Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaslar sıze bır sorum olcak eger bu ay hamıle kalmazsam adetımın ucuncu gın tedavıye baslancak hormon ve sperm testı yapılcak bende ılk yapılcak sey ne bılgınız vrmı

Merhaba arkadaşlar adetime daha sekiz gün var ama yumurtladığımı hissettikten sonra mide bulantilarım başladı ve başım ağır geliyor bana bazen kendimi bayılacakmış gibi hissediyorum mide bulantilarım sabahları daha fazla oluyo geceleri ayak yanmaları başladı bir kaç gündür ama bunlar psikolojik olduğunu da düşünüyorum bazen çünkü anne olmayı çok istiyorum acaba belirtiler bu kadar erken başlayabilir mi çok merak ediyorum bu sefer hamile kalmayı çok istiyorum

A

aynen herkesin ortak noktada bulustugu için daha iyi anlıoruz birbirimizi benim test pozitif çıktı eşime söylemedim daha ilk burda paylaştım mesela
Bende aynisini yapmayi planliyorum gercekten yani bi cift cizgiyi tam goreyim hemen ilk burda belirtilerle birlikte paylasip sonra esime soylemeyi dusunuyorum. Tabiii cizgiyi gorebilirsem insallah :KK36:

Merhaba arkadaşlar adetime daha sekiz gün var ama yumurtladığımı hissettikten sonra mide bulantilarım başladı ve başım ağır geliyor bana bazen kendimi bayılacakmış gibi hissediyorum mide bulantilarım sabahları daha fazla oluyo geceleri ayak yanmaları başladı bir kaç gündür ama bunlar psikolojik olduğunu da düşünüyorum bazen çünkü anne olmayı çok istiyorum acaba belirtiler bu kadar erken başlayabilir mi çok merak ediyorum bu sefer hamile kalmayı çok istiyorum

seni çok iyi anlıyorum bende her ay hamileiyim diye heyecan yapıyorum biraz sabır et az kalmış

mrb arkadaşlar bende yaklaşık bir buçuk yıllık evliyim bebeğim olmadı eşim özel harekat polisi olduğu için devamlı dış görevlerde malum günlerde doğru düzgün bir araya gelmedğimiz için pek üstünde durmadım. doktora gittim ilk başalrda hormon testi yptırdım herşeyin normal dediler sadece iltihap çok fazlaydı smear testinde kronik iltihap çıktı buda zaten çocuğa engel oluyor bende birde idrar yolları enfeksiyonu vardı durmadan rahatsızlanıyordum azıcık soğuk aldımmı hemen yanmam oluyordu çok antibiyotik kullandım geçmedi bende birde taş vardı ondan öncesinde ibrahm saraçoğlunun avakado yarağı kürünü uyguladım doktora gittim taşlarım düşmüştü. idrar yolları enfeksiyonundan çok çektim baktım antibiyotikler fayda vermiyor ibrahim saraçoğlunun karabşa otu ve melisa kürü vardı bir ay boyunca içtim sonra ardından soğan suyuna başladım bugün 9. günüm çok şükür içtiğimden bugune kadar hiç yanmam ağrım olmadı bunu kürlere borçluyum yoksa ben her hafta yanma yaşıyordum. pazartesi doktora gittim bende kronik iltihap var dedim yok öyle bişey dedi kupkuru tertemiz hiç iltihap yok dedi bende sevindim anladımda iltihabın kalmadığğını çünkü akıntım olmadı artık bugünde rahim filmi çektirdim anestezili nasıl işlem yaptı bilmiyorum ben sonucu aldım normal yazıyordu yanına gittiğimde tüplerin açık ama bir yapışkanlık var dedi ben zorla sıvı akışını gerçekleştiridm eğer tamamen kapalı olsaydı seni tüp bebeğe gönderecektim dedi çok uzun yazıyorum sizide aydalı olur diye ben şunu düşünüyorum iltihaptan dolayı benim tüpler kapanmıştır belkide tamamen kapalıydı bu içtiklerimin sayesinde açıldı diye düşünüyorum . birde 2 cm lik miyomum varmış soğan kürüm devam ediyorum bu ay tedaviye başlıcaz regl olmayı bekliyorum bu ay doktora gittiğimde özellikle miyomuma baktiricam eğer kaybolmuşsa sizlerede buradan yazarım

Merhaba yazdıklarınızı ilgiyle okudum insanın kendini bilmesi kendi kendini tedavi edebilmesi çok güzel bir şey benimde ara ara yanmam oluyor fazla sıkıntı etmiyorum nadiren olduğu için ama eğer artarsa yazdıklarınız kulağıma küpe oldu. İnşallah bütün rahatsızlıklarınız biter Allah en kısa zamanda hayırlısıyla evladınıza kavuşturur sizi elinizden geleni yapıyorsunuz onun için çok şanslı bir bebek olucak belli:)

Merhaba yazdıklarınız çok güzel bilgiler.. Sürekli okuyorum bende yeni üye oldum sayılır.. Benimde adetim 6 gün gecikti ilk defa oldu böyle 3 aylık evliyim. Arada kasık sancısı oluyor. Göğüslerinde hafif ağrı var çok nadir de miğde bulantısı baş ağrısı oluyor. Test yaptım evde ama negatif çıktı Sizce ne gibi gözüküyor.. Bazen gerçekten testte kenidini belli etmiyor diyorlar doğru mu ?

Benimde adetime 8 9 gun var ama mide bulantilarim ve koku hassayitim var ..gogsum de agirio ya camasirimi cikarinca sizlio..ins hamisizdir..psikolojik degildir..resmen hamile psikolojisi yasiyorum..kirmizilari gorursem cok üzülürüm ama hayirlisi tabi

Merhaba yazdıklarınız çok güzel bilgiler.. Sürekli okuyorum bende yeni üye oldum sayılır.. Benimde adetim 6 gün gecikti ilk defa oldu böyle 3 aylık evliyim. Arada kasık sancısı oluyor. Göğüslerinde hafif ağrı var çok nadir de miğde bulantısı baş ağrısı oluyor. Test yaptım evde ama negatif çıktı Sizce ne gibi gözüküyor.. Bazen gerçekten testte kenidini belli etmiyor diyorlar doğru mu ?
Cnm azda olsa silik cikmadi mi cizgi..tekrarla testi ya da kan testi ver bence hamilesin ama 6 gun az degil

Yok silik de çıkmadı maalesef.. Çok teşekkür ederim. Bi 2 gün sonra kan testi yaptırcam o zaman. Bende çok fazla bi belirti yok o yüzden kararsız kaldım

seni çok iyi anlıyor ay hamileiyim diye heyecan yapıyorum biraz sabır et az kalmış
Ahh bu günlerde sabretmek çok zor geliyor bir de
Benimde adetime 8 9 gun var ama mide bulantilarim ve koku hassayitim var ..gogsum de agirio ya camasirimi cikarinca sizlio..ins hamisizdir..psikolojik degildir..resmen hamile psikolojisi yasiyorum..kirmizilari gorursem cok üzülürüm ama hayirlisi tabi
Umarım psikolojik değildir ve umarım hamileyizdir canım yoksa hayal kırıklığına uğrarım

Kızlar bu yerleşme kanamasını yaşayan var mı şu an burada ? Bunu tarif edebilicek birine ihtiyacım var. Adet kanaması sanılıcak gibi ağrıyla mı geliyor ? Açık renk pembe ve kahverengi karışık. Regl sancısı gibi sancım oluyo arada. Kanama da bu sabah başladı ama sürekli değil arada ufak ufak.. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi bana :KK43:

X