde sitede elimizi göbeğimize koyduğumuzda damar atması varsa hamilelikte vardır gibi bişey okumuştum ama bulamadım. bununla ilgili bilgisi olan varmı:?

evet ya aynı şey bendede var. lütfen bilgilendirin bizi

kızlar merhaba benimde en son adetim 5 eylüldü fakat yaklaşık 10 gündür bel ve kasık ağrılarım var özellikle oturup kalkarken ve ani hareketlede... merakta çatlamak üzereyim ama henüz adetime var.. bakalım inş. hamileyimdir.

bekar kardeşime sordum onunda göbeği atıyormuş, demekki ben hamile değilim :sinifsinif:

ya zaten hamileliğin göbekteki damar atmasıyla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ve göbekte o damar atma olayı olmazsa asıl sorun o zamandır. hani göbeğim kaçtı flan derler ya o olay yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…