Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar adetime daha sekiz gün var ama yumurtladığımı hissettikten sonra mide bulantilarım başladı ve başım ağır geliyor bana bazen kendimi bayılacakmış gibi hissediyorum mide bulantilarım sabahları daha fazla oluyo geceleri ayak yanmaları başladı bir kaç gündür ama bunlar psikolojik olduğunu da düşünüyorum bazen çünkü anne olmayı çok istiyorum acaba belirtiler bu kadar erken başlayabilir mi çok merak ediyorum bu sefer hamile kalmayı çok istiyorum
Canım kişiye göre değişiyor belirtiler başlama zamanı filan. Hatta aynı kişide bile diğer hamileliğinde farklı olabiliyor yani ne desek yalan olur

Yok silik de çıkmadı maalesef.. Çok teşekkür ederim. Bi 2 gün sonra kan testi yaptırcam o zaman. Bende çok fazla bi belirti yok o yüzden kararsız kaldım
Canım baya gecikmiş ve gebelikte negatifse doktora görün bence hem kan testini de yaptırır sana o kanda bakmak istediklerine de bakar.

arkadaslar dudak kuruması hamılelık belırtısı degıldır dımı? son günlerde dudaklarım cok kuruyor ve sureklı su ıcer oldum.

Daha önce adet günün hic gecikmediyse ve sabahta silik cizgi gorduysen o zaman hamilesinnnn canimmm. Tebriklerr :KK73::KK73::KK73:belirtilerin de hamilelik belirtileri. En kisa zamanda kan testi yaptir o zaman canim. Allah bebisini kucagina almayi nasip etsin darisi başımıza :KK9::KK9:
Yok canim gecikme yasamam bilmem yani gecikme problemimin oldugunu. Umarim dedigin gibidir dualarimiz birbirmizin ustunde olsun hep :KK200: yaptiracam kan kestinide bikac gun daha bekledikten sonra hayirlisi hakkimizda artik :))

Ya ben 4 aylık evliyim ilk 4 ay 3 ay hiç adet olmadım doktora gittim hersey normal hormon testi falan hep iyi çıktı bu ay adet oldum bu 2 haftadır kasıklarım özellikle sağ kasıgim agriyo bazen karnima bıçak saplaniyo gibi 3 Gündür de hafif mide bulantısı var beldede ara sıra ağrı oluyo adetime 2 gün var 2 hafta önce test yaptık çıkmadı sence hamilemiyim

Kızlar biz 4-5 aydır deniyoruz ama olmuyor. Etrafımda benle yakın Zaman da denemeye başlayıp hamile olanlar var. Ama bende tık yok. Sizce doktora ne Zaman gitmeliyim ? Kendimi kötü hissediyorum.

Kızlar biz 4-5 aydır deniyoruz ama olmuyor. Etrafımda benle yakın Zaman da denemeye başlayıp hamile olanlar var. Ama bende tık yok. Sizce doktora ne Zaman gitmeliyim ? Kendimi kötü hissediyorum.

Önce herseyin bi vakti saati zaman i var demekki bizde bir buçuk yildir olmuyor doktor a gittik hiç bişey çıkmadı herşey normal ama bi kere bizdr 4 aylıkken gitmiştik bir sene dolunca gelin dediler ama git bence en yakın zamanda stres ten kurtuluyorsun için rahatlar

Kizlar kasiklarima bicaklar saplaniyir reglim ayin 16 gogusler sisti patlicak belde fena ay bayilacam :KK17:

Ay kizlar ben akilli regli günümü 16 saniyorum reglim bugün benim aslında ben 28 günde bir regli oluyorum ayyy allahim ölçümü acaba bu defa bebisim geldimi annesine :KK17:

Ay kizlar ben akilli regli günümü 16 saniyorum reglim bugün benim aslında ben 28 günde bir regli oluyorum ayyy allahim ölçümü acaba bu defa bebisim geldimi annesine :KK17:
Ah canim bende de ayni stresli bekleyisler var benimde 3gun gecikti hala olmadim ama kan tahlilinden de korkuyorum negatifi ogrenirsem diye :KK43: test yaptim iki tane ikisinde de sacma ikinci cizgiler cikti anlayamadim tam olarak :KK43: sen gebelik testi yaptinmi hic?

Merhaba arkadaşlar adetime daha sekiz gün var ama yumurtladığımı hissettikten sonra mide bulantilarım başladı ve başım ağır geliyor bana bazen kendimi bayılacakmış gibi hissediyorum mide bulantilarım sabahları daha fazla oluyo geceleri ayak yanmaları başladı bir kaç gündür ama bunlar psikolojik olduğunu da düşünüyorum bazen çünkü anne olmayı çok istiyorum acaba belirtiler bu kadar erken başlayabilir mi çok merak ediyorum bu sefer hamile kalmayı çok istiyorum

Sanki tam olarak beni anlatmışsın canım. Kime bahsetsem bu kadar çabuk olmaz belirtileri diyor bünyeye göre değişiyor mu yoksa psikolojik mi bilmiyorum ama ilişki sonrası hemen kasık ve bel ağrısı başladı hiç böyle olmamıştım anlam veremedim.

Ah canim bende de ayni stresli bekleyisler var benimde 3gun gecikti hala olmadim ama kan tahlilinden de korkuyorum negatifi ogrenirsem diye :KK43: test yaptim iki tane ikisinde de sacma ikinci cizgiler cikti anlayamadim tam olarak :KK43: sen gebelik testi yaptinmi hic?
Hayir canim ben daha hic test yapmadim almadim bile yaparim duramam diye

Canim sen başka marka test alsana belki o testler sorunludur

Cnmmm ya silikte olsa cizgi gormussun ya bence sen hamilesin..cok sevindim darisi bize inss...hayirlisi olsun...bak adetin gecikmis silik cizgi gormussun ee ne diyelim hayirlsiiyla alirsin ins o miss gibi cennet kokan melegini..ins kanda pozitif cikar saglikli bir gebelik gecirirsin:KK36::KK73::KK73::KK73::KK9:

X