Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bende hic akıntı yok herkste belirtiler farklı oluyor...benimde kasiklarim batiyordu ama su an yok..sadece mide eksime si hafif bulanti var..Kizlar hamile olmak için illa akintimi olması lazim ? Bu arada sol kasigima bicak saplaniyor sanki
Kizlar hamile olmak için illa akintimi olması lazim ? Bu arada sol kasigima bicak saplaniyor sanki
Canim hamilemisin sen ?Cnm bende hic akıntı yok herkste belirtiler farklı oluyor...benimde kasiklarim batiyordu ama su an yok..sadece mide eksime si hafif bulanti var..
Bendede var bel ve gogus agrisi..senin adetine ne kAdar varBünyeye göre değişiyor canım bende de kasık ağrısı yanısıra bel ağrısıda çok fazla var.
Senin kaç günün var benimde belim agriyor afedersin gazim da çok varBünyeye göre değişiyor canım bende de kasık ağrısı yanısıra bel ağrısıda çok fazla var.
Ins cnm daha var adetime..22 sinde oldum en son ama ayin 7 sinden beri belirtiler devam ediyor bilemedim bekliyorumCanim hamilemisin sen ?
Off o gaz sorunj cok gicik ya...bende de var senin adetine ne kadar varSenin kaç günün var benimde belim agriyor afedersin gazim da çok var
Bendede var bel ve gogus agrisi..senin adetine ne kAdar var
Ay inşallah hepimiz hamisizdir. Benimde ayin başından beri belirtiler im varIns cnm daha var adetime..22 sinde oldum en son ama ayin 7 sinden beri belirtiler devam ediyor bilemedim bekliyorum
Benim adet günüm bugundu daha olmadjm olmamda inşallah dua edin nolurOff o gaz sorunj cok gicik ya...bende de var senin adetine ne kadar var
Ben de cnm yumurtlama gunum 5 iydi...ertesi gun avm ye gittik yuruyemiyirdum..inanilmaz belim agirdi kasiklarim agirdi eğilip kalkamiyordum..misafirlige gittik afedersin gaz sorunum oldu ..inanilmaz.gıcık bir durum ve hala devam ediyor...5-6 gün var canım. İlginç olan benim ilişki gününden beri bitmek bilmeyen kasık ağrım bel ağrım var arada bir başımda dönüyor midem çok hafif bulanıyor anlam veremedim
Cnm normalde gunugunune mi oluyorsun ay ins aliriz hayirli guzel haberlerini..test yap yarin eger olmazsan ama erken gebelik testi al ..cnm ya ne güzel ins vardir karninda fasulyecikBenim adet günüm bugundu daha olmadjm olmamda inşallah dua edin nolur
Benim adet günüm bugundu daha olmadjm olmamda inşallah dua edin nolur
Ben de cnm yumurtlama gunum 5 iydi...ertesi gun avm ye gittik yuruyemiyirdum..inanilmaz belim agirdi kasiklarim agirdi eğilip kalkamiyordum..misafirlige gittik afedersin gaz sorunum oldu ..inanilmaz.gıcık bir durum ve hala devam ediyor...
Ay evet kullaniyorum ama 2 ay oldu hic gaz yapmadi bende yeni yeni gaz oldu..ya benim ki psikolojik mi acabaÇok felaket bi durum bende daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım folik asit kullanmaya başladım doktoruma sordum oda gaz yapıyormuş canım. siz kullanıyor musunuz folik asit? Belki o yüzden gaz sıkıntısı vardır
Ya kizlar benim 3 yasinda da kizim var..bazen mizmizlanip kucak istiyor..daha hamile kalip kalmadığını bilmiyorum ama elimden geldigince almiyorum ..discide dolgu randevum vardi onu bile iptal ettim ya..valla resmen hamile havasina burundum ins hayal kırıklığına ugramam..2 ay onceden folik asit te almaya basladim
Ay evet kullaniyorum ama 2 ay oldu hic gaz yapmadi bende yeni yeni gaz oldu..ya benim ki psikolojik mi acaba
Aynen ya insan psikolojik olarak kendi kendine kasik bel ve gogsune agri verebilir mi ki ... Zaten bu agrilar baslayinca acaba dedim...beklemekte cok zor ..zaman gecmiyor sankiCanım yaa inşAllah hayalkırıklığına uğramazsın uğramayız çok fazla da düşünmemek lazım çok düşününce stres yapıncada olmuyor. Bu ağrılar düşündürüyor benide gebelik değilse ne olabilir bilmiyorum