Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sevda bilge ben de 5 haftalık gebeyim havuza gidiyordum dr. ilk üç ay önermiyorum dedi gitmiycam.ama yürüyebilirsin dedi.spor koşu yüzme vb. gibi yorucu ise bence gitme veya dr arayıp sor

Tebrik ederim leyla_81. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşalla bebişini. Darısı bize inşallah.

Az önce dr'umu aradım. Gidebileceğimi söyledi spora. Zaten çok ağır hareketler yapmıyoruz. Hamile kalmadan önce biraz kilo vermek istedim ve vücudum biraz şekillensin istedim. 2 aydır dikkat ediyorum. 4,5 kg verdim. Bu ay dikkat etmem gerek ama. Hamile kalmayı çok istiyorum. İnşallah bu ay güzel haberler alırız.

Bu arada Düzceli misin? 81'i görünce aklıma geldi.

Çok çok tebrik ederim.Sağsalim kucağına alırsın inşallah. Darısı başımıza.

Leyla senin hiç belirtin olmamıştı değil mi? Genelde göğüslerde ağrı olur oda mı olmadı ve bir de ilk çocuk mu, ikincilerde göğüs ağrısı belirtisi pek olmazmış diye okumuştum ondan soruyorum.

kızlar bende göğüs ağrısı falan yok değişiklik yok yani göğüslerimde sadece kasık batmaları ve kasık ağrısı...özellikle arada bi kasığıma iğne batıyor 10 gündür bu böyle..yarın da adet günüm allahın izniyle olsun bu defa...özlemle bekliyorum bebeğimi cok cok hevesliyim ...sizde d ekasık batması var mı iğne gibi??

selam arkadaşlar benimki si de sadece bir umut çünkü eşimden dolayı tüp bebek dediler ilaç tedavisi gördü ancak tekrar doktora gidemedik maddi sıkıntıdan dolayı (( benim hastalığıma 9 gün var ancak mide bulantısı bütüngün devam ediyor aşırı bir baş ağrısı var beyaz akıntım var ve arada belime ağrı giriyor hiç bu kadar erken başlamamıştı belirtiler ben sigara içiyorum ama artık kokusuna bile yaklaşamıyorum :S belki de erkenden hasta olucam bunlarda onun belirtileri Allah bebiş isteyen herkese nasip etsin

canım büyük bir sabırsızlıkla senden haber bekliyorum. inşallah göbüşte bebiş vardır.

öğrenemedim canım ya artık yarına kaldı.sabah izin alamadığım için öğleden sonra gittim ama doktor sabah gelmem gerektiğini söyledi.bende yarın sabah ne yapıp edip izin alıcam okuldan ve sonuçları da öğleden sonra alıcam inşallah.amaaaaaaaaan o kadar bekledim 1 gün daha beklerim ne olucak.bir an önce bitsin de istiyorum aslında en azından bi sorun varsa bende bu ay tedaviye falan başlarım.umarım yoktur:2:

merhabalar arkadaşlar..son adet tarihim 30 eylül, şimdiye kadar gayet düzenli 28 günlük bir adet siklusum vardı. foruma girip okuyunca çoğu belirtilerin kendimde de olduğunu gördüm. bu arada 9-11-13 ekimde yani tam 10 ve 14. günler arasında eşimle birlikte olduk. sizce testi ne zaman yapmaluıyım?

arkadaşım,

senin 27ekimde adet olman gerekiyormuş, epey bir zaman geçmiş. Neden test yapmıyorsun ki!

canım nbr neler yaptın görüşemedik bikaç gündür belirtiler hala devam ediyomu

canım nbr neler yaptın görüşemedik bikaç gündür belirtiler hala devam ediyomu

mervecim iyiyim işte ne olsun.belirtiler 2 gündür yoktu ama bugün yine karın ve kasık ağrısı başladı.bir de sabah okulda çikolatalı pasta vardı okulda onu görünce ve kokusunu alınca ilk kez midem bulandı ki ben çikolatalı pastaya bayılırım.kokuyu alınca nerdeyse çıkartıcaktım.belki de açlıktan olmuştur bilmiyorum çünkü kahvaltı bile yapamadan sabahın 7 sinde okulda oluyorum.ya bi de çok akıntım var benim,bembeyaz...

İnşallah sende istediğin sonucu alırsın.Yarın senin içinde heyecanlanacağım.Sonucu bekliyorum.Allah inşallah yüzünü güldürür.

belirtilerin hepsi hamile belirtileri gibi. adetin geçmesini bekle lütfen sonra test yaparsın

hemen yapman lazım bence günün geçti sonuçta

bu akıntı kesin hamilelik belirtisi tabi eğer çoookkk üşütmediysen. allah gönlüne göre versin canım. Ağustos ayında kimyasal gebelik yaşadım benim için en önemli belirti bacak ağrısı özellikle bilek ve gögüs sızlaması olmuştu

canım ani hareketler yapınca kasığına bıçak saplanıyor gibi oluyormu ? inşallah hamilesindir tatlım dualarım sizinle hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…