canım ani hareketler yapınca kasığına bıçak saplanıyor gibi oluyormu ? inşallah hamilesindir tatlım dualarım sizinle hep...
hayırlı olsun canım bende 6 haftalık hamileyim belirtilerimiz benziyor benimde göğüslerim aşırı büyüdü ve mavi damarlar belirginleşti senin kaç haftalık oluyor şimdiMerhaba arkadaşlar,
Ben bu gün test yaptırdım ve Beta hc değerim 44 çıktı yani hamileymişim:):)Eğer hamile kalırsam burada bendeki yaşadığım tüm belirtileri yazacağıma dahir söz verdim ki şuan sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlarıma biraz umut olsun.
Benim en son adetimin ilk günü 6 ekimdi.Eşimle adetimin bitiminden ayın 24 üne kadar ki 2 haftalık periodda düzenli ilişkiye girdik.İlişkiden sonra ben yatakta bir müdddet kaldım ki içimdeki spermler hemen geri boşalmasın.Neyse bukadar sansürsüz bilgi kafi:):)
21 ekimde göğsümde bir sızı hissettim.İğne gibi battı.Ve o gün bugündür göğsüm 1 beden büyüdü ve de ağrıyor.zaman zaman iğne batması gibi sızı hissettim.Tüm vücudum şişti sabah uyandıktan sonra yavaş yavaş şişiyordum akşam kocaman bir karınla.Herkes kilo aldıgımı düşünüd halbuki kilom aynı sadece ben şişim.Onun dışında çok fazla idrara çıktım.ve son bir kaç gündürde beyaz bir akıntı var.bir hafta önce çok iştahlıydım ama şimdi açım ama canım yemek istemiyor.ve şuan dik durunca göbeğimin içinde bir bağ var o asılıyor gibi oluyor buda benim wc ihtiyacımın gelmesine sebeb oluyor.çok yorgunum keyifsizim akşamları erken uyuyorum..şu an aklıma gelen bunlar sormak istediğiniz olursa yardımcı olmak isterim.Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın
bugün hastaneden eve geldim sıkıntıdan dip köşe temizlik yaptım o da kesmedi halıları yıkamaya vardim.bu arada da karnım korkunç sancı yaptı ama kasıklarda herhangi bi batma yok.yaaaa canım bende gaz mı var acaba ondan mı karnım sancılanıyo
canım hastaneye neden gittin...ultrasonla baktırsaydın keşke birde son adet tarihin nedir ?
adetim 1 hafta geçti.3 kez evde idrar testi yaptım ilk 2 tanesi silik hatta 2.de çizgi epey belirgindi.3.de tek çizgi.en iyisi kanda baktırmak dedim bugün gittim ama olmadı.yarın sabah tekrar gidicem.ondan sonra da iyi bi doktor bulup tabi eğer adet olmazsam muayenehanesine gidicem..
o zaman hayırlı olsun diyelim...boşuna evham yapma hamilesin işte :):) ayrıca yorma kendini iş görüp :)
belirtilerin hepsi hamile belirtileri gibi. adetin geçmesini bekle lütfen sonra test yaparsın
Allah mı söyletti sana yoksa kız:))inşallah dediğin gibidir canım da olmazsa da vardır bu işte bi hayır.sanki bana yok gibi geliyo ama ne bileyim hissetmiyorum yani...
Tebrik ederim leyla_81. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşalla bebişini. Darısı bize inşallah.
Az önce dr'umu aradım. Gidebileceğimi söyledi spora. Zaten çok ağır hareketler yapmıyoruz. Hamile kalmadan önce biraz kilo vermek istedim ve vücudum biraz şekillensin istedim. 2 aydır dikkat ediyorum. 4,5 kg verdim. Bu ay dikkat etmem gerek ama. Hamile kalmayı çok istiyorum. İnşallah bu ay güzel haberler alırız.
Bu arada Düzceli misin? 81'i görünce aklıma geldi.
teşekkür edrim cnm yok ben ist. memleketim düzce değil canım.
canım olur inş.senin de kaç gün var adetine?bizde 7aydır bekliyoruz olmadı henüz inş.bu ay gelir diyoruz...
hayırlı olsun canım bende 6 haftalık hamileyim belirtilerimiz benziyor benimde göğüslerim aşırı büyüdü ve mavi damarlar belirginleşti senin kaç haftalık oluyor şimdi
merhabalar arkadaşlar..son adet tarihim 30 eylül, şimdiye kadar gayet düzenli 28 günlük bir adet siklusum vardı. foruma girip okuyunca çoğu belirtilerin kendimde de olduğunu gördüm. bu arada 9-11-13 ekimde yani tam 10 ve 14. günler arasında eşimle birlikte olduk. sizce testi ne zaman yapmaluıyım?
canım benim ya...tatlım ne kadar güzel konuşuyosun sen yaaaa.merve ve sen bana bugün baya bi moral oldunuz.inşallah hamileyimdir de sizinle birlikte açarız bi cici kızlar hamile topiği...ben aranıza katılamasamda arada sırada gelir sohbet edrim sizinle.ben var ya kusmalara da mide bulantılarına da razıyım.anne olmak kolay değil...var ya da yok bu önemli değil.asıl önemli olan sağlık ve en güzeli burda birbirini anlayan ve merak edip düşünen dua eden arkadaşlarım var.normal hayatta arkadaşlarıma çevreme anlatamadıklarımı burda koşulsuz dinleyen ve 1-2 kelime yazmadığında merak eden arkadaşlarım var.seviyorum sizi kızlartanımasamda sizleri en azından isimlerinizi biliyorum
hayırlı olsun canım bende 6 haftalık hamileyim belirtilerimiz benziyor benimde göğüslerim aşırı büyüdü ve mavi damarlar belirginleşti senin kaç haftalık oluyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?