Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim hastaneye gittim kan vermeden bi tuvalete gittim bide bakarimki regl olmusum gercekten bu gebelik testleri negatifte ciksa pozitifte ciksa kanmayin ya. Okadar moralim bozulduki hic kan vermeden ciktim geldim eve
Ya inanmiyorum :KK43: üzülme bir dahaki aya olur inşallah canim :KK43:

Hanimlaaar ben de bi heyecanla koştum size :KK25: bu ay ilk kez gercekten olsa ya diye dusunduk ve dun regl olmam lazimdi ama hala gelen giden yok test yaptim dun ve oncesinde negatif cikti. Ama normal donemlerden farkli oldugumu hissediyorum. Evlendigimden beri adete yakin gogus hassasiyetim cok az olurdu bu kez on gundur falan sismis ve agrili hissediyorum. Sol kasigimda da on gundur batma var hic gecmedi nerdeyse. Usuttuysem diye sicak tutuyom ama farketmiyo ara ara saplaniyo ama devamli bi baloncuk gibi pit pit hissediyorum ve batma var. Bu ara ciddi anlamda tavuk oldum 9da pert oluyom resmen sizma noduna geciyom. Bide genelde bel agrim yok ama az bi egilerek bi is yapsam hemen tutulur gibi siddetle agriyo bel ve sirt bolgem. Arkadaslar bebek olabilir dedi ama testler negatif. Pzt hala adet olmazsam kan testi yaptircam bilemedim kiiii :KK64:

Hanimlaaar ben de bi heyecanla koştum size :KK25: bu ay ilk kez gercekten olsa ya diye dusunduk ve dun regl olmam lazimdi ama hala gelen giden yok test yaptim dun ve oncesinde negatif cikti. Ama normal donemlerden farkli oldugumu hissediyorum. Evlendigimden beri adete yakin gogus hassasiyetim cok az olurdu bu kez on gundur falan sismis ve agrili hissediyorum. Sol kasigimda da on gundur batma var hic gecmedi nerdeyse. Usuttuysem diye sicak tutuyom ama farketmiyo ara ara saplaniyo ama devamli bi baloncuk gibi pit pit hissediyorum ve batma var. Bu ara ciddi anlamda tavuk oldum 9da pert oluyom resmen sizma noduna geciyom. Bide genelde bel agrim yok ama az bi egilerek bi is yapsam hemen tutulur gibi siddetle agriyo bel ve sirt bolgem. Arkadaslar bebek olabilir dedi ama testler negatif. Pzt hala adet olmazsam kan testi yaptircam bilemedim kiiii :KK64:
ufff aynı seyleri bende yasıyorum bu ay umutlanmak istemiyorum ya yine yıklırsa umudum diye tek fark benim sağ kasığımda o ağrı

Cnm ins hamilesindir..belirtilerin hamile oldugun yonde ...test lerde yanıtabiliyor en iyisi kan testi...sen yine bi kac gun sonra idrar testini uygula..belirtilerimiz benziyor aslinda bakalim bende haftaya adet olmazsam artik yaparim bir test:anneadayı:

L87, post: 43546114, member: 252155"]Doğru diyosun herşeyin bi vakti zaman i varda hep kendime suçluyorum neden böyle yapıyorum bilmiyorum ama çok daraldim artık allah im Selamet ver yarabbim inş Rabbim herkese bebek nasip eylesin[/QUOTE]
Cnm ne zamandir korunmuosn..stres yapmak iyi değil sakin ol herseyin hayirlisi[/QUOTE]
Doğru diyosun herşeyin bi vakti zaman i varda hep kendime suçluyorum neden böyle yapıyorum bilmiyorum ama çok daraldim artık allah im Selamet ver yarabbim inş Rabbim herkese bebek nasip eylesin
Cnm ne zamandir korunmuosn..stres yapmak iyi değil sakin ol herseyin hayirlisi[/QUOTE]
Bir buçuk yildir korunmuyoruz hayırlısı

kızlar benim bu ay hormonlarımda bi farklılık var sanki tüğlerim ağdayla almama rağmen bir haftada yeniden cıktı normalde bir ay sürerdi sonra yumurtlama zamanımda kasık ağrım olurdu ama gecerdi ama bu ay gecmedi sağ kasığıma sancı giriyo ara ara sızlıyo ve gögüslerim adetime 3 gün kala anca şişerdi sızlardı ama bu ay adetime daha 10 gün varken şişti sızlıyo adet olacakmışım gibi ağrılarım var sizce neden olabilir hamilemiyim acaba diye düsünmek istemiyorum ama yasayan varmı bu sekilde eğer adet olursam doktora gitcem hemen

Ay valla lavaboya gitmeye korkuyorum dun olmadim bugün olurum diye ödüm kopuyor kasiklarim çok batiyor ama sol taraf sağda bisi yok henüz :KK17:

Bazen ictigimiz haplardan olabiliyor cnm oyle şeyler yada hormonlarimiz adet olacagimozda da değişiyor öyle de olabiliyor diye biliyorum ben
Canim folik asit harici hicbir ilac kullanmiyorumki ama neden boyle oluyor testte pozitif cikip sora hemen o gun veya ertesi gun regl oluyorum :KK43:

Bazen ictigimiz haplardan olabiliyor cnm oyle şeyler yada hormonlarimiz adet olacagimozda da değişiyor öyle de olabiliyor diye biliyorum ben
ben hiç ilaç kullanmıyorum canım esimde sperm eksikliği var o kullanıyo ben ağrı kesici bile içmiyorum bebek tutarda bi zarar verir ilaç bebeğe diye amann işte umut

Canim hastaneye gittim kan vermeden bi tuvalete gittim bide bakarimki regl olmusum gercekten bu gebelik testleri negatifte ciksa pozitifte ciksa kanmayin ya. Okadar moralim bozulduki hic kan vermeden ciktim geldim eve
Inanmiyorum nasil olur ya. Adetin geçikmisti idrar testleri de pozitifti. Neyse bozma moralini. Belki cok yogun gelmez adetin.

[QUOTE="Alsngzm, post: 43546824, member: folik asit harici hicbir ilac kullanmiyorumki ama neden boyle oluyor testte pozitif cikip sora hemen o gun veya ertesi gun regl oluyorum :KK43:[/QUOTE]
Ah ah bu testlere kadinlara stese sokalim diye uretmisler sanki hayırlısıccanım ya hormonları na baktirdinmiki

[QUOöyle nazarnur, post: 43546826, member: 676443"]ben hiç ilaç kullanmıyorum canım esimde sperm eksikliği var o kullanıyo ben ağrı kesici bile içmiyorum bebek tutarda bi zarar verir ilaç bebeğe diye amann işte umut[/QUOTE]
Hep oyle ya hep bbi umut her ay bekliyoruz hayirlisiyla

Inanmiyorum nasil olur ya. Adetin geçikmisti idrar testleri de pozitifti. Neyse bozma moralini. Belki cok yogun gelmez adetin.
Vallaha bende anlamadim canim nasil olur boyle gecen ayda bana aynisi oldu ama. Test yaptim pozitif cikti kan verdim ogun negtaif dediler ertesi gunu regl oldum. Kist var desem imkansiz regl oldugum gun doktora gittim ultrasonla muayne oldum tertemiz. Anlamadim cidden

Kizlar herkese bol bol Selamet le hoscakalin banada tabikide :KK43:( tlfnumdan galiba msjlarim karışıyor cvp falan yazamıyorum görüşürüz inş her güzel güneşli sabah a büyük sürprizler le uyaniriz umutlarimiz daim olsun

Ben de kaçtır iç çamaşırımda görüyorum ama geldiğini hiç hissetmiyorum. Ter olabilir diye düşündüm ama şüpheye düştüm şimdi
Yok canım bendeki yer değil bildiğin idrarrr kCirir gibi şu geliyor hani çok degilsede cqmasirimmm islaniyor normalde böyle olmazdı bu ay niye böyle oluyor anlmdm

X