sevda bilge ben de 5 haftalık gebeyim havuza gidiyordum dr. ilk üç ay önermiyorum dedi gitmiycam.ama yürüyebilirsin dedi.spor koşu yüzme vb. gibi yorucu ise bence gitme veya dr arayıp sor
yukarıda forum takip varya orada yazdığım mjslardan ulşabilirsin veya keni adının üzerine tıklayıp tüm istatistikleri gözter diyebilirsin.bende sorayım birden fazla msj alıntısı nasıl yapılıyor acep?
bu arada sabah dr a gittim 5 haftalık gebeyim.klp atışı 6.haftadan sonra oluşur dedi.keseyide gördüm fotoğrafında aldım.:) cnm valla ben 6 yıldır önce mesigna 3 ay falan sonrada mikrogynon hapıyla korundum ama korunmasızlığımın 6. ayında gebe kaldım.bu kiliden kişiye değişiyor
veya hcg 44.02 çıktı doktora gosterecem hemşireler net bisey diyemiyor
yaaa kımse benım kının belırtı olabıleceğını solemedııı amaaaaaaa(
canım büyük bir sabırsızlıkla senden haber bekliyorum. inşallah göbüşte bebiş vardır.
merhabalar arkadaşlar..son adet tarihim 30 eylül, şimdiye kadar gayet düzenli 28 günlük bir adet siklusum vardı. foruma girip okuyunca çoğu belirtilerin kendimde de olduğunu gördüm. bu arada 9-11-13 ekimde yani tam 10 ve 14. günler arasında eşimle birlikte olduk. sizce testi ne zaman yapmaluıyım?
öğrenemedim canım ya artık yarına kaldı.sabah izin alamadığım için öğleden sonra gittim ama doktor sabah gelmem gerektiğini söyledi.bende yarın sabah ne yapıp edip izin alıcam okuldan ve sonuçları da öğleden sonra alıcam inşallah.amaaaaaaaaan o kadar bekledim 1 gün daha beklerim ne olucak.bir an önce bitsin de istiyorum aslında en azından bi sorun varsa bende bu ay tedaviye falan başlarım.umarım yoktur:2:
canım nbr neler yaptın görüşemedik bikaç gündür belirtiler hala devam ediyomu
öğrenemedim canım ya artık yarına kaldı.sabah izin alamadığım için öğleden sonra gittim ama doktor sabah gelmem gerektiğini söyledi.bende yarın sabah ne yapıp edip izin alıcam okuldan ve sonuçları da öğleden sonra alıcam inşallah.amaaaaaaaaan o kadar bekledim 1 gün daha beklerim ne olucak.bir an önce bitsin de istiyorum aslında en azından bi sorun varsa bende bu ay tedaviye falan başlarım.umarım yoktur:2:
selam arkadaşlar benimki si de sadece bir umut çünkü eşimden dolayı tüp bebek dediler ilaç tedavisi gördü ancak tekrar doktora gidemedik maddi sıkıntıdan dolayı(( benim hastalığıma 9 gün var ancak mide bulantısı bütüngün devam ediyor aşırı bir baş ağrısı var beyaz akıntım var ve arada belime ağrı giriyor hiç bu kadar erken başlamamıştı belirtiler ben sigara içiyorum ama artık kokusuna bile yaklaşamıyorum :S belki de erkenden hasta olucam bunlarda onun belirtileri Allah bebiş isteyen herkese nasip etsin
merhabalar arkadaşlar..son adet tarihim 30 eylül, şimdiye kadar gayet düzenli 28 günlük bir adet siklusum vardı. foruma girip okuyunca çoğu belirtilerin kendimde de olduğunu gördüm. bu arada 9-11-13 ekimde yani tam 10 ve 14. günler arasında eşimle birlikte olduk. sizce testi ne zaman yapmaluıyım?
Veya hcg 44.02 çıktı doktora gosterecem hemşireler net bisey diyemiyor
mervecim iyiyim işte ne olsun.belirtiler 2 gündür yoktu ama bugün yine karın ve kasık ağrısı başladı.bir de sabah okulda çikolatalı pasta vardı okulda onu görünce ve kokusunu alınca ilk kez midem bulandı ki ben çikolatalı pastaya bayılırım.kokuyu alınca nerdeyse çıkartıcaktım.belki de açlıktan olmuştur bilmiyorum çünkü kahvaltı bile yapamadan sabahın 7 sinde okulda oluyorum.ya bi de çok akıntım var benim,bembeyaz...
mervecim iyiyim işte ne olsun.belirtiler 2 gündür yoktu ama bugün yine karın ve kasık ağrısı başladı.bir de sabah okulda çikolatalı pasta vardı okulda onu görünce ve kokusunu alınca ilk kez midem bulandı ki ben çikolatalı pastaya bayılırım.kokuyu alınca nerdeyse çıkartıcaktım.belki de açlıktan olmuştur bilmiyorum çünkü kahvaltı bile yapamadan sabahın 7 sinde okulda oluyorum.ya bi de çok akıntım var benim,bembeyaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?