Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba ar sizlere bir konuda danışmak istiyorum yaşadığım bu durum sizdede oluyor mu çok merak ediyorum daha adetime hemen hemen iki haftavar benden sıvı geliyor gelen siviaaa akıntı değilde hani insan kucuhunu kaçırır tutamazya bende de o şekilde sıvı geliyor bildiğiniz su gibi bu ne oluyor çok merak ediyorum.acaba sizde yasiyormusunuz yada gebelik belirtisimidir
Cnm wc de mi gelio yoksa normal bi anda ic camasirina mi damlio anlamadim..gebelik belirtilerinde hic bole bise okumamaistim ama belki de ben bilmiyorum...bi arastirmak lazim netten

Arkadaşlar merhaba ar sizlere bir konuda danışmak istiyorum yaşadığım bu durum sizdede oluyor mu çok merak ediyorum daha adetime hemen hemen iki haftavar benden sıvı geliyor gelen siviaaa akıntı değilde hani insan kucuhunu kaçırır tutamazya bende de o şekilde sıvı geliyor bildiğiniz su gibi bu ne oluyor çok merak ediyorum.acaba sizde yasiyormusunuz yada gebelik belirtisimidir
Cnm baktim netten simdi hamilelerde ya da dusuk yapanlarda (ALLAH KORUSUN) olabilen biseymis...vjndan su gelmesine bak netten yazio biseler..ins hamilesindir cnm

Tebrikler canim bence hamissin bu testlerin hepsi pozitif cikamaz herhalde var demekki bebis kan testi yaptir bence hemen çok sevindim canim dua et bize:emir_bebek::anneadayı::21:
Gercekten bu testler bana kafayi yedirtecek acayip cizgi belli oldu sonra bi baktim cizgi yok kayboldu. Gidecem birazdan ozelde kan verecem kafayi yicem ya moralim bozuldu cok

Ben de kaçtır iç çamaşırımda görüyorum ama geldiğini hiç hissetmiyorum. Ter olabilir diye düşündüm ama şüpheye düştüm şimdi

Birazdan gidip yaptiracam canim ozelde. Okadar cok belirginlestiki buraya yolladiktan sonra resmi,demin yine bi bakayim dedim cizgi kaybolmus hicbisey yok
Testin üzerinde de yazıyo zaten bekledikten sonra değişebilir itibar etmeyin gibi bişeyler. Bi defa kullNdım ben öyle hatırlıyorum en azından. Sen içini ferah tut hayırlısıyla kucağına alıp güzel günlerini görürsün inşAllah

Cnm adetten bi kac gun once ve bi kac gun sonra hamile olma olasiligi düşük diye biliyorum aslinda..ama yine de belli olmz tabi...iliskiden hemen sonra cikmaz ama adetin geciktikten sonra cikio genelde test ya da adetten bi kac gun once bazilarinda çıkabilir...ilk hamileligin icin uzuldum cnm ins hayirlisiyla saglikli bir bebegin olur
Sağol Can'ım Allah razı olsun. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

Gercekten bu testler bana kafayi yedirtecek acayip cizgi belli oldu sonra bi baktim cizgi yok kayboldu. Gidecem birazdan ozelde kan verecem kafayi yicem ya moralim bozuldu cok
Cnm hemen bozma moralini...kac kere pozitif cikti test ... En iyisi kan tahlili ol icin rahat etsin..iyi haberlerini bekliyoruz

Adetine 1-2 gun kala yumurtlama olmaz ki. Oldu diyelim zaten yumurtanin dollenip rahme yerlesmesi 10 gün. O yuzden kanda b-hcg cikamaz son iliskinizden bugüne. Adetin yine gelmezse o zaman gec yumurtladin yumurta dollendi rahme dogru ilerliyor. Bekleyeceksin o zaman canim.
Hayırlısı inşAllah. İlk hamileliğimde de geç yumurtlamıştım. 46 mm kistim var onun içim korunmuştuk bu ay. Kist erisin diye soğan kürü yapmıştım. Bi yandan olmasını çok istiyorum bi yandan da korkuyorum

Merhaba arkadaşlar. Bir şey soracaktım. Benim dün adet gunumdu ve adet oldum. Fakat çok az pembe renginde geldi. Bugunde su gibi kahverengi akıntı geldi. Bu yerleşme kanaması mi oluyor. Bu arada bel ağrım da var. Adetimi 2. Günü bugün.

Merhaba arkadaşlar. Bir şey soracaktım. Benim dün adet gunumdu ve adet oldum. Fakat çok az pembe renginde geldi. Bugunde su gibi kahverengi akıntı geldi. Bu yerleşme kanaması mi oluyor. Bu arada bel ağrım da var. Adetimi 2. Günü bugün.
Cnm genelde yerlesme kanamasi pembe ve kahverengi oluyor ama tam adet gününde gelir mi onu bilmiyorum..yogun mu geliyor leke seklinde mi..

Ah kizlar öleceğim stresten iki aydir hiç stres yok diye seviniyordum son günlere yaklaştıkça hep strese giriyorum eşim de kızıyor hep stres diye diye evde kaldim mi yalniz başıma hee daha çok strese giriyorum beş gün var daha adetime şimdiden başladım stese çok hüsrana uğradım artik bebis istiyorum rabbim kimsenin kucağına boş bırakma

Ah kizlar öleceğim stresten iki aydir hiç stres yok diye seviniyordum son günlere yaklaştıkça hep strese giriyorum eşim de kızıyor hep stres diye diye evde kaldim mi yalniz başıma hee daha çok strese giriyorum beş gün var daha adetime şimdiden başladım stese çok hüsrana uğradım artik bebis istiyorum rabbim kimsenin kucağına boş bırakma
Cnmm sakin ol..yetiskin icin boyama kitapları var onlari kullan ya da kitap oku...boyama yapmak cok iyi geliyor ama tavsiye ederim...amin ins her anne adayi bu kutsal duyguyu tadar anne olur...sen de ins hamilesindir cnm ama sakin stres yapma bu ay olmazsa diger ay olmazsa diger ay..pes etmek yok..Allah im biliyor dogru zamani cnm sakin stres yapma..

bende bir kaç defadır oluyo öncesinde hiç olmuyodu. çok değil zaten hafif ıslak oluyo
O hepimizde oluyor cnm...bende de oluyor bazen..ama arkadasimizin bahsettigi daha yogun bir islaklik..donem donem bende de oluo belki usutmekten belki bebekten ya da yumurtlama zamani normal yani:KK36:

Cnmm sakin ol..yetiskin icin boyama kitapları var onlari kullan ya da kitap oku...boyama yapmak cok iyi geliyor ama tavsiye ederim...amin ins her anne adayi bu kutsal duyguyu tadar anne olur...sen de ins hamilesindir cnm ama sakin stres yapma bu ay olmazsa diger ay olmazsa diger ay..pes etmek yok..Allah im biliyor dogru zamani cnm sakin stres yapma..
o boyamalar bende daha çok stres yapıyo :KK70:

X