Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar bisi dicem normalde ben regli olmadan önce goguslerim agrirdi ve kasiklarim agrirdi ama bu sefer ki fwrkli bu sefer gogusum çok fena agriyor ayrıca uclari da agriyor normalde hic olmaz birde kasiklarima ince ince sizilar giriyor bir sağ bir sola birde rahmim agriyor buda ilk kez oluyor sizce hamis olabilirmiyim offff ne zor ya offff

Kızlar yaa bu kasık ağrısı mahvetti beni yan yatamıyorum merdiven çıkarken çok ağrım oluyor ayakta fazla duramıyorum adetimin ilk günü gibi sancım oluryor daha 5-6 gün var adetime ne zaman tahlil yapayım ne zaman belli olur kii

Istersen idrar testi icin bir iki gun bekle canim. Ama cok merak ediyorsan bir tane sabah idrariyla yap. Bazen erken çıkmıyor idrarda. Kişiden kişiye değişiyor. En kesin sonuç kan testi

Bende ayni senin gibiyim benim adetimden 1 gün geçti test yapmaya korkuyorum bekle bence biraz daha günün geçsin en azindan olurmu kafani başka şeylerle meşgul etmeye calis yoksa cildirirsin

Olabilirsin canim

Istersen idrar testi icin bir iki gun bekle canim. Ama cok merak ediyorsan bir tane sabah idrariyla yap. Bazen erken çıkmıyor idrarda. Kişiden kişiye değişiyor. En kesin sonuç kan testi

2 gün önce merak edip yaptım canım ama negatif çıktı bugün akıntımda başladı yoğun bi şekilde adet mi olacağım acaba bilmiyorum

Bende ayni senin gibiyim benim adetimden 1 gün geçti test yapmaya korkuyorum bekle bence biraz daha günün geçsin en azindan olurmu kafani başka şeylerle meşgul etmeye calis yoksa cildirirsin

Haklısın canım ama ben düşünmek istemedikçe ortaya çıkan belirtiler şüphelendiriyor beni kafamda dolanıp duruyor. Sen neden test yapmıyorsun adetin geciktyse belli olur bence

Haklısın canım ama ben düşünmek istemedikçe ortaya çıkan belirtiler şüphelendiriyor beni kafamda dolanıp duruyor. Sen neden test yapmıyorsun adetin geciktyse belli olur bence
Negatif görme korkusundan dolayi yapamiyorum

Benim de göğüslerim ve ucu hem şiş hem ağrıyo ve acıyo genişlemiş gibi.. Göğüs ucu çevresi genişledi. Hamilelik belirtisi göğüslerde de çok oluyomuş canım.

Zor beklemek çok zor kimse anlamyir herkes stres yapma olur diyor kimi olmadığı için sanslisin gez hayatın tadını çıkar diyor...7 yıl oldu evleneli denemediğim yöntem kalmadı tahmini bile cektirdim soğan kuru bile içtim ...en son 9 kasım da aşılama oldum bugün 6.gunum için içime sığmıyor ...inşallah Rabbim herkese verir kimsenin kucağı boş kalmaz ...beklemek zorrrr zaman geçmiyor

Benim de göğüslerim ve ucu hem şiş hem ağrıyo ve acıyo genişlemiş gibi.. Göğüs ucu çevresi genişledi. Hamilelik belirtisi göğüslerde de çok oluyomuş canım.
Ayyy inşallah güzelim yasa inşallah hepimiz hamişizdir

Amin inşallah canim benim bak asilama olmuşsun strese sokma kendini inşallah hamissindir

İnşallah bu sefer olmuştur canim gobisindedir minik bebisin.

[QUOTE="sedamsf, post: 43551913, member: 714041"şallah canim benim bak asilama olmuşsun strese sokma kendini inşallah hamissindir[/QUOTE]
İnsalah canim alllah herkese nasip etsin kimsenin kucagi boş kalmasin

Kızlar iyi akşamlar bende inşallah bir bebek istiyorum 2 aydır çalışmalar sonuç vermedi bu ay yumurtlama gününü dikkate alıp gün aşırı ilişkiye girmeye başladık her birliktelikten sonra çok umutlanıyorum erken gebelik belirtileri neler aranızda fikir verecek olan var mi en azından onları yaşarsam umutlaniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…