Canim benim çok geçmiş olsun bence ilaç kullanma varsa bebise zarari olur hamileler sadece parol icebiliyor diye biliyorum onu iç istersen ama diğer ilaclari kullanma inşallah hamissindirSlm kizlar bende yeni katildim bir buçuk yillik evliyim ve hep bebek istiyorum malesef her ay hüsran a ugruyorum ama şuan grip oldum ve ilaç kullanmayi korkuyorum bende hep korkum o hamile falansam diye ama adetim e bir hafta var çok hastayim doktor a gitsem bile kullanmazdim ilaç lari ama şuan çok hastayim bogazlarim ilaçlar falan etki edermi ki acaba ondan korkuyorum en büyük korkum yani
Belirtiler adet belirtisi de olabiliyor pek güvenmemek lazim. Hic idrar testi yaptin mi belki cikar. Mecbur adetinin gecmesinj bekleyeceksin test yapmayacaksan canımKizlar bana da kişiler hazin lütfen
Mrb arkadaşlar bende yeniyim burada öncelikle Rabbim bebek isteyen herkese yasatsin bu essiz duyguyu Amin.
Kizlar benim reglim ayin 16 sinda ve ben ayin 1 sen bu yana klasik bel ve göğüs agrisi yasiyirum göğüslerim fena sisti damarlar belirgin akintim var ve bas agrim oluyor sürekli tabi ara ara ince ince midem bulaniyor ama çok asiri değil sizce hamis olabilir miyim
hamilelikle ilgili hic belirtin var mi. simdilik içme ilaç canim bebek varsa zararlı olabilir.Slm kizlar bende yeni katildim bir buçuk yillik evliyim ve hep bebek istiyorum malesef her ay hüsran a ugruyorum ama şuan grip oldum ve ilaç kullanmayi korkuyorum bende hep korkum o hamile falansam diye ama adetim e bir hafta var çok hastayim doktor a gitsem bile kullanmazdim ilaç lari ama şuan çok hastayim bogazlarim ilaçlar falan etki edermi ki acaba ondan korkuyorum en büyük korkum yani
Geçerli olurmu ki böyle test? Pembelik var ama cizgi degil de dağılmış gibiKizlar test yaptim yeniden kapagini cikardim daha net gozuksun diye :))) bu ne demek sizce cift cizgi olarak dikkate almalimiyim?
Evett bende bilemedim sabah test yaptim o az silik cikti buda boyle bilemedimmGeçerli olurmu ki böyle test? Pembelik var ama cizgi degil de dağılmış gibi
Himm sabah silik çıktıysa hamile olabilirsin canim. Bat gecti mi ? belirtilerin var mi?Evett bende bilemedim sabah test yaptim o az silik cikti buda boyle bilemedimm
Gecti canim bugun 3.gun olmasi lazim ama olmadim hala. Belirtimidir bilemem ama akintimin devam ediyor,goguslerim aciyor,arada bel agrim var oturup kalkarken ozellikle,birde dun aksam peceteye akintiyla birlikte pembelik geldi bi seferlik.Himm sabah silik çıktıysa hamile olabilirsin canim. Bat gecti mi ? belirtilerin var mi?
Hayir canim hic test yapmadim duramam yaparim diye test bile almadimBelirtiler adet belirtisi de olabiliyor pek güvenmemek lazim. Hic idrar testi yaptin mi belki cikar. Mecbur adetinin gecmesinj bekleyeceksin test yapmayacaksan canım
Insaalh benim de oyle olur canim .yoksa hic umidudm yok hergun bir belirti olur diye bekliyorum ama olmayinca umutsiuga kapiluyorumBenim de hiç belirtim yoktu, hatta adet öncesi belirtilerim bile olmadı. Şimdi 7 haftalık hamileyim.
Canim var çizgi ama dagilmjs beklettin mi testi ondan mi dagildi öyle yarin sabah tekrar yap bence hem belirtin var. Bisi sorucam canim senin yumurtlama günün ne zaman di kaç gün geçti yumurtlama üzerinden ?Kizlar test yaptim yeniden kapagini cikardim daha net gozuksun diye :))) bu ne demek sizce cift cizgi olarak dikkate almalimiyim?
canım rahim aşağıya iner adete yakın özellikle eşin de hisseder sen de elini sokarsan hissedersn adetten sonra da yukarı cekilir elle muayeneyle de hamilelieği anlayanlar varmış ama ben cok bilmiyorum araştır istersncevabian iccin teselkuer ederimcanim ama simdi adetime 10kalaboyle durum yasasdim.esimde oyle deyince bende acaba hamilemiyim diye hemen heyacan yaptim
ikinizi de tebrik ederim kızlar saglıkla kucagınıza alın inşallah darısı başımıza
Canim umutsuzluğa kapilma bence her ay hepimiz belirti yasiyoruz birsuru ama sonra şak diye kirmizilar geliyorInsaalh benim de oyle olur canim .yoksa hic umidudm yok hergun bir belirti olur diye bekliyorum ama olmayinca umutsiuga kapiluyorum
Suan cok heyacanlandin insaalh yanilmamistir esim ve insalh bu ay olur cevabin icintesekuer ederim canimRegl tarihin yakinsa olabilir canım çünkü regle yakın rahim aşağıya inermis yani çok afedersin parmağını soktugunda hissesilebilirmis ama hamile olduğunda rahim aşağı inmedigi için parmak soktugunda orası sonsuz boşluk şeklinde hissedilirmis geçmişte ebeler kadınların hamile olup olmadığını bu şekilde anlarmis ve forumda okumuştum birinin eşi iki hamileligini de senin anlattığın şekilde anlamış ama yine de sen kendini fazla kaptirma eşin tamamen yanilmis da olabilir
Daha önce adet günün hic gecikmediyse ve sabahta silik cizgi gorduysen o zaman hamilesinnnn canimmm. TebriklerrGecti canim bugun 3.gun olmasi lazim ama olmadim hala. Belirtimidir bilemem ama akintimin devam ediyor,goguslerim aciyor,arada bel agrim var oturup kalkarken ozellikle,birde dun aksam peceteye akintiyla birlikte pembelik geldi bi seferlik.
Yinede belki hamile degilimdir diye kan testi icin bikac gun daha bekliyorum iste
Ben ilk defa yaşıyorum. Sizler daha önce yaşadınız mı ? Bana da yardımcı olun lütfenCanim umutsuzluğa kapilma bence her ay hepimiz belirti yasiyoruz birsuru ama sonra şak diye kirmizilar geliyorinşallah hamissindir
Insaalhcanim bende ayni sekilde her ay belirti olup sonunda kirniziyi gormek yikim oluyor bu ayda belirti yok diye simdiden moralim bozulmaya basladi daha 10 gun varCanim umutsuzluğa kapilma bence her ay hepimiz belirti yasiyoruz birsuru ama sonra şak diye kirmizilar geliyorinşallah hamissindir
Olmasaydı silik bile çıkmazdı 2 gün sonra tekrar yapın bakın koyulaşma var mı varsa hemen kan testi yaptırınYa bilemedim hamilemiyim o zaman