Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar,
Ben bu gün test yaptırdım ve Beta hc değerim 44 çıktı yani hamileymişim:):)Eğer hamile kalırsam burada bendeki yaşadığım tüm belirtileri yazacağıma dahir söz verdim ki şuan sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlarıma biraz umut olsun.
Benim en son adetimin ilk günü 6 ekimdi.Eşimle adetimin bitiminden ayın 24 üne kadar ki 2 haftalık periodda düzenli ilişkiye girdik.İlişkiden sonra ben yatakta bir müdddet kaldım ki içimdeki spermler hemen geri boşalmasın.Neyse bukadar sansürsüz bilgi kafi:):)
21 ekimde göğsümde bir sızı hissettim.İğne gibi battı.Ve o gün bugündür göğsüm 1 beden büyüdü ve de ağrıyor.zaman zaman iğne batması gibi sızı hissettim.Tüm vücudum şişti sabah uyandıktan sonra yavaş yavaş şişiyordum akşam kocaman bir karınla.Herkes kilo aldıgımı düşünüd halbuki kilom aynı sadece ben şişim.Onun dışında çok fazla idrara çıktım.ve son bir kaç gündürde beyaz bir akıntı var.bir hafta önce çok iştahlıydım ama şimdi açım ama canım yemek istemiyor.ve şuan dik durunca göbeğimin içinde bir bağ var o asılıyor gibi oluyor buda benim wc ihtiyacımın gelmesine sebeb oluyor.çok yorgunum keyifsizim akşamları erken uyuyorum..şu an aklıma gelen bunlar sormak istediğiniz olursa yardımcı olmak isterim.Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın

bugün hastaneden eve geldim sıkıntıdan dip köşe temizlik yaptım o da kesmedi halıları yıkamaya vardim.bu arada da karnım korkunç sancı yaptı ama kasıklarda herhangi bi batma yok.yaaaa canım bende gaz mı var acaba ondan mı karnım sancılanıyo

hayırlı olsun canım bende 6 haftalık hamileyim belirtilerimiz benziyor benimde göğüslerim aşırı büyüdü ve mavi damarlar belirginleşti senin kaç haftalık oluyor şimdi

canım hastaneye neden gittin...ultrasonla baktırsaydın keşke birde son adet tarihin nedir ?

canım hastaneye neden gittin...ultrasonla baktırsaydın keşke birde son adet tarihin nedir ?

adetim 1 hafta geçti.3 kez evde idrar testi yaptım ilk 2 tanesi silik hatta 2.de çizgi epey belirgindi.3.de tek çizgi.en iyisi kanda baktırmak dedim bugün gittim ama olmadı.yarın sabah tekrar gidicem.ondan sonra da iyi bi doktor bulup tabi eğer adet olmazsam muayenehanesine gidicem..

Son düzenleme:

o zaman hayırlı olsun diyelim...boşuna evham yapma hamilesin işte :):) ayrıca yorma kendini iş görüp :)

o zaman hayırlı olsun diyelim...boşuna evham yapma hamilesin işte :):) ayrıca yorma kendini iş görüp :)

Allah mı söyletti sana yoksa kız:))inşallah dediğin gibidir canım da olmazsa da vardır bu işte bi hayır.sanki bana yok gibi geliyo ama ne bileyim hissetmiyorum yani...

turlik kullanıcısından alıntı
öğrenemedim canım ya artık yarına kaldı.sabah izin alamadığım için öğleden sonra gittim ama doktor sabah gelmem gerektiğini söyledi.bende yarın sabah ne yapıp edip izin alıcam okuldan ve sonuçları da öğleden sonra alıcam inşallah.amaaaaaaaaan o kadar bekledim 1 gün daha beklerim ne olucak.bir an önce bitsin de istiyorum aslında en azından bi sorun varsa bende bu ay tedaviye falan başlarım.umarım yoktur

inşallah birsey yoktur demiyorum inşallah bebiş vardır. canımsın sakın kendini yorma ne olduğu belli olana kadar en azından. allah gönlüne göre versin inşallah. senden haber bekliyorum dört gözle.
bu arada benim durumum kötü bütün günüm kusmakla geçiyo. ama kalp atışlarını duyduğumdan bu yana mide bulantılarını takmıyorum onlar bile güzel geliyor bana. ve canı gönüllden dua ediyorum sende yaşa bu duyguları diye. canımsın sakın kendini üzme sakince yarını bekleyelim.

canım benim ya...tatlım ne kadar güzel konuşuyosun sen yaaaa.merve ve sen bana bugün baya bi moral oldunuz.inşallah hamileyimdir de sizinle birlikte açarız bi cici kızlar hamile topiği...ben aranıza katılamasamda arada sırada gelir sohbet edrim sizinle.ben var ya kusmalara da mide bulantılarına da razıyım.anne olmak kolay değil...var ya da yok bu önemli değil.asıl önemli olan sağlık ve en güzeli burda birbirini anlayan ve merak edip düşünen dua eden arkadaşlarım var.normal hayatta arkadaşlarıma çevreme anlatamadıklarımı burda koşulsuz dinleyen ve 1-2 kelime yazmadığında merak eden arkadaşlarım var.seviyorum sizi kızlar tanımasamda sizleri en azından isimlerinizi biliyorum

Son düzenleme:

teşekkür edrim cnm yok ben ist. memleketim düzce değil canım.

canım olur inş.senin de kaç gün var adetine?bizde 7aydır bekliyoruz olmadı henüz inş.bu ay gelir diyoruz...

ğecen ay 9 unda olmustum ama benım erken ğeliyo bu ğünlerde olmam lazım herhanği bi ğecikme yok ama umut iştee..

aslında pek bi bellirtim de yok öle belirtileri okuyunca düşünmeye basladım rabbım hayırlısını versın herkese4

hayırlı olsun canım bende 6 haftalık hamileyim belirtilerimiz benziyor benimde göğüslerim aşırı büyüdü ve mavi damarlar belirginleşti senin kaç haftalık oluyor şimdi

Ben tahminimce 3 hafta 6 günlük hamileyim. Yani daha çok kucuguz :) ben ben bekleyemedim adet gecikmemi bir kaç gün onceden kan testi yaptırdım. Sen kalp atışlarını duydunmu. Sanırım 6 haftada duyuluyor.

Hemen git test yaptır. Ben adetime bir kaç gün kala yaptırdım ::)Çok sabirliymissin:):)

nerdesinnnn.... sabırsızlıkla seni bekliyorum. akşam yatarkende aklımda hep sen vardın. müjdeli haberlerini duyarız inşallah diye dua ettim sana. tanışmak önemli değil kalpler aynı şey için atmıyor mu? seni beni ve bizim gibi olanları ancak biz anlarız. burda görüştüğüm arkadaşları seviyorum. ve biliyorum ki tanımasakta söylediklerimi anlıyorlar. aynı dili konuşan insanlar burda çünkü.....

hadi gel artık ve bize bebişinin olduğunu söyle....

arkadaşlar tekrar merhaba, dayanamayıp dün öğleden sonra test yaptım evde, ikinci çizgi silik de olsa vardı ama sabah idrarıyla daha sağlıklı sonuç alınıyor diye bu sabah tekrarladım. bu sefer de 2. çizgi neredeyse yok denecek kadar silikti..neyim ben şimdi yaaa, hamile miyim değil miyim?? 2 arada kaldımmmm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…