Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bence de git bi kan testi yaptır hemen özellerde 1-2 saate veriliyor devlete gidersen yarına kalır bizde burda dokuz doğururuz valla seni beklemekten

Kızlar adetime 1-2 gün varken eşimle korunmadan ilişkiye girdik Ondan önce hep korunmuştuk. şimdi adetim 5gün geçti. 3gün önce kan testi yaptırdık negatif çıktı. Sizce testi erken yaptığımız için mi negatif çıktı. Son İlişkinin üzerinden de 4 gün geçmişti. Pek geçmezdi günüm. Bir düşüğüm var adetim Geçmeden erken gebelik testi yapmıştık negatif çıkmıştı günüm 2-3 geçmişti ama test yaptım diye şüphelenmemiştim şiddetli karın Ağrı'sıyla acile gitmiştik bhcg 33 çıkmıştı hatta doktor dün yapsak çıkmazdı demişti. 1ay hamile kaldım ama sonra kalbi atmıyor dediler aldılar bebeğimi Şimdi de hala adet olmadım çok hafif karnım ağrıyor adet olacak gibi değilim sanki. İlişkideki kaç gün sonra çıkar kan testinde bilen var mı acaba

Kızlar adetime 1-2 gün varken eşimle korunmadan ilişkiye girdik Ondan önce hep korunmuştuk. şimdi adetim 5gün geçti. 3gün önce kan testi yaptırdık negatif çıktı. Sizce testi erken yaptığımız için mi negatif çıktı. Son İlişkinin üzerinden de 4 gün geçmişti. Pek geçmezdi günüm. Bir düşüğüm var adetim Geçmeden erken gebelik testi yapmıştık negatif çıkmıştı günüm 2-3 geçmişti ama test yaptım diye şüphelenmemiştim şiddetli karın Ağrı'sıyla acile gitmiştik bhcg 33 çıkmıştı hatta doktor dün yapsak çıkmazdı demişti. 1ay hamile kaldım ama sonra kalbi atmıyor dediler aldılar bebeğimi Şimdi de hala adet olmadım çok hafif karnım ağrıyor adet olacak gibi değilim sanki. İlişkideki kaç gün sonra çıkar kan testinde bilen var mı acaba
Cnm adetten bi kac gun once ve bi kac gun sonra hamile olma olasiligi düşük diye biliyorum aslinda..ama yine de belli olmz tabi...iliskiden hemen sonra cikmaz ama adetin geciktikten sonra cikio genelde test ya da adetten bi kac gun once bazilarinda çıkabilir...ilk hamileligin icin uzuldum cnm ins hayirlisiyla saglikli bir bebegin olur

Adetine 1-2 gun kala yumurtlama olmaz ki. Oldu diyelim zaten yumurtanin dollenip rahme yerlesmesi 10 gün. O yuzden kanda b-hcg cikamaz son iliskinizden bugüne. Adetin yine gelmezse o zaman gec yumurtladin yumurta dollendi rahme dogru ilerliyor. Bekleyeceksin o zaman canim.

Canimmmm simdiii test yaptimmm bi baksana yaa bende sana yazacaktimm hemennn. Bugun bat geceli 4. gun
Belki bekleme süresinde yatay olarak koymamış olabilirsiniz; bu nedenle dağınık gibi çıkmış da olabilir. zaten saklayın, görüntünün yarın bile değiştiğini daha netleştiğini görebilirsiniz. Özelde ben 20 tl ye test taptırdım hem de yarım saat sonra sonucu aldım. Kan testi yaptırsanız içiniz de daha rahat eder. Çok kocaman tebrikler :))

Canimmmm simdiii test yaptimmm bi baksana yaa bende sana yazacaktimm hemennn. Bugun bat geceli 4. gun
Tebrikler canim bence hamissin bu testlerin hepsi pozitif cikamaz herhalde var demekki bebis kan testi yaptir bence hemen çok sevindim canim dua et bize:emir_bebek::anneadayı::21:

Ayyy çok sevindim canım :))) çift çizgi gibi görünüyor silik çizgi de hamilelik var anlamına geliyor inşAllah hamilesindir bence hemen kan testi de yaptır :))

Arkadaşlar merhaba ar sizlere bir konuda danışmak istiyorum yaşadığım bu durum sizdede oluyor mu çok merak ediyorum daha adetime hemen hemen iki haftavar benden sıvı geliyor gelen siviaaa akıntı değilde hani insan kucuhunu kaçırır tutamazya bende de o şekilde sıvı geliyor bildiğiniz su gibi bu ne oluyor çok merak ediyorum.acaba sizde yasiyormusunuz yada gebelik belirtisimidir

Arkadaşlar merhaba ar sizlere bir konuda danışmak istiyorum yaşadığım bu durum sizdede oluyor mu çok merak ediyorum daha adetime hemen hemen iki haftavar benden sıvı geliyor gelen siviaaa akıntı değilde hani insan kucuhunu kaçırır tutamazya bende de o şekilde sıvı geliyor bildiğiniz su gibi bu ne oluyor çok merak ediyorum.acaba sizde yasiyormusunuz yada gebelik belirtisimidir

Bi tanıdığım bunu ilişki sırasında yaşıyordu canım doktora gitti tahliller yapıldı doktor ilk olarak idrar kaçırma olabilir demiş ama tahlil sonuçları sonrasında bazen kadınların içinde sıvı birikebiliyormuş o yüzden aniden gelebiliyormuş demiş doktor. Mutlaka doktora görün canım seninkide normaldir inşAllah.

Bi tanıdığım bunu ilişki sırasında yaşıyordu canım doktora gitti tahliller yapıldı doktor ilk olarak idrar kaçırma olabilir demiş ama tahlil sonuçları sonrasında bazen kadınların içinde sıvı birikebiliyormuş o yüzden aniden gelebiliyormuş demiş doktor. Mutlaka doktora görün canım seninkide normaldir inşAllah.
Canim daha dün gittim hiç birsey yo dedi çok tuhaf bişey hani insan idrariniiii kacirrua bende de bir anda geliyor su kokusuz akıntı değil yani

Günaydın arkadaşlar
Grubun eskilerindenim
Salı günü 36. Haftada tansiyon sebebiyle erken doğum yaptım bebegim küvezde ve hiç göremedim bende hala hastanedeyım
Pazartesi nasip olursa taburcu olacagız
Aylar önce bende grupta her ay test yapıp belirti aramaktan psikolojım bozulmuşken sürprız hamileliğimi ögrendim Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenın kucagını boş bırakmasın

kuzuummm çok sevindim maşallah minnoşa. inşallah bir an önce çıkar küvezden. kaç kilo doğdu ki kuzum miniciktir o şimdi Allahım sağlığını şifasını versin bir an önce sen nasılsın? seni de çok tutmuşlar hastanede umarım her şey iyiye gider canım benim Rabbim sizi korusun. sağlıklı güzel uzun ömürler versin ikinize de...

X