Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Saruboceq
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende test yaptım dün akşam ama negatif çıktı. adetim geçeli 3. günüm. bakalım olmazsa kan testi yaptırcam. bide sabah yapmak gerekiomuş gebelik testini?? ben akşam yaptım ama ondan negatif olabilirmi:S
sabah yapmak daha ii diyorlar 4 saat durması gerekiyormuş idrarın.bir daha test yap sabah.ben kan testi yaptırmaya gittim bugün ordaki hemşire neden kan testi yaptırmak istiyorsunuz dedi.ben de emin olmak için dedim o da dedi ki:yanılma payı negatif çıkarsa olur dedi pozitifse kesindir dedi. sen de adet olmazsan kan testi yaptır testte negatif çıkan pozitif olabiliyormuş.
datca83 canım bu arada bebegın hayırlı olsun rabbım hayırlı dogumlar nasıp eder ınş
amin amin darısı size inşallah
inşallah yerleşme kanamasıdır o canım.
bu yerleşme kanamasını yenı duydum ama inş dedıgın gıbıdır canım...hala olmadım cunku,kasıgımdakı agrı devam..allahım hayırlısını versın...:bbo:
canım kasık ağrın var mı? bu da önemli çünkü. bi de göğüs ağrın var mı? canım bence test yapma çünkü tek çizgi çıkınca gerçekten yıkım oluyor bence sabret bekle başka şeyler düşünmeye çalış ne kadar zor olduğunu biliyorum ama tek çizgiyi görmektense bekle derim...
benım kasıklarımda agrım var,belımdede,göğüslerımde şiş aynı adet belırtılerım gıbı.bugun 2.gun hala regl olmadım...dedıgın gıbı ıdrarım koyu degıl akıntım yok,sadece dun kahverengı leke geldı regl oldum sandım ama devamı gelmedı...şaşkınım cookta strese sokmak ıstemıyom kendımı
- 21 Eylül 2010
- 1.927
- 2.305
- 248
sabah yapmak daha ii diyorlar 4 saat durması gerekiyormuş idrarın.bir daha test yap sabah.ben kan testi yaptırmaya gittim bugün ordaki hemşire neden kan testi yaptırmak istiyorsunuz dedi.ben de emin olmak için dedim o da dedi ki:yanılma payı negatif çıkarsa olur dedi pozitifse kesindir dedi. sen de adet olmazsan kan testi yaptır testte negatif çıkan pozitif olabiliyormuş.
haklısın.yarın sabah tekrar yapiim ozaman.
kızlar herkese gunaydın ben hala hastalanmadım ve bugun uyku halım ıyıce arttı ve sabah işe gec kaldım dun gece sabah 5 te asırı mıde bulantısıyla uyandım bu akşam test almayı dusunuyorum
canım hemen bı test yap ve bızede haber ver:) ınsallah hamılesındır...
kızlar herkese gunaydın ben hala hastalanmadım ve bugun uyku halım ıyıce arttı ve sabah işe gec kaldım dun gece sabah 5 te asırı mıde bulantısıyla uyandım bu akşam test almayı dusunuyorum
bencede yap testını.benımde bugun3.gun.dun yıne kahverengı leke geldı.bu benı umutsuzlastırıyo tabı.regl belırtılerımın aynısı ama olmuyorum işte.gebelık durumunda leke gelmemesı gerek bence ama bılmıyorum.bugun 13.00 da kan tahlılı vermeye gıdecem aile hekımımıme.hayırlısı olur ınsallah.
sonucu size bıldırırım,aslında emınım gıbı ama yıne de tahlılle netlestıreyım dedım...
evet cnm bende bı kez hamıle kaldım ama herhalde ozaman dıkkat etmemısım sadece goguslerımın cok agrıdıgını bılıyorum yarın hastalanmam gerek belkıde bu geceden baslıcak.. bılmıyorum ıns vardır bıseyler
benim 25 inde adat olmam gerekiyordu hala olmadım ama test apmak istemiyorum hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum..ozaman daha cok üzülüyorum aynı durumda sayılırız. bekleme beklenti duyguları.. hiç bisey hissetmiyorum bakalım hayırlısı..
güzel haberlerini bekliyorum seninde inş.benimde)):CüvCüv:
benim 25 inde adat olmam gerekiyordu hala olmadım ama test apmak istemiyorum hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum..ozaman daha cok üzülüyorum aynı durumda sayılırız. bekleme beklenti duyguları.. hiç bisey hissetmiyorum bakalım hayırlısı..
güzel haberlerini bekliyorum seninde inş.benimde)):CüvCüv:[/QUO
ben hastalandım cnm ya 3 gun oldu bıdahakı aya kaldı artık benımkısı napalım. benım ılk hamıleleıgımde 8 gun gecmıstı ben oyle test yapmıstım ve cok sılık bı sekılde cıkmıstı sonra kan testı yaptırdım orda kesınlestı ama düşükle sonuclandı benım kı uzerınden 4 ay gectı yenı bebek calısmalarına basladık:) kısmet.. ınsallah hamılesındır
canım hemen bı test yap ve bızede haber ver:) ınsallah hamılesındır...
bu akşam iş dönüşü yapıcam canım yarın sabah size sonucu yazarım benım akımtım 1 gun oldu artık hıc bışey yok beyaz akıntım var sadece ve ara ara bas dönmesı göğüslerimde agrı var ve bacaklarımda ayrıca acayıp halsizlik ve uyku hali var bakalım ne olacak bende merakla beklıyorum
kızlar bana acil cevap lütfen geçen ay 24 ünde hastalandım 36 37 günde bir olduğum için en geç bugün hasta olmam lazımdı cumartesiden beri 2 günde bir test yapıyorum negatif bi bugün çokkkk silikti test ama gölge gibi 3 gündürde adetliymişim gibi kasık ve karın ağrım var az önce tuvalette iç çamaşırımda kahve leke vardı hastalandım heralde dedim ama peçeteye falan hiç bişey gelmedi noldu şimdi hastalandım mı ben umutlar diğer aya mı kaldı
- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
kızlar bana acil cevap lütfen geçen ay 24 ünde hastalandım 36 37 günde bir olduğum için en geç bugün hasta olmam lazımdı cumartesiden beri 2 günde bir test yapıyorum negatif bi bugün çokkkk silikti test ama gölge gibi 3 gündürde adetliymişim gibi kasık ve karın ağrım var az önce tuvalette iç çamaşırımda kahve leke vardı hastalandım heralde dedim ama peçeteye falan hiç bişey gelmedi noldu şimdi hastalandım mı ben umutlar diğer aya mı kaldı
bir kaç saat daha bekle adet başlamışsa o kahverengi lekenin devamı gelir..başlamadıysa ya kesilir ya da hafif bir leke gibi gelir ki o da yerleşme kanaması olabilirr..inş ikinci seçenektir seninki canımmmm:Saruboceq: