Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

TE="ASSELL87, post: 43546043, member: 252155"]Cnmm sakin ol..yetiskin icin boyama kitapları var onlari kullan ya da kitap oku...boyama yapmak cok iyi geliyor ama tavsiye ederim...amin ins her anne adayi bu kutsal duyguyu tadar anne olur...sen de ins hamilesindir cnm ama sakin stres yapma bu ay olmazsa diger ay olmazsa diger ay..pes etmek yok..Allah im biliyor dogru zamani cnm sakin stres yapma..[/QUOTE]

Doğru diyosun herşeyin bi vakti zaman i varda hep kendime suçluyorum neden böyle yapıyorum bilmiyorum ama çok daraldim artık allah im Selamet ver yarabbim inş Rabbim herkese bebek nasip eylesin

Doğru diyosun herşeyin bi vakti zaman i varda hep kendime suçluyorum neden böyle yapıyorum bilmiyorum ama çok daraldim artık allah im Selamet ver yarabbim inş Rabbim herkese bebek nasip eylesin[/QUOTE]
Cnm ne zamandir korunmuosn..stres yapmak iyi değil sakin ol herseyin hayirlisi

Yoğun değil hatta sadece dün geldi çok bugun sabah da biraz kahverengi geldi o da su gibi. Bir daha gelmedi.
Ayyy tamam o zaman yerlesme kanamasi olabilir...test yap istersen belki cikar..ben ilk gebeligimde hic yerlesme kanamasi yasamadim o yuzden bilmiyorm ama teyzem de olmustu..adet olmus gibi kan geldi sonra kesildi simdi oglu 8 yasina :) :) darisi sana ins

Cnm hemen bozma moralini...kac kere pozitif cikti test ... En iyisi kan tahlili ol icin rahat etsin..iyi haberlerini bekliyoruz
Canim hastaneye gittim kan vermeden bi tuvalete gittim bide bakarimki regl olmusum gercekten bu gebelik testleri negatifte ciksa pozitifte ciksa kanmayin ya. Okadar moralim bozulduki hic kan vermeden ciktim geldim eve

Canim hastaneye gittim kan vermeden bi tuvalete gittim bide bakarimki regl olmusum gercekten bu gebelik testleri negatifte ciksa pozitifte ciksa kanmayin ya. Okadar moralim bozulduki hic kan vermeden ciktim geldim eve
Ciddi misin yaaa...nasil oluyor anlamadim ki...neyse cnm vardir bunda da bir hayir..uzme kendini ya aklim almadi simdi..normalde gecikme oluyor muydu..

Ciddi misin yaaa...nasil oluyor anlamadim ki...neyse cnm vardir bunda da bir hayir..uzme kendini ya aklim almadi simdi..normalde gecikme oluyor muydu..
Yok canim hic gecikmem olmaz evlenmeden oncede olmazdi evlendikten sonrada hic olmadi aksine hep erken olurum. Bende gercekten anlamadim yani bildigin regl sancisi cekiyorum suan ve testlerin hepsi yalanmis yani. Moralim sifirin altinda

keşke test yaptırsaydın. doktorum bana bazen günün geçer ama hamile olduğunun farkına varmazsın adet olunca da geç oldum sanırsın kadınlar farkında olmadan çok düşük yapıyolar demişti. test yapsan düşük mü adet mi onu anlardın. ne kadardır deniyorsunuz hiç hamile kalabildin mi?

Yok canim hic gecikmem olmaz evlenmeden oncede olmazdi evlendikten sonrada hic olmadi aksine hep erken olurum. Bende gercekten anlamadim yani bildigin regl sancisi cekiyorum suan ve testlerin hepsi yalanmis yani. Moralim sifirin altinda
Belki yerlesme kanamasi ay bilemedim ki ya...bu kadar tesafuf olur mu ki ya..keske gitmisken bi sorsaydin doktora

Teşekkür ederim. Benim bir kızım var ben de ilkinde böyle bir şey yasamamistim hayırlısı olur inşallah. Biraz bekleyeyim belki gelir diye.

Bi an onu dusundum canim ama eger dusuksede bilmek istemedim acikcasi. 5aydir istiyoruz ama bu 2.ay olacak ciddi calisma yaptigimiz. Hakkimizda hayirlisi artik. Yok canim,eger olursa bir gun ilk gebeligim olacak

Belki yerlesme kanamasi ay bilemedim ki ya...bu kadar tesafuf olur mu ki ya..keske gitmisken bi sorsaydin doktora
Hic yerlesme kanamasi olabilcegini zannetmiyorum canim cunku cektigim sanci gercekten regl sancisi pazrtsi gunu kendi doktoruma gitmeyi dusunuyorum ona anlatacam durumu bakalim o ne diyecek

Gercekten bu testler bana kafayi yedirtecek acayip cizgi belli oldu sonra bi baktim cizgi yok kayboldu. Gidecem birazdan ozelde kan verecem kafayi yicem ya moralim bozuldu cok
Canim bozma moralini hayirlisi olsun inşallah bebisin seninledir bence var bebis üzülme

kızlar benim bu ay hormonlarımda bi farklılık var sanki tüğlerim ağdayla almama rağmen bir haftada yeniden cıktı normalde bir ay sürerdi sonra yumurtlama zamanımda kasık ağrım olurdu ama gecerdi ama bu ay gecmedi sağ kasığıma sancı giriyo ara ara sızlıyo ve gögüslerim adetime 3 gün kala anca şişerdi sızlardı ama bu ay adetime daha 10 gün varken şişti sızlıyo adet olacakmışım gibi ağrılarım var sizce neden olabilir hamilemiyim acaba diye düsünmek istemiyorum ama yasayan varmı bu sekilde eğer adet olursam doktora gitcem hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…