• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bir kaç saat daha bekle adet başlamışsa o kahverengi lekenin devamı gelir..başlamadıysa ya kesilir ya da hafif bir leke gibi gelir ki o da yerleşme kanaması olabilirr..inş ikinci seçenektir seninki canımmmm:Saruboceq:

canım çok sağol cevabın için hala gelen giden yok zaten çamaşırıma gelende kan gibi değildi ve bunu ilk defa yaşıyorum çok şaşırdım inşallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdırbilmiyorumkismile

benım kasıklarımda agrım var,belımdede,göğüslerımde şiş aynı adet belırtılerım gıbı.bugun 2.gun hala regl olmadım...dedıgın gıbı ıdrarım koyu degıl akıntım yok,sadece dun kahverengı leke geldı regl oldum sandım ama devamı gelmedı...şaşkınım cookta strese sokmak ıstemıyom kendımı

benim de 4 gün k.rengi akıntım oldu.sonra kesildi.stres en büyük düşmanı.bazen düşünce gücüyle adet gecikiyor.fazla kafa yormamaya çalış.

ya kızlar sıze bısey sorucam ben sımdı ayın 28ınde hastalanmam lazımdı ama ben 27sınde hastalandım neyse benım hastalıgım 5 gun surer 6 gun fılan tamamen kesılır ama sımdı 3.gunu ama bısey yok yanı cok azalmıs durumda ve acaıp lavaboya gıdesım var 15 dkya bır gıdıyorum. boyle olupta hamıle olan var mıdır?

merhabalar bende yeni uye oldum.bu ay 3. asılamamı oldum ve heyecanla sonucumu beklıyorum .toplam 3 yumurtam vardı ve catladılar.asılamadan sonra sag ve sol yumurtamda hep agrı oldu hala daha da devam edıyor .mıdemde hazımsızlık gıbı sıskınlık var sankı yedıklerım cıkıcakmıs gıbı .sızce bu ay tutmusmudur pazartesi kan tahlılı yaptırıcam ama kasık agrılarım cok oluyor aksmaları yatınca basaklarımı dızıme cekmem gerekıyor duz yatamıyorum bıde gobegımın altına arada dankı bıcak saplaması gb hıssedıyorum arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum benım gb hıssedıpte hamıle kalan oldumu acaba

merhabalar bende yeni uye oldum.bu ay 3. asılamamı oldum ve heyecanla sonucumu beklıyorum .toplam 3 yumurtam vardı ve catladılar.asılamadan sonra sag ve sol yumurtamda hep agrı oldu hala daha da devam edıyor .mıdemde hazımsızlık gıbı sıskınlık var sankı yedıklerım cıkıcakmıs gıbı .sızce bu ay tutmusmudur pazartesi kan tahlılı yaptırıcam ama kasık agrılarım cok oluyor aksmaları yatınca basaklarımı dızıme cekmem gerekıyor duz yatamıyorum bıde gobegımın altına arada dankı bıcak saplaması gb hıssedıyorum arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum benım gb hıssedıpte hamıle kalan oldumu acaba

arkadasım merhaba bende aynı senın gıbıyım.okurken ben yazmısım gıbı hıssettım.benımde 3 yumurtam var.catladılar tek fark ben klomen kullandım.eger olmazsa bır sonrakı ay asılama dusunuyorum.ama yatarken bende duz yatamıyorum.bacaklarımı kaldırmam gerekıyor.karnım şişti benımde ve batmalar oluyor bendede.vallahı bende merak ettım sımdı.ay ınanmıcaksın ama bende pazartesı ayın 4unde ogrencem.yanı catlama ıgnemı yapalı 14 gun olmus oluyor.ozmn bakılıyormus kan testınde.benım bırde gogus uclarım cok acıyor.dokunamıyorum.artık dokunmasamda sızısını hıssedıyorum.ınsallah hamişizdir arkadasım.ben idrar testi yaptım bısey cıkmadı ama herkes cok erken dedı dun yapmıstım.bu sabahta tekrarladım ama kanda cıkmadan ıdrarda cıkmazmıs.ınsallah gonlumuze gore olur.bırde benım bas donmelerım basladı.bugun 2 3 defa tekrarladı.

kızlar adetim gecikeli 5 gün oldu. dün akşam test yaptım negatifti.sabah kalktım bidaha baktım 2. çizgi silik çıkmış ama görünüyo yani.. Kafam karıştı.Doğruluk payı nedir sizce?? daha önce böyle bişeyle karşılaşan varmı?? bu sabah onu görünce tekrar yaptım yine tek çizgi :S yardım lütfeeennnneyvahedigeldismile

kızlar dun akşam acık eczane bulamadım alamadım test ama bugun yapıcam ınş bu arada hala hastalanmadım ve aşırı derece şişkinlik ve gaz sıkıntısı yaşıyorum sabah yıne hafıf mıdem bulandı bakalım eger hamıleysem hafta sonu doktora gıdıcez esımle ama bu sefer umutluyum nedense hıssedıyorum sankı yazıcam sıze son haberlerı allah hepımıze hayırlı bebişler nasıp etsın kızlar...

ya kızlar benım adet bıttı 3.gununde hıc bısey yok kesıldı bu sabah kahverengı leke cok az o geldı. hıc daha boyle bısey yasamadım.

Şenizarkadalsar HA--Mİ--LE--YİMMMMMMMMMMMMMMMM.....
böyle bı mutluluk olamaz yaa.4.gectı ve testte pozitif cıktı.ben evde yapmadım doktorum hastanede yaptı .sonra kan tahlılılerımı yaptı ppozıtıf....yemek listemı verdı neler yemelıyım dıye..
pazartesı ultrasona gırecem ınş.herhangı bı sorun olmaz,düşük riski falann:)))))
beklemıyodum yaa lekem gelmıstı hastalanacam sandım yerlesme kanamasıymıs oleeeeeeeeeeey melegım gelecekkk
allahım ısteyen herkese ver rabbım aratma kımseyeee....ilk denemede basarılı olduk cok sukur...arkadaslar sevıncten aglıyorummmm

böyle bı mutluluk olamaz yaa.4.gectı ve testte pozitif cıktı.ben evde yapmadım doktorum hastanede yaptı .sonra kan tahlılılerımı yaptı ppozıtıf....yemek listemı verdı neler yemelıyım dıye..
pazartesı ultrasona gırecem ınş.herhangı bı sorun olmaz,düşük riski falann:)))))
beklemıyodum yaa lekem gelmıstı hastalanacam sandım yerlesme kanamasıymıs oleeeeeeeeeeey melegım gelecekkk
allahım ısteyen herkese ver rabbım aratma kımseyeee....ilk denemede basarılı olduk cok sukur...arkadaslar sevıncten aglıyorummmm

tebrık ederım cnm cok sevındım...

canım hayırlı olsun bebegin inş bende sıze mutlu haberı verırım...

ya kızlar sıze bısey sorucam ben sımdı ayın 28ınde hastalanmam lazımdı ama ben 27sınde hastalandım neyse benım hastalıgım 5 gun surer 6 gun fılan tamamen kesılır ama sımdı 3.gunu ama bısey yok yanı cok azalmıs durumda ve acaıp lavaboya gıdesım var 15 dkya bır gıdıyorum. boyle olupta hamıle olan var mıdır?

leke mi oldu sadece yoksa normal regl mi oldun canım, lekeyse yerleşme kanaması olabilir.

inşallah hamilesinizdir.

arkadasım merhaba bende aynı senın gıbıyım.okurken ben yazmısım gıbı hıssettım.benımde 3 yumurtam var.catladılar tek fark ben klomen kullandım.eger olmazsa bır sonrakı ay asılama dusunuyorum.ama yatarken bende duz yatamıyorum.bacaklarımı kaldırmam gerekıyor.karnım şişti benımde ve batmalar oluyor bendede.vallahı bende merak ettım sımdı.ay ınanmıcaksın ama bende pazartesı ayın 4unde ogrencem.yanı catlama ıgnemı yapalı 14 gun olmus oluyor.ozmn bakılıyormus kan testınde.benım bırde gogus uclarım cok acıyor.dokunamıyorum.artık dokunmasamda sızısını hıssedıyorum.ınsallah hamişizdir arkadasım.ben idrar testi yaptım bısey cıkmadı ama herkes cok erken dedı dun yapmıstım.bu sabahta tekrarladım ama kanda cıkmadan ıdrarda cıkmazmıs.ınsallah gonlumuze gore olur.bırde benım bas donmelerım basladı.bugun 2 3 defa tekrarladı.

inşallah hamilesinizdir.

kızlar adetim gecikeli 5 gün oldu. dün akşam test yaptım negatifti.sabah kalktım bidaha baktım 2. çizgi silik çıkmış ama görünüyo yani.. Kafam karıştı.Doğruluk payı nedir sizce?? daha önce böyle bişeyle karşılaşan varmı?? bu sabah onu görünce tekrar yaptım yine tek çizgi :S yardım lütfeeennnneyvahedigeldismile

kan testi yaptırsan canım idrar testleri yanılabiliyor.

kızlar dun akşam acık eczane bulamadım alamadım test ama bugun yapıcam ınş bu arada hala hastalanmadım ve aşırı derece şişkinlik ve gaz sıkıntısı yaşıyorum sabah yıne hafıf mıdem bulandı bakalım eger hamıleysem hafta sonu doktora gıdıcez esımle ama bu sefer umutluyum nedense hıssedıyorum sankı yazıcam sıze son haberlerı allah hepımıze hayırlı bebişler nasıp etsın kızlar...

inşallah hamilesindir.

canım hayırlı olsun, çok sevindim, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.

adet gunum dundu olmadım bugunde olmadım ya test yapsam cıkarmı acaba beklemek cok zor ya

hayal kırıklığına uğramaktan korkmuyorsan yap, 4-5 gün sonra yine yaparsın ya da bekleme iyice zaman geçsin canım.

Kızlar,

şüpheli ilişkiden sonra bu forumları okumaya başladım ve daha 6 gün geçmesine rağmen (ilişkimin üzerinden) sanki yıllardır bekliyormuş gibi hissediyorum evet birbirinin yanında olmak adına güzel forumlar ama bence insanı daha çok çıkmaza sürüklüyor
elimi karnıma koyup koyup konuşmaya başladım
isim bile düşündüm ki bebek isteyerek yaptığımız bişi değildi ve dediğim gibi üzerinde sadece 6 gün geçti dün rüyamda yeşil elma ve armut ağacı gördüm çok güzellerdi psikolojim acayip derecede bozuldu
ya hamile değilsem diye düşünmeye başlayalı sanki yıllar oldu
Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin
ve bence böyle sitelere çok fazla girmeyip düşünmemeye çalışmak en doğrusu
Dualarım sizlerle

Kızlar ben kararımı verdım yarın doktoruma gıdıcem ve direk kan testi yaptırıcam emin olmak istıyorum çünkü idrar testleri pek güvenilir değilmiş anlaşılan...

bende aynı şekelde deryo. ve 5. günüm.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.
1 yıllık evliyim 5-6 aydır korunmuyorum.bebiş istiyoruz:(
geçen ay 11 inde regl oldum ortalama 1 hafta var reglime ama 2 gün önce pembe bir damla lekelenme oldu,kasıklarım ve belim ağrıyo arada ...ümitlenmek istemiyorum.
ama ne oluyo bana sizce???eyvahedigeldi smile

canım benımde öyle oldu adetıme 3 gun kala pembe sonrada kahverengı akıntım oldu sonra kesıldı suan adetımden 2 gun gectı ben yarın doktora gıdıcem bozdum kafayı:)

Back