- 27 Ekim 2015
- 493
- 188
O zaman canim biraz daha sabredip adet gününün gecmesini bekleyeceksin. İnşallah hamilesindir Allah hepimize nasip etsinHayir canim hic test yapmadim duramam yaparim diye test bile almadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman canim biraz daha sabredip adet gününün gecmesini bekleyeceksin. İnşallah hamilesindir Allah hepimize nasip etsinHayir canim hic test yapmadim duramam yaparim diye test bile almadim
Canım kişiye göre değişiyor belirtiler başlama zamanı filan. Hatta aynı kişide bile diğer hamileliğinde farklı olabiliyor yani ne desek yalan olurMerhaba arkadaşlar adetime daha sekiz gün var ama yumurtladığımı hissettikten sonra mide bulantilarım başladı ve başım ağır geliyor bana bazen kendimi bayılacakmış gibi hissediyorum mide bulantilarım sabahları daha fazla oluyo geceleri ayak yanmaları başladı bir kaç gündür ama bunlar psikolojik olduğunu da düşünüyorum bazen çünkü anne olmayı çok istiyorum acaba belirtiler bu kadar erken başlayabilir mi çok merak ediyorum bu sefer hamile kalmayı çok istiyorum
Canım baya gecikmiş ve gebelikte negatifse doktora görün bence hem kan testini de yaptırır sana o kanda bakmak istediklerine de bakar.Yok silik de çıkmadı maalesef.. Çok teşekkür ederim. Bi 2 gün sonra kan testi yaptırcam o zaman. Bende çok fazla bi belirti yok o yüzden kararsız kaldım
Yok canim gecikme yasamam bilmem yani gecikme problemimin oldugunu. Umarim dedigin gibidir dualarimiz birbirmizin ustunde olsun hep yaptiracam kan kestinide bikac gun daha bekledikten sonra hayirlisi hakkimizda artik :))Daha önce adet günün hic gecikmediyse ve sabahta silik cizgi gorduysen o zaman hamilesinnnn canimmm. Tebriklerr belirtilerin de hamilelik belirtileri. En kisa zamanda kan testi yaptir o zaman canim. Allah bebisini kucagina almayi nasip etsin darisi başımıza
inş.canım bakalım bide yolculuğa çıkmam gerek 9 saatlik ayın 20 sinde napıcamı bilemedim33 olduysa artıyor demektir. ilk etapta doktorlar temkinli oluyor canım ... inşallah artacak ben inanıyorum
Kızlar biz 4-5 aydır deniyoruz ama olmuyor. Etrafımda benle yakın Zaman da denemeye başlayıp hamile olanlar var. Ama bende tık yok. Sizce doktora ne Zaman gitmeliyim ? Kendimi kötü hissediyorum.
Amin tatlim inşallah allah sabir ve bebis versinn inşallah hepimizeO zaman canim biraz daha sabredip adet gününün gecmesini bekleyeceksin. İnşallah hamilesindir Allah hepimize nasip etsin
Ah canim bende de ayni stresli bekleyisler var benimde 3gun gecikti hala olmadim ama kan tahlilinden de korkuyorum negatifi ogrenirsem diye test yaptim iki tane ikisinde de sacma ikinci cizgiler cikti anlayamadim tam olarak sen gebelik testi yaptinmi hic?Ay kizlar ben akilli regli günümü 16 saniyorum reglim bugün benim aslında ben 28 günde bir regli oluyorum ayyy allahim ölçümü acaba bu defa bebisim geldimi annesine
Merhaba arkadaşlar adetime daha sekiz gün var ama yumurtladığımı hissettikten sonra mide bulantilarım başladı ve başım ağır geliyor bana bazen kendimi bayılacakmış gibi hissediyorum mide bulantilarım sabahları daha fazla oluyo geceleri ayak yanmaları başladı bir kaç gündür ama bunlar psikolojik olduğunu da düşünüyorum bazen çünkü anne olmayı çok istiyorum acaba belirtiler bu kadar erken başlayabilir mi çok merak ediyorum bu sefer hamile kalmayı çok istiyorum
Kizlar test yaptim yeniden kapagini cikardim daha net gozuksun diye :))) bu ne demek sizce cift cizgi olarak dikkate almalimiyim?
İnsallah dedigin gibidir arkadasim dualarim o yonde hepp Rabbim gonlumuze gore versin tez zamandaÇizgi silik çıkıncada hamile olarak kabul ediliyor canım hayırlısı olsun inşAllah hamilesindir gözün aydın :)))
Hayir canim ben daha hic test yapmadim almadim bile yaparim duramam diyeAh canim bende de ayni stresli bekleyisler var benimde 3gun gecikti hala olmadim ama kan tahlilinden de korkuyorum negatifi ogrenirsem diye test yaptim iki tane ikisinde de sacma ikinci cizgiler cikti anlayamadim tam olarak sen gebelik testi yaptinmi hic?
Canim sen başka marka test alsana belki o testler sorunludurAh canim bende de ayni stresli bekleyisler var benimde 3gun gecikti hala olmadim ama kan tahlilinden de korkuyorum negatifi ogrenirsem diye test yaptim iki tane ikisinde de sacma ikinci cizgiler cikti anlayamadim tam olarak sen gebelik testi yaptinmi hic?
Cnmmm ya silikte olsa cizgi gormussun ya bence sen hamilesin..cok sevindim darisi bize inss...hayirlisi olsun...bak adetin gecikmis silik cizgi gormussun ee ne diyelim hayirlsiiyla alirsin ins o miss gibi cennet kokan melegini..ins kanda pozitif cikar saglikli bir gebelik gecirirsinAh canim bende de ayni stresli bekleyisler var benimde 3gun gecikti hala olmadim ama kan tahlilinden de korkuyorum negatifi ogrenirsem diye test yaptim iki tane ikisinde de sacma ikinci cizgiler cikti anlayamadim tam olarak sen gebelik testi yaptinmi hic?